- 4 Nisan 2019
- 5.666
- 6.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agrımaz mıııAğrıyor mu peki
Ay inşallah hadi pozitifleri görelim de hayırlısı ileTabi tabi bi hamile kalalım topluca gideriz diyetisyene valla..olmaz oyle oluruna bırakmak ozaman
Hangisi olduguna bağlı yapan da var yapmayan da...tup bebek bölümü olmasi lazim..Asilama daha cok yerde yapılır ama tup bebek her yer yapamaz.Devlet hastanesi aşılama tüp Bebek yapıyor mu? Bilen va mi
Canım bende öyleydim ıslatıp koyuyorum çok itemiyorum da açıkçası öyle kullanmaya çalışıyorum acımıyor ama benim midem kalkıyor ondan aslında. Yine de iyi kötü alışıyorsun kuzum doktoruna sor iki ihtimalli ilaçlarını yazdır denersin yapamazsan öbürüne geçersinKizlr kiloya aldirmayın bn normalde hep 57 58 max olurum ama opuyla birlikte 62 kg oldm şok oldum sonra ilaclari birakip dikkat edince gitti simdi estrofeme bagli yine 1 2 kilo aldm maleseg bu ilaclar varken böyke
Sizlere bisey sorcm ben insallah transfer olucam bi on güne sizce progestan fitil cok mu zor bn vajinal takntiliyim ittiremem diye cok korkuyktum agriyor mu kotü mü en etkilisi vajinal karisipta igne yada agizdan istiyormda diyebilirim ama hep aceba mı derim sizce ne yapmaliyim
Devlete tüp Bebek bölümüne gidiyordum pandemi ilk başladığında tedavi yi bıraktılar.simdi tekrar devlet hastanelerinin tüp Bebek bölümü çalışmaya başladı miHangisi olduguna bağlı yapan da var yapmayan da...tup bebek bölümü olmasi lazim..Asilama daha cok yerde yapılır ama tup bebek her yer yapamaz.
Yaa ikiz mi ne ki acaba baya uzun süre ağrın oldu. Bende tık yokAgrımaz mııı
Cqnim 58 62 neki oyle olsa hic.takmamKizlr kiloya aldirmayın bn normalde hep 57 58 max olurum ama opuyla birlikte 62 kg oldm şok oldum sonra ilaclari birakip dikkat edince gitti simdi estrofeme bagli yine 1 2 kilo aldm maleseg bu ilaclar varken böyke
Sizlere bisey sorcm ben insallah transfer olucam bi on güne sizce progestan fitil cok mu zor bn vajinal takntiliyim ittiremem diye cok korkuyktum agriyor mu kotü mü en etkilisi vajinal karisipta igne yada agizdan istiyormda diyebilirim ama hep aceba mı derim sizce ne yapmaliyim
Merhaba gebelik elde ettiniz mi peki sizdeki problem neydi fsh yüksekliği var mıydıValla 9 yumurta cok sahane bir rakam benden sadece 2 toplandi ya 9 çıksa düğün bayram ederdim Masallah cok iyi bir sayi canim
Iste ben de yapacaktım yapamadım canim biliyorum yoksa onu...simdi pozitif cikarsa o diyeti yapamam da..diger ihtimalde derhal baslayacagimKilo vermek isteyenlere aralıklı oruç, diğer adıyla if diyetini tavsiye ederim. Ben 20 kilo verdim. Hem de hiç zorlanmadım, aç kalmadım.
Bılmıyorum neyy rahımde agırlık hıssedıyorum ve kalbım heyecandan carpsa rahmımde dırek o enerjiyı hıssedıyorum gecen gün kalbım fazla tıktık etti resmen rahmımde de aynı zonklamayı hissettim benıde bıraz tedırgın edıyor fazla agrı bı sorun mu var dıe ama dıger yapturdıgımda bu sekılde yapmamıstım 6 haftalık olacagı zaman düşmüştü bunda normal mı bu durumu yasamam bılememdımYaa ikiz mi ne ki acaba baya uzun süre ağrın oldu. Bende tık yok
Bılmıyorum neyy rahımde agırlık hıssedıyorum ve kalbım heyecandan carpsa rahmımde dırek o enerjiyı hıssedıyorum gecen gün kalbım fazla tıktık etti resmen rahmımde de aynı zonklamayı hissettim benıde bıraz tedırgın edıyor fazla agrı bı sorun mu var dıe ama dıger yapturdıgımda bu sekılde yapmamıstım 6 haftalık olacagı zaman düşmüştü bunda normal mı bu durumu yasamam bılememdımYaa ikiz mi ne ki acaba baya uzun süre ağrın oldu. Bende tık yok
Her insanda farklı oluyormuş hatta her insan da her hamilelik de farklı oluyormuş canım belki ondandırBılmıyorum neyy rahımde agırlık hıssedıyorum ve kalbım heyecandan carpsa rahmımde dırek o enerjiyı hıssedıyorum gecen gün kalbım fazla tıktık etti resmen rahmımde de aynı zonklamayı hissettim benıde bıraz tedırgın edıyor fazla agrı bı sorun mu var dıe ama dıger yapturdıgımda bu sekılde yapmamıstım 6 haftalık olacagı zaman düşmüştü bunda normal mı bu durumu yasamam bılememdım
Aynen canımmHer insanda farklı oluyormuş hatta her insan da her hamilelik de farklı oluyormuş canım belki ondandır
Merhaba gebelik elde ettiniz mi peki sizdeki problem neydi fsh yüksekliği var mıydı
Ben evraklarımı zeynep kamil hastanesınde tüp bebek bölümün de yaptırdım yararlanmak isteseydim yararlanabılıyordum fakat ben son dk özel e gittim ama yaptıranlar var acık bölümDevlete tüp Bebek bölümüne gidiyordum pandemi ilk başladığında tedavi yi bıraktılar.simdi tekrar devlet hastanelerinin tüp Bebek bölümü çalışmaya başladı mi
Ne biliyim cok korkuyorum ilacı mı islatiyosunuz niye kiCanım bende öyleydim ıslatıp koyuyorum çok itemiyorum da açıkçası öyle kullanmaya çalışıyorum acımıyor ama benim midem kalkıyor ondan aslında. Yine de iyi kötü alışıyorsun kuzum doktoruna sor iki ihtimalli ilaçlarını yazdır denersin yapamazsan öbürüne geçersin