2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bu arada benide aile hekimliginden aradılar biontecle 2 hafta koymaya gerek yok 2.dozun 32 den önce yapılması gerek dedi haftaya yaptıracagm bende
Ben onu sordum enfeksiyon hastalıkları ne dediyse öyle yap dedi yavrum. Ama döne döne evden çıkma dedi. Çok kötü durum dedi. Normalde bu kadar açık konuşmazdı. Hep temkinlidir de. Hastalıktan dertli idi baya dördüncü dozu da oldum dedi nereye kadar gidecek bilmiyorum çok kötü filan dedi şu an ortalıktaki salgın başlardan daha beter her yerde açıldı filan dedi

Gercekten öyle esim anlatıyor geneli genc yatan hastaların diyor ve aşısız en iyisi ya Allah bismillah deyip olmak gercekten tedbir bizden takdir Allah tan

Canım gözünaydın güzel geçmiş çok şükür. Dr ücreti benim de 6.500 bu durum canımı sıkıyor düşünmemeye çalışıyorum

Canım benim öncelikle gözünaydın benim de bildiğim illa biri birinden küçük oluyor Allahın izniyle sen sıkıntı yapma yetişirler birbirlerine Sağlıkla doğur inşallah en azından ücreti öğrenmen iyi olmuş hazırlıklı olursunuz herşeye Bebeler bereketiyle gelir sen hiç canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…