- 20 Şubat 2010
- 9.456
- 9.737
Bende doguma kadar kullanacakmışım günde 3 kez nedense kesemiyorBende hic bırakmadm gece 1 tane hep kullanıyorm canim doguma kadar devam dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende doguma kadar kullanacakmışım günde 3 kez nedense kesemiyorBende hic bırakmadm gece 1 tane hep kullanıyorm canim doguma kadar devam dedi
Ama sor doktoruna. Bundan iki tane içiyormuşsun zaten benim aldığıma tekabül ediyorOk ozaman bunu bıtıreyım ben senınkınden alayım
Benim haftada bir ama hassaslaştık sanırım daha çok canımı acıtıyor bir de sanki kimse kullanmıyor gibi geldi. Bir de benim bebeler sevmiyor bu iğneyi sanırım yaptırdığım gün hareketleri baya azalıyorBen hergün progestan iğne kullanıyorum canım yarın Allah nasip ederse detaylım var doktor detaylıdan sonra karar verelim dedi ama benim bıraktıracağına dair pek bir ümidim yok ama artık her yer o kadar beze olmuşki hemşireler diyoki iğneyi batırırken benim canım acıyor
Az kaldı zaten 2 yerınee 1 alırım mantıgı ıle zaten senınkı daha karlı sorarım dr umada tabiAma sor doktoruna. Bundan iki tane içiyormuşsun zaten benim aldığıma tekabül ediyor
Fitili bıraktırdı da işte haftada bir iğneye gidiyoruz.Ben surekli progestan fitil kullanıyorum günde 3 defa 16 .haftada bıktıracaktı dr ama nedense vazgeçti
Ben gördüm baya güzel battaniye ve havlu tek olmasa ben 20 Li alacaktım.20 li hic duymadim kız o ne
Acaba gercekten etkılenıyorlar mı? Bebekler yoksa sana psıkolojık mı oyle gelıyor kuzuBenim haftada bir ama hassaslaştık sanırım daha çok canımı acıtıyor bir de sanki kimse kullanmıyor gibi geldi. Bir de benim bebeler sevmiyor bu iğneyi sanırım yaptırdığım gün hareketleri baya azalıyor
Eveet akşam üzeri saati. Kalbim pır pırKilya randevunn
Onlar çok ince olmaz mı yaa ben üstüne hiçbir şey örtmeden yatakta sadece bebek olacak şekilde kullanmayı düşünüyorum gerçi sen örtü kullanacaksın mantıklı olabilir
Genelde bunu önermişler kuzum. Ama ben 0,3 yada 0,2 düşünüyorum.
Bilmiyorum ki denk geliyor bile olabilir. Ya da kasların kasılmasını etkiliyor ya ondan olabilir. Çarşambaları genelde az hareketli günümüz oluyor amaAcaba gercekten etkılenıyorlar mı? Bebekler yoksa sana psıkolojık mı oyle gelıyor kuzu
Ürünlerin fotoğrafını atsana kuzum bakayım ben deYaa simdi uygulamasini indirdim ordan üye oldum hic sorun olmadı canım haberin olsun
Allahallahh demekkı onlara kadar yansıyor ıgneler felanBilmiyorum ki denk geliyor bile olabilir. Ya da kasların kasılmasını etkiliyor ya ondan olabilir. Çarşambaları genelde az hareketli günümüz oluyor ama
Bilmiyorum kuzum dediğim gibi kasları gevşettiğini için hissetmiyor olabilirim de zaten iğnenin olayı daha çok erken açılma ve doğumu engellemek kasılmaları azaltmak şu saatten sonra ondan veriyor doktor banaAllahallahh demekkı onlara kadar yansıyor ıgneler felan
Ben simdilik owli de karar kıldm ama bilemiyorumKızlar birde korse olayı var doğum sonrası ne düşünüyorsunuz ?
Uff yaa o günleri kuş gibi oluyoruz ben dün öyleydim çok garipEveet akşam üzeri saati. Kalbim pır pır
Ben owliyi öneriyorum araştırmış ona karar kılmıştım.ebebektr de vardı ovli korse bu arada dün gördüm.Ben simdilik owli de karar kıldm ama bilemiyorum
En azindan haftada bir canım belki önlem amaçlıdırFitili bıraktırdı da işte haftada bir iğneye gidiyoruz.
Aynen canım ama daha kendime gecemedigim icin hic bisey almadmBen owliyi öneriyorum araştırmış ona karar kılmıştım.ebebektr de vardı ovli korse bu arada dün gördüm.