Ha sen hırka olarak aldın polar ben tulum zannettim. Aynen ben de owli duyuyorum hep önerilerdeBen simdilik owli de karar kıldm ama bilemiyorum
Aynen insanda merak heyecan biraz da endişe oluyorUff yaa o günleri kuş gibi oluyoruz ben dün öyleydim çok garip
Hırka canım polar tulum var ama esim evde üsür diye böyle hirka gibi istyorHa sen hırka olarak aldın polar ben tulum zannettim. Aynen ben de owli duyuyorum hep önerilerde
Aynen önlem amaçlı denildi. Şöyle ikiz olduğu için rahim hemen açılmasın diye veriyor. Çok erken doğmasın diye ama sanki çoğu kişi bıraktı gibiEn azindan haftada bir canım belki önlem amaçlıdır
Ben hep erteliyorum kendimi hep napiyimAynen canım ama daha kendime gecemedigim icin hic bisey almadm
Anladım kuzum ben tulum zannettimHırka canım polar tulum var ama esim evde üsür diye böyle hirka gibi istyor
Valla artık hep böyle olacak gibaBen hep erteliyorum kendimi hep napiyim
Insallahh guzel haberlerle donüceksınn annesiiAynen insanda merak heyecan biraz da endişe oluyor
Ikiz olduğu içindir bi de tup bebek gebeliklerin geneli riskli olarak takip ediliyor e nabızda benim kayıtlarım riskli gebelik izlemi olarak geçiyor. Tedbir amaçlı diyelimAynen önlem amaçlı denildi. Şöyle ikiz olduğu için rahim hemen açılmasın diye veriyor. Çok erken doğmasın diye ama sanki çoğu kişi bıraktı gibi
Pff bazen yetemeyecekmisim bakamayacakmışım gibi geliyorBebelerin üşümesinden ve sıcaklık derecesinden korkan annelerim. Bi okuyun derim
Kuzuuu benım gıbı yanlıs anlayabıleckler iicn sen yıne yanına 2 kelam yapıs tırBebelerin üşümesinden ve sıcaklık derecesinden korkan annelerim. Bi okuyun derim
Yaa benım 3. Ü ben bıle boyle hıssedıyorum gayet normal dıyorum eskıden 18.19 yasında pespese cocuk olunca tek basıma desteksız nasıl bakmışımPff bazen yetemeyecekmisim bakamayacakmışım gibi geliyor
0.2 TOG ince bir penye kalınlığında, 1.0 TOG ince bir hırka kalınlığında, 2.5 tog ise yorgan kalınlığındadır.Onlar çok ince olmaz mı yaaben üstüne hiçbir şey örtmeden yatakta sadece bebek olacak şekilde kullanmayı düşünüyorum gerçi sen örtü kullanacaksın mantıklı olabilir
Hayır saçmalama o nerden çıktı. Gün gün profesyonelleşeceğiz gör bak. Yetebildipimiz kadar en iyi anne olacağız. Mükemmel olmak zorunda değiliz ama önce kendine güven ki dış faktörler olursa bıdı bıdı konuşanPff bazen yetemeyecekmisim bakamayacakmışım gibi geliyor
Aminn insallah faydalı guzel bir anne oluruz cocugumuzaYaa benım 3. Ü ben bıle boyle hıssedıyorum gayet normal dıyorum eskıden 18.19 yasında pespese cocuk olunca tek basıma desteksız nasıl bakmışım
Kiii
Bırde kayınvalıde vs trajedısı yasıyordum kötu bır evlılıktı
Rabbım oyle yardıım edıyorkı kuzum sem bısekılde onlarla sekle gırıyorsun ınsallah bunlarada bakarız
Haklısın ama ne biliyim hicbisey bilmiyroum yanlis birsey yaparim diye o kadar korkuyorum ki insallah faydali anneler oluruzHayır saçmalama o nerden çıktı. Gün gün profesyonelleşeceğiz gör bak. Yetebildipimiz kadar en iyi anne olacağız. Mükemmel olmak zorunda değiliz ama önce kendine güven ki dış faktörler olursa bıdı bıdı konuşandaha güçlü olalım
Yok yavrum biraz önce ince owli tulum ayan arkadaşlar vardı. Bak onların derecesi varmış kaç tog ya da o neye denk geliyo hepsi yazıyor attığımda. He bunlar kundak kullanacaklar için. Ben düşünmüyorum ev içinde. Gözlemleyerek bakacağım herşeyi. DeneyimleKuzuuu benım gıbı yanlıs anlayabıleckler iicn sen yıne yanına 2 kelam yapıs tırtog yün yorgana eşdeğer dııe anladım ama resimlerde gıydırdıkce sanki sıcaklık derecelerı düşüyor gıbı gordum o ne demek pnu anlamadım
Ben de bilmiyorum. Yanlış bişey yapsak da bebeğe zarar vermediğimiz sürece nolcak ki böylr böylr öğtencez. Çalıştığın birime ilk gittiğin zamanı düşün niyr bunu dedim o da insan sağlığı ya ben ne zman yeni birimde başlasam korkuyordum çünkü bilmiyordum. Ama noluyo zamanla pişiyosunHaklısın ama ne biliyim hicbisey bilmiyroum yanlis birsey yaparim diye o kadar korkuyorum ki insallah faydali anneler oluruz
İnşallah kuzum benim amiinInsallahh guzel haberlerle donüceksınn annesii