- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de alacağım canım trendyoldan ama daha var ona listemde vardı görmedinmiEki Görüntüle 2913126 kızlarrr bebeetolara bunlardan almayı düşünüyor muaunuz?
Gülüm nadir giriyorum ne zamandır. Paylaşmışsın büyük ihtimal ama ben görmedim. Cinsiyetleri belli oldu mu bebişlerin? Birden aklıma geldi.Penye Mood kuzum ama nerdeyse bitmişti aslında pembesinde vardı bedenler. Ben vizona bayılmıştım kalmamıştı maalesef bir bak yinede elime ulaşırsa yazacağım ama ürünleri güzel görünüyor
Kız ben liste gormedım kı cogalınca sayfaları karıstıryorum bırazcık atlıyorum bende 3 gun elektrık yoktu ya sarjım yetene kadar gırdım sonraları gırememıstım ama sonrada sorup ayrıca yormak ıstemeıdmBen de alacağım canım trendyoldan ama daha var ona listemde vardı görmedinmi
Valla daha oyuncaga sıra gelmedi hele eksikleri halledelimEki Görüntüle 2913126 kızlarrr bebeetolara bunlardan almayı düşünüyor muaunuz?
Paylaştım kuzum sağ olasın düşündüğün için en son erkek dedi cinsiyet olarak ama her gittiğimde değişecek gibi geliyor emin konuşamıyorum nedenseGülüm nadir giriyorum ne zamandır. Paylaşmışsın büyük ihtimal ama ben görmedim. Cinsiyetleri belli oldu mu bebişlerin? Birden aklıma geldi.
Hee Allah seni ya. Ben düşünmüyorum kzuum bakalımKız ben liste gormedım kı cogalınca sayfaları karıstıryorum bırazcık atlıyorum bende 3 gun elektrık yoktu ya sarjım yetene kadar gırdım sonraları gırememıstım ama sonrada sorup ayrıca yormak ıstemeıdm
Seninki de ikizdi di mi? Seninkileri cinsiyeti ne? Bir de burada başka ikiz bekleyen var mı? Cinsiyetleri özellikle merak ettim. Benimki tek ama benim ikizim var. Erkek. Hatta ayriyeten bir ikiz kardeşimiz daha var. Onların da biri kız biri erkek. Bu arada hepsi doğal yollardan. İkiz deyince ekstra ilgimi çekiyor o sebeple.Evet ocakta fiyatlar değişiyor da. Sen hangi hastane ne kadar Uygun muş
Aaa ne kadar çok ikiz varmış ailenizdeSeninki de ikizdi di mi? Seninkileri cinsiyeti ne? Bir de burada başka ikiz bekleyen var mı? Cinsiyetleri özellikle merak ettim. Benimki tek ama benim ikizim var. Erkek. Hatta ayriyeten bir ikiz kardeşimiz daha var. Onların da biri kız biri erkek. Bu arada hepsi doğal yollardan. İkiz deyince ekstra ilgimi çekiyor o sebeple.
Hadi hayırlı haberler kuzucum sonu güzel olsunKızlar adet oldum, hemen Cuma’ya randevu aldım tüp bebek merkezinden.
Şimdi hastaneden geliyorum, transfer hazırlığı için doktorun istediği tahliller vardı, onları verdim.
Dua edin prolaktin çok yüksek çıkmasın. Yoksa bu ay başlayamayacağız.
Hersey cok güzel gider insallah canım benim Allah yardimciniz olsun insallahKızlar adet oldum, hemen Cuma’ya randevu aldım tüp bebek merkezinden.
Şimdi hastaneden geliyorum, transfer hazırlığı için doktorun istediği tahliller vardı, onları verdim.
Kızlar adet oldum, hemen Cuma’ya randevu aldım tüp bebek merkezinden.
inşallah herşey çok güzel ilerler ve güzel sonuçlar alırsınŞimdi hastaneden geliyorum, transfer hazırlığı için doktorun istediği tahliller vardı, onları verdim.
Hersey cokk guzel olucak bebegım merak etme sen hayydı bısmıllahhhKızlar adet oldum, hemen Cuma’ya randevu aldım tüp bebek merkezinden.
50 dk oldu randevusuna oda bizi unuttu sanırım yada yemek yemeye gıttı ne bu kardesım yemek yemeden burdan yazılacak denılmedı mı? Hemde kım dedı acabaEvett nerelerdesnn Kilya
Allah'ım guzeliklerle başlarsın ins tedavini ins bu sefer herşey çok daha yolunda su gibi pürüzsüz akıp geçerKızlar adet oldum, hemen Cuma’ya randevu aldım tüp bebek merkezinden.
Dimi ama bide bizi sıkı sıkı tembihledi bence o pek dısarıya cıkmıyor ya hazır cıkmısken dolasıyordur50 dk oldu randevusuna oda bizi unuttu sanırım yada yemek yemeye gıttı ne bu kardesım yemek yemeden burdan yazılacak denılmedı mı? Hemde kım dedı acaba
Haydi bismillahirrahmanirrahim. Hayırla olsun herşey hayırlı olsun inşallahh. Sonu çok güzel olsun gönüldekileri versin aminnKızlar adet oldum, hemen Cuma’ya randevu aldım tüp bebek merkezinden.