2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Sakın sey dusunme yin yani kaprisli felan dıe benım neler yasadıklarımı bıldıklerı halde önemsenmemek hemde kendı kanım olunca ona takıldım mesela ben psıkolojık bıle evden cıkamamak yuruyememek ısteıdıgn seyı yıyememk ınsanı gerıyor ınan 2 gun once esımın fırında yaptıgı kabak yesıl bıber ve domateabten var ama böğğ geldı ne yıcem dıe kara kara düşünüyorum pılav dolma vs de yıyemıyorum ben onları bırde eve yanıma gelıcekler 2 sohbet edıcez dıe bekledım sabahtan berı bana oyle dedı dıe hanı gelemzsen kahvemızle sana gelırız dedı dıe sonra baktım ben evdeyım paıkolojık destege ıhtıyacım var vs kımsenın umrunda degıl kapıma kadar gelıyorlar dıgerı ust katımda oturyor yegenım posetı bıraktı gıttı annem sokagın basında beklıyor dıo ne bıleyım bı yarım saatlerını ayırsalardı kafam dagılırdı mesela boyke de olunca hersye sinirleniyorum kızıyorum🙄🔫
Çok haklısın insan ilgi bekliyor alaka bekliyor. Sana bir şey demiyorum kuzum zaten. İnsanlar böyle olmuş maalesef diyorum. Kimse kimseye katlanmak istemiyor yani durup düşünmüyor daha doğrusu. Kendi kanın canın olsa da öyle bir dünya olmuş ☹️

selam kızlar giremiyorum bayadır okullar açıldı yoğun bi şekilde hiç zamanım olmuyor aşıda olmadım n95 maskeyle gidip geliyorum eve gelincede bayılıp uyuyorum haftaya 24 hafta olunca idari izne ayrılıcam inşallah o zaman buralara dönücem😁 ben daha hiç bişey almadım bebeğime inşallah 28.hftadan sonra almaya başlarım size asıl bi sorum var şeker yükleme testi yaptıracakmısınız malum yaklaşıyor

selam kızlar giremiyorum bayadır okullar açıldı yoğun bi şekilde hiç zamanım olmuyor aşıda olmadım n95 maskeyle gidip geliyorum eve gelincede bayılıp uyuyorum haftaya 24 hafta olunca idari izne ayrılıcam inşallah o zaman buralara dönücem😁 ben daha hiç bişey almadım bebeğime inşallah 28.hftadan sonra almaya başlarım size asıl bi sorum var şeker yükleme testi yaptıracakmısınız malum yaklaşıyor
Insallah canım gel gel ne muhabbetler dedıkodular dönuyor burda 🤪😂
Şeker yuklemesı ben zaten unsılın ıgne kullanıyorum mesela yaptırmadım sabah ac aksam tokluk sekerı ölcıyorum
Buedada bazı arkadasların dr u muhakkak yaptr derken bazılarının da sabah aksam olc gerek yok gıbıde diyenler var
Önemlı olan da senın takının de un onerdıgı canım

Ayy insallah kuzum bıan kendımı degersız kötu hıssettım yaa siiznde basınızı şişirdim napım baska kımsem yok yannımda konuscak ıyı anısını kötü halını anlıcak ıyıkı varsınız 🥰🙏😘
Ahh canım benim sen de iyiki varsın. Estağfurullah ne baş şişrmesi. Ben sadece sana hak veririm ama üzerine çok düşünüp kafanı daha da fazla takıp üzülmeni istemem.
Zaten kendi kendimize de hormaonlarımızdan gelditlerimz oluyor başkası bari duygularımızı dalgalandırmasın 🤗

Ahh canım benim sen de iyiki varsın. Estağfurullah ne baş şişrmesi. Ben sadece sana hak veririm ama üzerine çok düşünüp kafanı daha da fazla takıp üzülmeni istemem.
Zaten kendi kendimize de hormaonlarımızdan gelditlerimz oluyor başkası bari duygularımızı dalgalandırmasın 🤗
Sagol canım bılıyorum cok sagolun var olun 🙏🥰

Yasamademek123 Yasamademek123 , canım benim.
Çoooooook ama çok haklısın kızmakla bence. Yabancı değil, ablaların sonuçta. Ben olsam üstünü örtmez, oturur konuşurdum müsait bir vakitte.
Yoksa içimde daha da büyütürüm çünkü.

Benim ilk gebeligimde doktorum açlık tokluk sekerime baktı sorun yok diye yükleme yapmadı

Yasamademek123 Yasamademek123 , canım benim.
Çoooooook ama çok haklısın kızmakla bence. Yabancı değil, ablaların sonuçta. Ben olsam üstünü örtmez, oturur konuşurdum müsait bir vakitte.
Yoksa içimde daha da büyütürüm çünkü.
Yaa nurselek nurselek ın de dedıgı gıbı bırde ustune onlar haklı cıkarlar kuzum biliyorum ofkemı sınırımı burda yazark atmaya calıstım ıste yaa sureklı bısey olsa ne ıstıyorsun dıe sorarlar ama lafta kalıyor neye ıhtıyacım oldugunu hepsı bılıyor bırde hastalanıyorum sınırden oturup aglıyorum felan dıe paıkolojıkmı acaba senın kı dıyorlar haa yanıma gelıp te degıl telefondan cok ta yakınız bırı ust kat bırı 10 dk yurume mesafe
Amann saysam kımsenın yuzune bakamam artık kulak ardı etmeye calısıyorum... 🦥

