2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aslında kendi çocukları olmadığını bebeğin kan grubunun Rh faktörünün anne babasınınkinden farklı olmasıyla anlamışlar, tamamen tesadüf eseri. Belki Rh faktörü aynı olsa hiç bi zaman fark edilmeyecekti

Ya çok üzücü.
Allah böylelerine fırsat vermesin.
Şimdi o yavrunun kendi çocukları olmadığını biliyorlar ama 9 ay karnında taşımış anne.
Kim bilir çocuk sahibi olmak için kaç yıldır bekliyorlardı.

Benim hemen hemen her gün bu şekilde oluyor canım. Kendimi kasıyorum diye olduğunu düşünüyorum

Benim hemen hemen her gün bu şekilde oluyor canım. Kendimi kasıyorum diye olduğunu düşünüyorum
Kasmadım da aslında kızlar her zamanki gibiydi cidden anlamadım ben diğerlerinde olmuyordu ilaç geri çıkmıyordu bir miktar da olsa. Hepsi içinde kalıyordu. Bende kasa filan mı geldi dedim acaba sanki çok kaslıymışım gibi

Merkür bugün prolutex burcunda Girmem de o bedene girmem diyor. Ben daha fazlasını kaçırdım canım bir defadan bir şey olmaz bence. Çünkü bir gün komple unutsak bile olacağını zannetmiyorum. Genelde bütün tedavilerde bir kere ilaç unutulsa sorun oluşturmuyor. O yüzden unutmadığıma şükrediyorum

Son düzenleme:
ben o ihtimali vermedim, kaslı olduğumu düşünmüyorum ama sorun olmaz ya bir dünya ilaç giriyor vücudumuza birinden biri yerini doldurur heralde

Amiin Gözün aydın canım. Sorunsuz ilerlesin inşallah sürecin...

Çok guzel haber Bende gecen ay operasyondan dolayi bekleyecegiz dediklerinde cok üzülmüştüm ama zamanda çok hizli geciyor. Gerci yinede sona kaldım reglim vs gecikti. Ama hep bir hayır olduğunu düşündüm. Transferden sonra beklemek daha zor gibi ama ondada umudumuz yardimcimiz olacak.

sabah erken yap bari kuzum ilk idrarla akşam başına gitmen hata şu an ağrım var aşırı sinirlendikten sonra olduğu için iyi bir şey değil sanırım
Sanirim sabah yapacagim ya da bilmiyorum du bakalim
Ne oldu neden sinirlendin

Evet bu bikaç aydır zaman gerçekten ilginç. Hem hiç geçmiyor hem de uçup gidiyor gibi.Bekleye bekleye transfer zamanı evlilik yıldönümümüz civarına denk geliyor, belki de bu bi mesajdır

Bi his geliyor diyorum ki ben hamileyim oldu bu is hadi test yap..
Bir diyorum yok olmadi dur az daha bekle yapma.az daha keyfini cikar Ayyy Allahim
4 transfer oldum hiç birinde yapmadım. Bana öylesi daha heyecanlı geliyor. Ya da cesaret edemiyorum çünkü negatif görürsem modum düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…