- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler kullanıyorsun canım. Değerlerin iyiyse kullanmaman daha iyi bence.Doktoruma da sinir oluyorum bu ara zaten bir şey soruyorum tahlil ve vs şeyler için yapmadık gerek yok diyor herşeye. Herhalde bu transferin en az ilaç kullananı benim sanırım iyi bir şey mi hiç bilmiyorum kafamı kurcalıyor
Canim benin almadim ki simdi...Ay senin testine cevap yazmamışım kuzum aysunayy testi keşke hiç almasaymışsın şimdi sürekli git geller başlar. Benim fikrimi biliyorsun beklemekten yana
Kızlar havuç rahme iyi geliyor dediğinde anlık ben Eki Görüntüle 2828058
İnsallah pozitiftir belki sevinicen ama yapma bence yine de daha gününe cok varCanim benin almadim ki simdi...
3 ay önce olan kötü tedavimden kaldi çekmecede oyle 2 3 test
Kötü olmuş o çekmeceden sesler gelir sana artık ama başarırsın kuzum en azından bir kaç gün daha bekleCanim benin almadim ki simdi...
3 ay önce olan kötü tedavimden kaldi çekmecede oyle 2 3 test
Görünce çok sevimli idi aklıma geldi şimdi yiycem bende. Aman kuzum sabret inşallah pozitifi görünce diyetisyene git muhakkak ilk üç ay gerekiyorsa kilo verdirmeye çalışıyorlarmış bebeği etkilemiyormuş yani belki almazsın ilaç şişlikleri gider filanAy ilahi
Ayni ben havuç yiyen bir AYI valla pat diye patlamak cat diye çatlamak uzereyim inanki 3 haneli rakamlara çıkarım dogurana kadar ölürüm
CoraspinNeler kullanıyorsun canım. Değerlerin iyiyse kullanmaman daha iyi bence.
Corasprin folik asit ve progrstan fitil benimde ha ilk 7 gün dekort diye bi hap var bideCoraspin
Climara bant 1 adet
Vagifem 1 adet (fitil)
İnomax vitamin
Progestan ve duphaston var daha ama onlara henüz başlamadım perşembe kontrolüm varCorasprin folik asit ve progrstan fitil benimde ha ilk 7 gün dekort diye bi hap var bide
Transferin oldu mu canım ? Bantı da fitili de hiç duymadım. Ama değerleriniz normal ise doğal olmak her zaman daha iyidir. Bir de tekrarlayan kayıpların ya da başarısız tedavilerin yoksa canımCoraspin
Climara bant 1 adet
Vagifem 1 adet (fitil)
İnomax vitamin
Transfer hazırlığındasın sanırım o zamanProgestan ve duphaston var daha ama onlara henüz başlamadım perşembe kontrolüm var
Ahh kızlarre bossverrinnn sters daha da yorar insanı belkıde içimizde bızı kensıne baglamaya calısan bı kan pıhtısı var hic bısey ıcın degmez inanın stres ve heyecan kalp carpıntı sı yaptıkca ve kalp kanı hızlı pompaladıkca bebıslerımız icin tehlike bırakın bıseyler eksık kalsın vallaa ben hıc umursamıyorum cünkü günlerdir ılkkez bugun sancılanmadım sadece oruc oldugu ıcın yemeklerı tarıf edıyorum bıraz destek vermeye calısıyorum gerisi hicc ben dün sabah uykumun arasında bıle sinirden dişlerimi sıkarak ııyyhhh derken uyandım gerılım ınsanı etkılıyor ama bugunler gerı gelmeyecek ister iyi ister kötü bugunler hepımıze tecrube biz kendımıze deger verırsek herkes verır bunu unutmayın bebişlerimizz için mutluluk hormonlarımızı calıştıralım gülümseyelim hadı bakalım bunu okuyan herkes gülücük koysun ama gercekten de gülümseyin
Ne zaman test vereceksin canım ?Ahh kızlarre bossverrinnn sters daha da yorar insanı belkıde içimizde bızı kensıne baglamaya calısan bı kan pıhtısı var hic bısey ıcın degmez inanın stres ve heyecan kalp carpıntı sı yaptıkca ve kalp kanı hızlı pompaladıkca bebıslerımız icin tehlike bırakın bıseyler eksık kalsın vallaa ben hıc umursamıyorum cünkü günlerdir ılkkez bugun sancılanmadım sadece oruc oldugu ıcın yemeklerı tarıf edıyorum bıraz destek vermeye calısıyorum gerisi hicc ben dün sabah uykumun arasında bıle sinirden dişlerimi sıkarak ııyyhhh derken uyandım gerılım ınsanı etkılıyor ama bugunler gerı gelmeyecek ister iyi ister kötü bugunler hepımıze tecrube biz kendımıze deger verırsek herkes verır bunu unutmayın bebişlerimizz için mutluluk hormonlarımızı calıştıralım gülümseyelim hadı bakalım bunu okuyan herkes gülücük koysun ama gercekten de gülümseyin
Dr um salı dedi fakat bende acaba pazartesi versemmı demekten kendımı alamıyorum bılıyorsun evde ben 2 kere yaptım ya bıan önce göresim gelıyorNe zaman test vereceksin canım ?
Kötü olmuş o çekmeceden sesler gelir sana artık ama başarırsın kuzum en azından bir kaç gün daha bekle
Görünce çok sevimli idi aklıma geldi şimdi yiycem bende. Aman kuzum sabret inşallah pozitifi görünce diyetisyene git muhakkak ilk üç ay gerekiyorsa kilo verdirmeye çalışıyorlarmış bebeği etkilemiyormuş yani belki almazsın ilaç şişlikleri gider filan