Kızlarr sıze sımdı uzunca bısey yazıcam kafama takıldı ben mı lüzumsuz kafama takıyorum anlamadım oyuzden sıze anlatıyorum
Şimdi benım yegenım ıse gırmıstı bemde takıldım ılk maasınla bıze bı kahve ısmarlarsın dıe
Annesı de dun dedı kı
Derya yarın kızım ızınlı kahve ıcmeye (bıze yakın nı yer var) oraya teyzelerımı goturyım dedı
Bende dedım kı
(burdan da yazdıgım gıbı cok rahatsızım evde bıle yuurumeye zorlanıyorum sekerım cıktı hıc halım yok dıe kac gundur konusyorum onlarlada)
Sagolsun ama yarına nasıl olurum bılemem halim olursa cıkarım yoksa cıkamam
Oda dedı kı ; ozaman haberlesırız halin olmazsa kahvemızı alır yanına gelırız
Ama gelırsen de ıyı olur yanında tatlı vs de alırdık demek ıstedı
Bende dedım kı ablacım bem dıetteyım olmaz hastayım dr a gıtmem lazım oraya bıle gıdemıyorum herseyı yıyemıyorum ne tatlısı
Neyse bugun oldu saat 14.00 gectı msj attı gruptan ne durumdasınız ben isten cıktm dedı
Dıger ablam evdeyız bızlık bı sıkıntı yok dedı
Bende halsızım cıkacak gıbı degılım cıkarsam da yıne kotu olurum degmez zormayamam kendımı dedım
Sonra benı aradı keske bastan haberlesseydık benım kızım cıktı gelıyor bız gıdecegız dıe konustuk dıe dedı
Bende dedım kı ama zaten dunde soylemıstım sen hatta cıkamazsan kahvemızı alır gelırız sana demıstın dedım sız gıdın oturun sıkıntı yok dedım oda yok ya felan dedı
Sonra neyse dedı bakayım neredeymıs dedı
5 dk sonra dıger ablam zıle bastı hadı gelmıyor musun dedım kı hayır desım ya neden dıo desım kı soyledım bılıyorsun halim yok
Bunlar gıttı bende gruptan yazdım ablacım senınle boyle konşutugumuz ıcın haner vermedım sen 14.00 den sonra haberleaırız yazdın ona gore deryanın durumu olursa cıkarız yazdın yoksa benım eve gelıcektınız bende oyuzden haner vermedım dedım
( cunku bana haberlesseydık kızım bı daha cıkmazdı dedım ya)
Dedım ben mahcup oldum sankı sızınyarı yolda bırakan ben mişim gıbı oldu dedım
Sonra aradı yok ya olur mu şöyle oldu boyle oyuzden dedım felan
Neyse
Bıde baktım sagolsun yegenım bana ugradı eve gecerken elınde poset teyze sen gelemedın sana getırdım
Bakmadım da sonra gıdınce baktım
Soguk baklava ☠️
Yaa sınırlendım acıkcası ortada sacma muhabbet ıcıcegım bı kahveydı takıldım ben dedım dıe kendılerı ertelemeden cıktı neyse
Bırde 40 kere konusup anlatıyorum sekerım cıktı hastayım ıyı degılım dr a gotmem lazım dıetteyım vs
Sözde ince düşünce ama gözumun ocone ıcıne yıne sankı bemı hıc dınlememısler neyse onada sunu verelım de bız oturduk ama senıde dusunduk der gıbı
Sızce bu dusüncesizlik degıl mı? Yıyemeyecegım seyı ıyıce gözume sokmaları benı sankı hıc dınlememıs olmaları
Kendımı kotu hıssettım hırsımdan sıze dökuldum Valla yaa
Canım yasamayan ne anlıyor nede anlamak istiyor onlara göre hep abartı geliyor bizim herseyimiz ama öyle degil iste sen hic kafana takma canını sıkma malesef bizi bizden baskası anlamıyor

Ayy insallah kuzum bıan kendımı degersız kötu hıssettım yaa siiznde basınızı şişirdim napım baska kımsem yok yannımda konuscak ıyı anısını kötü halını anlıcak ıyıkı varsınız 🥰🙏😘
Saçmala ne baş şişmesi iyi yaptın yazmakla inşam azıcıkta olsa rahatlıyor kuzum. Hiç düşünme öyle 🤗

nurselek nurselek luckypumpkin doğurmuş maşallah gayet iyi normal doğurup hemen ayaklanmış çok enerjiğim diyo 😂🧿 darısı başımıza inşallahh
Kızz kadın 35. Haftasında dogurmus ve karnıda hıc yok denilecek kadae az ne guzel 😅 kus gıbı hafıf olur tabı benım gıbı hantal olsun nasıl kalkar 😂

Tayt iadesi onaylansın kuponum geri yatsın 160 a alayım bari dedim kupon yattı indirim kalktı 😅 neyse bekliciiiğimmmm

Eklentiler

• 84298F12-D37B-452A-AD01-5BD7382014B9.jpeg
    84298F12-D37B-452A-AD01-5BD7382014B9.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 26
X