2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kuzum yeri geliyor eşimiz anlamıyor ki. Dışarıdaki insanlara hava hoş. Benimde öyle idi kahve içmiyorum dedikçe kahve pasta yeriz muhabbeti yapıyorlardı. Doktor içmememi söyledi diye her defasında belirtiyordum bir de üstüne suratları düşüyordu. Yani herkes öyle yaşayan kendi yaşıyor. O yüzden hiç takma kuzum. Sayılı günler geçecek inşallah Allah ın izni ile.

Yaa hamıle ınsanın yıyemeyecegım dedıgı sey gozune sokulur mu hemde kendı aılem hemde hemcinsim ne bılım yaa şaka gıbı

Yaa hamıle ınsanın yıyemeyecegım dedıgı sey gozune sokulur mu hemde kendı aılem hemde hemcinsim ne bılım yaa şaka gıbı
Ya diyorum kuzum valla eşim sabah kahve yapmış buram buram nasıl canım çekti içemiyorum hazır kahve yasak diye. Yani biliyor ama yapıyor arada herkes hayatına devam ediyor. Kayınvalidem yemek istiyor bazen bana şunu yap diye kızıyorum mesela ama işte fazla da bir şey beklememek gerek. Bir defa yese bir şey olmaz demiştir kendince belki. Naz yapıyor filan diye düşünüyor insanlar. Canı sıkılıyor insanın sinirleniyor ama yeri gelince uygun dille söylersin

Sakın sey dusunme yin yani kaprisli felan dıe benım neler yasadıklarımı bıldıklerı halde önemsenmemek hemde kendı kanım olunca ona takıldım mesela ben psıkolojık bıle evden cıkamamak yuruyememek ısteıdıgn seyı yıyememk ınsanı gerıyor ınan 2 gun once esımın fırında yaptıgı kabak yesıl bıber ve domateabten var ama böğğ geldı ne yıcem dıe kara kara düşünüyorum pılav dolma vs de yıyemıyorum ben onları bırde eve yanıma gelıcekler 2 sohbet edıcez dıe bekledım sabahtan berı bana oyle dedı dıe hanı gelemzsen kahvemızle sana gelırız dedı dıe sonra baktım ben evdeyım paıkolojık destege ıhtıyacım var vs kımsenın umrunda degıl kapıma kadar gelıyorlar dıgerı ust katımda oturyor yegenım posetı bıraktı gıttı annem sokagın basında beklıyor dıo ne bıleyım bı yarım saatlerını ayırsalardı kafam dagılırdı mesela boyke de olunca hersye sinirleniyorum kızıyorum

Sende 2 bebe var kuzum benım 1 oldugu halde 10 kılo aldım fil gibi oldum
Sen de sıkma canını okudum yazını. Kendi hassasiyetini karşıdan bekleme. Bu benim hamilelik mottom. Çünkü sen bu alınganlığını dile getirsen emin ol onlar haklı olacak ama hayır sen de böyle böyle birsürü ley diyecek. O yüzden boşver gitsin. Bak benim de ultrason resmini çekti bebelerin eşim ablalatıyla grubu var. Niye çektin dedim. Biliyorum atmak için çektiğini. Beni kimsenin aradığı sorduğu yok her ay ultrason resmimi niye gönderitosun ki dedim. Bi kere mesaj atmazlar var mı sıkıntın demezler. Ne konuşurlarsa kardeşleriyle. Ne hakla resim onlara ozamn ne hakla yani. Boşver çok büyütme işte sen de kafanda düşündükçe deliriyor insan

Cok haklısın ınsan bıraz ınce düşünce beklıyor ıstıyor
Inan ben burdan şaka babında bıle bısey yazarken aman dıyorum yazı msj yoluyla ınsan kendını cok anlatamıyor ben boyle dedım ama karsımdakı hamıle hassas acaba alındımı dıe düşünmeden edemıyorum
Bazı ınsanlar cok acımasız oluyor bazıları da düşüncesiz
Inan sımdı aradı ablam ayıp oldu senı gormeden paketı verdık ama dedı ve menemen yapcakmıs kavonozu yokmus dedım yıne tamam bende var dolu
Tamam dedınyarın gelıp alcam dedı napim ne dıyeyım kendı ıcımde yasıyorum bırde burdan aktarıyorum işşte..

Kuzucum hiç sıkma canını sen yaa oluyo böyle şeyler biz hassas düşünüyoruz herkesten aynısını beklemek olmuyo kendi canın kanın ablan kardeşin de olsa beş dk uğrayabilirlermiş yani kapıdan bişey diyemiyorum o konuda haklısın. Yicek konusuna gelirsen ben balık yemediğim halde eşim tatilde üç gün balıkçıya götürdü bizi aç kalktım hep masalardan düşünsene halimi, kuzu eti yiyemem annemdeydim dün yapmış yine aç kalktım vs. vs. seni senden başka kimse ama kimse düşünmezzz beklememek gerekiyo gerçekten ben bunu anladım bu süreçte

Keşke herkes bizim kadar ince düşünebilse canım ama ne yazıkki olmuyor ben birşey yaparken belki kırk sefer düşünürüm öyle yaparımki karşımdaki insanı kötü hissetirecek birşey yapmayayım diye ama ne yazıkki çevredeki insanlar öyle değil ben artık takmamaya çalışıyorum sende hiç düşünüp canını sıkma

Yaa şuandada moralim bı yerıne geldı
Ben önceden yapay cicekcilikte calıstım gekın buketlerı Nisan arajmanları Organızyon vs hersey yapıyorduk oradakı patron kadında benden 2 yas buyuk akranız yani
Hatta bı ara ısten ayrılmıstm bebegı olunca benden rıca ettı 6 ay ona da bakmıstım sonra tekrar magazalrına gectım felan derken kaza gecırmıstım ayrılmak zorunda kalmıstım ama hıc kopmadık
Sıze gecenlerde demıstım belkı hatırlarsınız hamıle cekımı kendımız bı kac kare yaptık dıe
O resımden attım dedım evde parca pınçik cıcekler vardı elbıseme susleme ordan yaptım dedım
Bana yazdıgı;
Neden bana demedın sana guzel magazdan hazırladık taçlar susleme ler vs
Hastane ıcın olanları da ben hazırlıcam konseptın ney nasıl olcak gevelıgın sabahlıgın felan dedım yok evde terlıgım felan var onun uzerıne calısma yapcam
Sen ebdekklerı unut bem sana guzelce hazırlık yapcam dedı mutlu oldum
İşte onun ıcın kucuk ama bemım ıcın büyük bısey düşünmesi felan
İşte bı yerden kızıyorsun
Bı yerden sevındırıyor rabbım bugunde ne cok konustum bee...

Yaaa cokk gıcık oluyorum yanı hamile sin sana dıyecekelr ne yersın dıe ama yokk bacımm düsüncesızler

Olsun işte gene arayıp gönül almış yine bak. Az pollyannacılık oyna iyi tarafından bak boşver kuzum. Böyle böyle geçecek inşallah

Olsun işte gene arayıp gönül almış yine bak. Az pollyannacılık oyna iyi tarafından bak boşver kuzum. Böyle böyle geçecek inşallah
Ayy insallah kuzum bıan kendımı degersız kötu hıssettım yaa siiznde basınızı şişirdim napım baska kımsem yok yannımda konuscak ıyı anısını kötü halını anlıcak ıyıkı varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…