Ben onu sordum enfeksiyon hastalıkları ne dediyse öyle yap dedi yavrum. Ama döne döne evden çıkma dedi. Çok kötü durum dedi. Normalde bu kadar açık konuşmazdı. Hep temkinlidir de. Hastalıktan dertli idi baya dördüncü dozu da oldum dedi nereye kadar gidecek bilmiyorum çok kötü filan dedi şu an ortalıktaki salgın başlardan daha beter her yerde açıldı filan dediBu arada benide aile hekimliginden aradılar biontecle 2 hafta koymaya gerek yok 2.dozun 32 den önce yapılması gerek dedi haftaya yaptıracagm bende
O neydi gızzzYavrum benim için ve bazı özel testler gerekebilir o da özel hastanelerde zor olabilir dedi. Hastane ücreti de max. 5000 TL toplam 13000 TL. Ama vip oda istersen değişebilir dedi
Amiin yavrum amin önemli olan o zaten inşallahAmann yemekleri kalsn biran önce taburcu olup hepimiz bebislerle evlerimize dönelim
Ben de tek bacak katlıyom bazen ha ıfffÖyle didi yavrum
Gercekten öyle esim anlatıyor geneli genc yatan hastaların diyor ve aşısız en iyisi ya Allah bismillah deyip olmak gercekten tedbir bizden takdir Allah tanBen onu sordum enfeksiyon hastalıkları ne dediyse öyle yap dedi yavrum. Ama döne döne evden çıkma dedi. Çok kötü durum dedi. Normalde bu kadar açık konuşmazdı. Hep temkinlidir de. Hastalıktan dertli idi baya dördüncü dozu da oldum dedi nereye kadar gidecek bilmiyorum çok kötü filan dedi şu an ortalıktaki salgın başlardan daha beter her yerde açıldı filan dedi
Canım tesekkur ederim aldım hemencikKuzum bu dediğim.
Bence mükemmelCanım tesekkur ederim aldım hemencikkargoya verilmiş bile 74 e aldım iyi dimi
Sen şimdi 4 doz aşı mı vuruncaksın canımBu arada benide aile hekimliginden aradılar biontecle 2 hafta koymaya gerek yok 2.dozun 32 den önce yapılması gerek dedi haftaya yaptıracagm bende
Yok canım ben daha hic tetanoz olmadm ya biontechle 2 hafta olsun dedim oda 23 e denk geliyor o zaman 2.doz tetanoz 32 den sonraya kalır olmaz dediler o yüzden mecbur haftaya ilk dozu yaptıracagmSen şimdi 4 doz aşı mı vuruncaksın canım
Bi ürün var favorimde doğumdan sonra vücudumu ölçüp sipariş vericem ben. Annem çarşaf sarıyor doğumdan sonra kaskatı şekilde her doğum yapana da bunu önerir ama bakalımKızlar birde korse olayı var doğum sonrası ne düşünüyorsunuz ?
Aa evet tama.çm doğruYok canım ben daha hic tetanoz olmadm ya biontechle 2 hafta olsun dedim oda 23 e denk geliyor o zaman 2.doz tetanoz 32 den sonraya kalır olmaz dediler o yüzden mecbur haftaya ilk dozu yaptıracagm
Çok şükür kuzum Allah razı olsun darısı bekleyen herkese olsunKilya cığım, çok sevindim.
Ne güzel, gördün bebeklerini.
Doktorun da çok güzel şeyler söylemiş.
Hadi bakalım, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
Hangi ürün kuzum ? Çarşaf olayını da duydum benBi ürün var favorimde doğumdan sonra vücudumu ölçüp sipariş vericem ben. Annem çarşaf sarıyor doğumdan sonra kaskatı şekilde her doğum yapana da bunu önerir ama bakalım
Evet canım alıcam ben eğitim şartEki Görüntüle 2913126 kızlarrr bebeetolara bunlardan almayı düşünüyor muaunuz?
Canım gözünaydın güzel geçmiş çok şükür. Dr ücreti benim de 6.500Geldim kızlar geç kaldık muayeneye ondan şimdi çıkabildik. Başlıkları aktarıyorum. Bebetolar şükür normal görünüyor her şey dedi doktorBiri biraz zayıf ama normal dedi. O yüzden endişe etmeyeceğim inşallah diğerine yetişir. Magnezyum başlattı. Prolutonu kesti. Bu haftadan sonra artık gerek yok dedi. Oksapar d vitamini multivitamin Demir ilacı devam. Kan tahlili istedi. Ancak şöyle bir şey var ki bulaşıcı hastalıklara ilişkin de tahlil istedi. Tedbiren dedi ama işte neden istedi diye endişe ettim. Diğer konu aşı. Daha önce doktorum görüş belirtmiyordu. Ortalığın kötü olduğunu aşı yaptırmamı ve aşı yaptırana kadar da evden çıkmamamı söyledi. Bende zaten çıkmıyorum işte doktor işleri için mecburen çıkıyorum. Aşı konusunda görüş belirtmesi biraz daha rahatlattı beni açıkçası. Şeker yükleme istedi 50mg olsun. Fazlasını teklif ederlerse kabul etme dedi. Doğum ücreti doktor 8000 TL istiyor hastane ücreti ayrı. 36. Haftayı hedefliyoruz doğum için erken olursa özel değil üniversite hastanesini ayarlamaya çalışırım çünkü ekstra bakımlar gerekir özel sıkıntılı olur dedi. Öyle kızlar durumlar
Hangi ürün kuzum ? Çarşaf olayını da duydum ben
Ben de sırf 10 tl daha uygun alayım alışverişleri diye gel al noktası seçiyorum allahtan kargo yan sokakta hem yürüyüş oluyor hem de yan sokağa gdip 10 tl kazanıyorumBence mükemmele bebekte baktım dün 100 küsür paraydı
Canım benim öncelikle gözünaydınGeldim kızlar geç kaldık muayeneye ondan şimdi çıkabildik. Başlıkları aktarıyorum. Bebetolar şükür normal görünüyor her şey dedi doktorBiri biraz zayıf ama normal dedi. O yüzden endişe etmeyeceğim inşallah diğerine yetişir. Magnezyum başlattı. Prolutonu kesti. Bu haftadan sonra artık gerek yok dedi. Oksapar d vitamini multivitamin Demir ilacı devam. Kan tahlili istedi. Ancak şöyle bir şey var ki bulaşıcı hastalıklara ilişkin de tahlil istedi. Tedbiren dedi ama işte neden istedi diye endişe ettim. Diğer konu aşı. Daha önce doktorum görüş belirtmiyordu. Ortalığın kötü olduğunu aşı yaptırmamı ve aşı yaptırana kadar da evden çıkmamamı söyledi. Bende zaten çıkmıyorum işte doktor işleri için mecburen çıkıyorum. Aşı konusunda görüş belirtmesi biraz daha rahatlattı beni açıkçası. Şeker yükleme istedi 50mg olsun. Fazlasını teklif ederlerse kabul etme dedi. Doğum ücreti doktor 8000 TL istiyor hastane ücreti ayrı. 36. Haftayı hedefliyoruz doğum için erken olursa özel değil üniversite hastanesini ayarlamaya çalışırım çünkü ekstra bakımlar gerekir özel sıkıntılı olur dedi. Öyle kızlar durumlar