2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aa ben onlara da baktık e bebekte gevem aydı 69 tl udı

kızlar buhar makınesı sıparıs vermıstım ya bu detay dıkkatımı cektı ne demek anlamadım yanı bana hasarlı ürün mü gelecek

Magnezyum ic magnezyum canım düsmüstür muhtemelen

Ya o magnezyumla ilgili de ne dicem. İçinde 300 küsür mf barındıran şaseyi bıraktrdı tablete geçti bu adam a a tabletteki içeriği daha az gündüz Bi resmini atayım da baksana ben anlamadım yani
Osteocare benım kullandıgım canım ama ıcerı gını hıc bılmıyorum bende daha ıyısı varsa bana da söyler mısın? Benım oezlleıkle ayak parmaklar ıma giriyor kramp

Ya o magnezyumla ilgili de ne dicem. İçinde 300 küsür mf barındıran şaseyi bıraktrdı tablete geçti bu adam a a tabletteki içeriği daha az gündüz Bi resmini atayım da baksana ben anlamadım yani
Bakalım canım bana dedi ki magnezgum rahim acılmasını engeller kasılmalrı azaltır bnde 1 tane sase iciyorum gunluk bu kontrolde bıraktırır mı bilmiyorum 30.haftadan sonra cok icmemek lazımmıs aklımızda olsun

Transferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor çok sabırsızlık içindeyim sizce ne olabilir

Eklentiler

• 8B9644EC-A618-4045-9790-2772C4D7F0C9.jpeg
    148,1 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…