2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Biz tedaviye başlatken babam şakayla karışık ya karıştırırlarsa bizim torunu demişti, ben de ya öyle şey olur mu ne kadar dikkat ediyorlardır demiştim, sonra burda bi başlıkta okumuştum, hatta ilk başta ceza fln da verilmemiş doktorlara. Gerkeçten kabus gibi, iki ailenin de durumu çok zor. Sevindim hapis cezası almasına sonunda
Aslında kendi çocukları olmadığını bebeğin kan grubunun Rh faktörünün anne babasınınkinden farklı olmasıyla anlamışlar, tamamen tesadüf eseri. Belki Rh faktörü aynı olsa hiç bi zaman fark edilmeyecekti 🤷🏻‍♀️

Aslında kendi çocukları olmadığını bebeğin kan grubunun Rh faktörünün anne babasınınkinden farklı olmasıyla anlamışlar, tamamen tesadüf eseri. Belki Rh faktörü aynı olsa hiç bi zaman fark edilmeyecekti 🤷🏻‍♀️
Ya çok üzücü. 😔
Allah böylelerine fırsat vermesin.
Şimdi o yavrunun kendi çocukları olmadığını biliyorlar ama 9 ay karnında taşımış anne.
Kim bilir çocuk sahibi olmak için kaç yıldır bekliyorlardı. 😔

Kızlar bugün başıma ilk defa bir şey geldi. Prolutex i yaparken. Neyse yaptım hemen çekmedim de biraz da beklememe rağmen hafif kan ile birkaç damla ilaç geri çıktı sonuna kadar iğneyi batırmıştım oysa ki neden oldu anlamadım. Doz kaybı oldu sanırım bir günden bir şey olmaz ama asıl sorun neden oldu onu anlamadım böyle kan da çıkmazdı. Her zaman yaptığım yere yaptım. Kan sulandırıcılardan mı neden çok enteresan 🤨
Benim hemen hemen her gün bu şekilde oluyor canım. Kendimi kasıyorum diye olduğunu düşünüyorum 🤔

Benim hemen hemen her gün bu şekilde oluyor canım. Kendimi kasıyorum diye olduğunu düşünüyorum 🤔
Kasmadım da aslında kızlar her zamanki gibiydi cidden anlamadım ben 🙄 diğerlerinde olmuyordu ilaç geri çıkmıyordu bir miktar da olsa. Hepsi içinde kalıyordu. Bende kasa filan mı geldi dedim acaba sanki çok kaslıymışım gibi 🤭

Kızlar bu prolutexi az once vururken 0.1ml kadar fışkırdı içinden aşırı hava basıncı oluyor şırıngaya zor alıyorum sinir oluyorum. 1.1 ml olmalıydı 1 ml vurmus oldum yani 2-3 damla çıktı bişi olmaz dimi yaa
🤣 Merkür bugün prolutex burcunda 🤪 Girmem de o bedene girmem diyor. Ben daha fazlasını kaçırdım canım bir defadan bir şey olmaz bence. Çünkü bir gün komple unutsak bile olacağını zannetmiyorum. Genelde bütün tedavilerde bir kere ilaç unutulsa sorun oluşturmuyor. O yüzden unutmadığıma şükrediyorum😬

Son düzenleme:
Kasmadım da aslında kızlar her zamanki gibiydi cidden anlamadım ben 🙄 diğerlerinde olmuyordu ilaç geri çıkmıyordu bir miktar da olsa. Hepsi içinde kalıyordu. Bende kasa filan mı geldi dedim acaba sanki çok kaslıymışım gibi 🤭
😂 ben o ihtimali vermedim, kaslı olduğumu düşünmüyorum ama sorun olmaz ya bir dünya ilaç giriyor vücudumuza birinden biri yerini doldurur heralde 😂

Bugün hsg çektirdim kızlar 🙋🏻‍♀️ Çok güzel, hiç sorun yok dedi doktor, Cyclo bitip adet olduğumda artık ben de transfer sürecine gireceğim🐣 ben sona kaldım 😀 o zamana kadar hepinizden umut verici pozitif haberleri gelir inşallah 🙏🏻
Amiin 🤲🏻🌺 Gözün aydın canım. Sorunsuz ilerlesin inşallah sürecin...

Bugün hsg çektirdim kızlar 🙋🏻‍♀️ Çok güzel, hiç sorun yok dedi doktor, Cyclo bitip adet olduğumda artık ben de transfer sürecine gireceğim🐣 ben sona kaldım 😀 o zamana kadar hepinizden umut verici pozitif haberleri gelir inşallah 🙏🏻
Çok guzel haber💪 Bende gecen ay operasyondan dolayi bekleyecegiz dediklerinde cok üzülmüştüm ama zamanda çok hizli geciyor. Gerci yinede sona kaldım reglim vs gecikti. Ama hep bir hayır olduğunu düşündüm. Transferden sonra beklemek daha zor gibi ama ondada umudumuz yardimcimiz olacak.

😬 sabah erken yap bari kuzum ilk idrarla akşam başına gitmen hata 🙂 şu an ağrım var aşırı sinirlendikten sonra olduğu için iyi bir şey değil sanırım ☹️
Sanirim sabah yapacagim ya da bilmiyorum du bakalim :KK17:
Ne oldu neden sinirlendin 😥

Çok guzel haber💪 Bende gecen ay operasyondan dolayi bekleyecegiz dediklerinde cok üzülmüştüm ama zamanda çok hizli geciyor. Gerci yinede sona kaldım reglim vs gecikti. Ama hep bir hayır olduğunu düşündüm. Transferden sonra beklemek daha zor gibi ama ondada umudumuz yardimcimiz olacak.
Evet bu bikaç aydır zaman gerçekten ilginç. Hem hiç geçmiyor hem de uçup gidiyor gibi.Bekleye bekleye transfer zamanı evlilik yıldönümümüz civarına denk geliyor, belki de bu bi mesajdır 😉

Bi his geliyor diyorum ki ben hamileyim oldu bu is hadi test yap..
Bir diyorum yok olmadi dur az daha bekle yapma.az daha keyfini cikar🤣🤣🤣 Ayyy Allahim🙈
4 transfer oldum hiç birinde yapmadım. Bana öylesi daha heyecanlı geliyor. Ya da cesaret edemiyorum çünkü negatif görürsem modum düşer 😔

X