2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bebelerin üşümesinden ve sıcaklık derecesinden korkan annelerim. Bi okuyun derim

Eklentiler

• Screenshot_20210908_121140.jpg
    Screenshot_20210908_121140.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20210908_121119.jpg
    Screenshot_20210908_121119.jpg
    153,3 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20210908_120954.jpg
    Screenshot_20210908_120954.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 25
Aynen önlem amaçlı denildi. Şöyle ikiz olduğu için rahim hemen açılmasın diye veriyor. Çok erken doğmasın diye ama sanki çoğu kişi bıraktı gibi 🙄
Ikiz olduğu içindir bi de tup bebek gebeliklerin geneli riskli olarak takip ediliyor e nabızda benim kayıtlarım riskli gebelik izlemi olarak geçiyor. Tedbir amaçlı diyelim

Bebelerin üşümesinden ve sıcaklık derecesinden korkan annelerim. Bi okuyun derim
Kuzuuu benım gıbı yanlıs anlayabıleckler iicn sen yıne yanına 2 kelam yapıs tır 😅 tog yün yorgana eşdeğer dııe anladım ama resimlerde gıydırdıkce sanki sıcaklık derecelerı düşüyor gıbı gordum o ne demek pnu anlamadım 🙈☠️

Pff bazen yetemeyecekmisim bakamayacakmışım gibi geliyor😪
Yaa benım 3. Ü ben bıle boyle hıssedıyorum gayet normal dıyorum eskıden 18.19 yasında pespese cocuk olunca tek basıma desteksız nasıl bakmışım
Kiii
Bırde kayınvalıde vs trajedısı yasıyordum kötu bır evlılıktı
Rabbım oyle yardıım edıyorkı kuzum sem bısekılde onlarla sekle gırıyorsun ınsallah bunlarada bakarız🤩🤲

Onlar çok ince olmaz mı yaa 🤔 ben üstüne hiçbir şey örtmeden yatakta sadece bebek olacak şekilde kullanmayı düşünüyorum gerçi sen örtü kullanacaksın mantıklı olabilir
0.2 TOG ince bir penye kalınlığında, 1.0 TOG ince bir hırka kalınlığında, 2.5 tog ise yorgan kalınlığındadır.
Genel olarak gece uykusunda yorgan kullanan annelerimiz 2.5 TOG uyku tulumlarımızı tercih etmektedir.
1631093200299.png

Bu şekildeymiş yavrum :)

Pff bazen yetemeyecekmisim bakamayacakmışım gibi geliyor😪
Hayır saçmalama o nerden çıktı. Gün gün profesyonelleşeceğiz gör bak. Yetebildipimiz kadar en iyi anne olacağız. Mükemmel olmak zorunda değiliz ama önce kendine güven ki dış faktörler olursa bıdı bıdı konuşan 🙄 daha güçlü olalım 😊

Yaa benım 3. Ü ben bıle boyle hıssedıyorum gayet normal dıyorum eskıden 18.19 yasında pespese cocuk olunca tek basıma desteksız nasıl bakmışım
Kiii
Bırde kayınvalıde vs trajedısı yasıyordum kötu bır evlılıktı
Rabbım oyle yardıım edıyorkı kuzum sem bısekılde onlarla sekle gırıyorsun ınsallah bunlarada bakarız🤩🤲
Aminn insallah faydalı guzel bir anne oluruz cocugumuza 🙏🙏

Hayır saçmalama o nerden çıktı. Gün gün profesyonelleşeceğiz gör bak. Yetebildipimiz kadar en iyi anne olacağız. Mükemmel olmak zorunda değiliz ama önce kendine güven ki dış faktörler olursa bıdı bıdı konuşan 🙄 daha güçlü olalım 😊
Haklısın ama ne biliyim hicbisey bilmiyroum yanlis birsey yaparim diye o kadar korkuyorum ki insallah faydali anneler oluruz

Kuzuuu benım gıbı yanlıs anlayabıleckler iicn sen yıne yanına 2 kelam yapıs tır 😅 tog yün yorgana eşdeğer dııe anladım ama resimlerde gıydırdıkce sanki sıcaklık derecelerı düşüyor gıbı gordum o ne demek pnu anlamadım 🙈☠️
Yok yavrum biraz önce ince owli tulum ayan arkadaşlar vardı. Bak onların derecesi varmış kaç tog ya da o neye denk geliyo hepsi yazıyor attığımda. He bunlar kundak kullanacaklar için. Ben düşünmüyorum ev içinde. Gözlemleyerek bakacağım herşeyi. Deneyimle

Haklısın ama ne biliyim hicbisey bilmiyroum yanlis birsey yaparim diye o kadar korkuyorum ki insallah faydali anneler oluruz
Ben de bilmiyorum. Yanlış bişey yapsak da bebeğe zarar vermediğimiz sürece nolcak ki böylr böylr öğtencez. Çalıştığın birime ilk gittiğin zamanı düşün niyr bunu dedim o da insan sağlığı ya ben ne zman yeni birimde başlasam korkuyordum çünkü bilmiyordum. Ama noluyo zamanla pişiyosun

X