Aslında kendi çocukları olmadığını bebeğin kan grubunun Rh faktörünün anne babasınınkinden farklı olmasıyla anlamışlar, tamamen tesadüf eseri. Belki Rh faktörü aynı olsa hiç bi zaman fark edilmeyecektiBiz tedaviye başlatken babam şakayla karışık ya karıştırırlarsa bizim torunu demişti, ben de ya öyle şey olur mu ne kadar dikkat ediyorlardır demiştim, sonra burda bi başlıkta okumuştum, hatta ilk başta ceza fln da verilmemiş doktorlara. Gerkeçten kabus gibi, iki ailenin de durumu çok zor. Sevindim hapis cezası almasına sonunda
Ya çok üzücü.Aslında kendi çocukları olmadığını bebeğin kan grubunun Rh faktörünün anne babasınınkinden farklı olmasıyla anlamışlar, tamamen tesadüf eseri. Belki Rh faktörü aynı olsa hiç bi zaman fark edilmeyecekti
Benim hemen hemen her gün bu şekilde oluyor canım. Kendimi kasıyorum diye olduğunu düşünüyorumKızlar bugün başıma ilk defa bir şey geldi. Prolutex i yaparken. Neyse yaptım hemen çekmedim de biraz da beklememe rağmen hafif kan ile birkaç damla ilaç geri çıktı sonuna kadar iğneyi batırmıştım oysa ki neden oldu anlamadım. Doz kaybı oldu sanırım bir günden bir şey olmaz ama asıl sorun neden oldu onu anlamadım böyle kan da çıkmazdı. Her zaman yaptığım yere yaptım. Kan sulandırıcılardan mı neden çok enteresan
Kasmadım da aslında kızlar her zamanki gibiydi cidden anlamadım benBenim hemen hemen her gün bu şekilde oluyor canım. Kendimi kasıyorum diye olduğunu düşünüyorum
Kızlar bu prolutexi az once vururken 0.1ml kadar fışkırdı içinden aşırı hava basıncı oluyor şırıngaya zor alıyorum sinir oluyorum. 1.1 ml olmalıydı 1 ml vurmus oldum yani 2-3 damla çıktı bişi olmaz dimi yaa
Kasmadım da aslında kızlar her zamanki gibiydi cidden anlamadım bendiğerlerinde olmuyordu ilaç geri çıkmıyordu bir miktar da olsa. Hepsi içinde kalıyordu. Bende kasa filan mı geldi dedim acaba sanki çok kaslıymışım gibi
AmiinBugün hsg çektirdim kızlarÇok güzel, hiç sorun yok dedi doktor, Cyclo bitip adet olduğumda artık ben de transfer sürecine gireceğim ben sona kaldım o zamana kadar hepinizden umut verici pozitif haberleri gelir inşallah
Çok guzel haberBugün hsg çektirdim kızlarÇok güzel, hiç sorun yok dedi doktor, Cyclo bitip adet olduğumda artık ben de transfer sürecine gireceğim ben sona kaldım o zamana kadar hepinizden umut verici pozitif haberleri gelir inşallah
Evet evet insallah hamilesin canim.Ah ne iyi etmissinben gec kaldim kilo vermek için ama en azından fazla almayayım saglikli besleneyim diyorum...sekerim firlamadan fenalaşmadan bitireyim hamileligimi...
Ayy ne dedim ben hamilemiyim ki
Ayyy hayrolsun insallah. Hepimizden pozitifleri siralayalim şu listeye şu mübarek ayda rüyalar gerçeğe dönüşsün insallah rabbimGrubu okuyordum rüyamdapeşpeşe güzel haberler geliyordu
Nasıl yani test yaptın da bakmadın mı ben kaçırdım sanırım olayıAz once testin başına gittim geri döndümBen duramazdın ne ara bu kadar korkak oldum ben
Ayyy yok yapamadım başına gittim geldim sadece paketi acamadimNasıl yani test yaptın da bakmadın mı ben kaçırdım sanırım olayı
Boşver iyi olmuş böylesi daha heyecanlıAyyy yok yapamadım başına gittim geldim sadece paketi acamadim
Ayyy yok yapamadım başına gittim geldim sadece paketi acamadim
Niye sinirlendin?sabah erken yap bari kuzum ilk idrarla akşam başına gitmen hata şu an ağrım var aşırı sinirlendikten sonra olduğu için iyi bir şey değil sanırım
Sanirim sabah yapacagim ya da bilmiyorum du bakalimsabah erken yap bari kuzum ilk idrarla akşam başına gitmen hata şu an ağrım var aşırı sinirlendikten sonra olduğu için iyi bir şey değil sanırım
Bi his geliyor diyorum ki ben hamileyim oldu bu is hadi test yap..Boşver iyi olmuş böylesi daha heyecanlı
Evet bu bikaç aydır zaman gerçekten ilginç. Hem hiç geçmiyor hem de uçup gidiyor gibi.Bekleye bekleye transfer zamanı evlilik yıldönümümüz civarına denk geliyor, belki de bu bi mesajdırÇok guzel haberBende gecen ay operasyondan dolayi bekleyecegiz dediklerinde cok üzülmüştüm ama zamanda çok hizli geciyor. Gerci yinede sona kaldım reglim vs gecikti. Ama hep bir hayır olduğunu düşündüm. Transferden sonra beklemek daha zor gibi ama ondada umudumuz yardimcimiz olacak.
4 transfer oldum hiç birinde yapmadım. Bana öylesi daha heyecanlı geliyor. Ya da cesaret edemiyorum çünkü negatif görürsem modum düşerBi his geliyor diyorum ki ben hamileyim oldu bu is hadi test yap..
Bir diyorum yok olmadi dur az daha bekle yapma.az daha keyfini cikarAyyy Allahim