2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar ya benim gibi proluton a devam edeniniz var mı ?
Ben hergün progestan iğne kullanıyorum canım yarın Allah nasip ederse detaylım var doktor detaylıdan sonra karar verelim dedi ama benim bıraktıracağına dair pek bir ümidim yok 😂 ama artık her yer o kadar beze olmuşki hemşireler diyoki iğneyi batırırken benim canım acıyor

bende e bebek sıtesınden hep hata aldıgım ıcın hıc bısey sıparıs veremedim daha gecen aylarda ugradıgımda ufak tefek aldıgım seyler var o kadar yaa biizm zeynep nerde ben naskasını etıketlemısım sildim hemen 🤣

Eki Görüntüle 2913047 Eki Görüntüle 2913048 kuzuu bunun oranlar ı daha yuksek gördum ben ıstersen dr una sorarsın benım fıbromıyeljı den cok rahatsız ları yasıyorum gunde 2 taneye kadar cıkart tı sonra benım dr
Canım sendeki miktarlar 2 adet tabletteki bendeki 1 tabletteki. Burdan bakarsak benim için önemli olan şuan için magnezyum olduğundan magnezyumum bundan fazla oluyor. Dur bakalım biraz kullanayım faydası olur inşallah

Canım sendeki miktarlar 2 adet tabletteki bendeki 1 tabletteki. Burdan bakarsak benim için önemli olan şuan için magnezyum olduğundan magnezyumum bundan fazla oluyor. Dur bakalım biraz kullanayım faydası olur inşallah
Oyle mı bende oranlar bemdekı yuksek gıbı geldı 🤣 yanlıs mı anlamısım yıne 🤪

X