Onu yazacakken unutmuşum sonra cevap mı vermişimNey ekleyelm kuzm
38de doğurdu o ya ben öylr biliyorumKızz kadın 35. Haftasında dogurmus ve karnıda hıc yok denilecek kadae az ne guzelkus gıbı hafıf olur tabı benım gıbı hantal olsun nasıl kalkar
Aa ben onlara da baktık e bebekte gevem aydı 69 tl udıOnu yazacakken unutmuşum sonra cevap mı vermişimyenidoğan besleme kaşığı var ya. Uygun denk getirirseniz alın dursun kenarda meme reddi olursa genelde bunu önerebiliyolarmış. Gerçi ben enjektörle de verebiliyorum ama
Ama 22 saat oncekı storde nst de 35 hafyalık yazıyordu38de doğurdu o ya ben öylr biliyorum
Valla hiç fiyat bilmiyorum daAa ben onlara da baktık e bebekte gevem aydı 69 tl udı
O şey ama nst ye başladığı haftayı yazdı yavrmAma 22 saat oncekı storde nst de 35 hafyalık yazıyordu
Ne zamandan beri giriyorsunuz sorusuna 35 hafta dedi bebeğimAma 22 saat oncekı storde nst de 35 hafyalık yazıyordu
Heee ewet farkettım bende sımdınsıze dıcektım 3 hafta once demıs 35. Haftam dıeO şey ama nst ye başladığı haftayı yazdı yavrm
Ambalaj hasarı diyor da niye. Sen nerden verdin ki siparişiEki Görüntüle 2912873 kızlar buhar makınesı sıparıs vermıstım ya bu detay dıkkatımı cektı ne demek anlamadım yanı bana hasarlı ürün mü gelecek
Magnezyum ic magnezyum canım düsmüstür muhtemelenKızlar kızlar bir kramp girdi bacağıma 3 de böyle bişe yok üstğnr de basamıyorum şimdi. Lavaboya eşim kaldırdı. Felaketti. Saat de kaç oldu dalamadım. Acıkmış benimkiler salatalık yedik napalım bu da sevdaya dahil
Ya o magnezyumla ilgili de ne dicem. İçinde 300 küsür mf barındıran şaseyi bıraktrdı tablete geçti bu adam a a tabletteki içeriği daha az gündüz Bi resmini atayım da baksana ben anlamadım yaniMagnezyum ic magnezyum canım düsmüstür muhtemelen
Trendyoldan ayy ıptal mı etsemAmbalaj hasarı diyor da niye. Sen nerden verdin ki siparişi
Osteocare benım kullandıgım canım ama ıcerı gını hıc bılmıyorum bende daha ıyısı varsa bana da söyler mısın? Benım oezlleıkle ayak parmaklar ıma giriyor krampYa o magnezyumla ilgili de ne dicem. İçinde 300 küsür mf barındıran şaseyi bıraktrdı tablete geçti bu adam a a tabletteki içeriği daha az gündüz Bi resmini atayım da baksana ben anlamadım yani
Amann yaa ıptal ettım canım baska yerden de bakarımAmbalaj hasarı diyor da niye. Sen nerden verdin ki siparişi
Bakalım canım bana dedi ki magnezgum rahim acılmasını engeller kasılmalrı azaltır bnde 1 tane sase iciyorum gunluk bu kontrolde bıraktırır mı bilmiyorum 30.haftadan sonra cok icmemek lazımmıs aklımızda olsunYa o magnezyumla ilgili de ne dicem. İçinde 300 küsür mf barındıran şaseyi bıraktrdı tablete geçti bu adam a a tabletteki içeriği daha az gündüz Bi resmini atayım da baksana ben anlamadım yani
Bir şey söylemek için çok erken canım. Çok erken yapmışsın azıcık sabırTransferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor çok sabırsızlık içindeyim sizce ne olabilir