2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar bugün üçüncü kez ben şimdi oksapar yapıyoruz eşimle. Diyorum ki olursa inşallah dokuz ay nasıl yapacağım bu iğneyi. Ne dese beğenirsiniz kaç para bu ilaç Ya vicdansız kıvranıyorum acısından düşündüğü şeye bak

2.tedavim canım ilkinde oksapar ve estrofem kullanmıstım bundna farklı olarak. İnsallah sonuclarımız güzel olur mutluluğumuzu da paylasırız burda

ah canım neler yaşadıgımızı anlayamayacaklar hiçbir zaman. en basit regl agrısını bile ömründe bir defa kocamda yaşasın isterdim ben valla. Erkekler fiziksel olarak daha güçlü olsalarda kadınlar acıya daha dayanaklı bence. Hem fiziksel hem de psikolojik. Bu yüzden o iğnenin acısını maalesef bir tek sen çekiyorsun.

Ayrıca neyse parası biz verelim erkeklere; o iğneleri batırsınlar göbeklerine bakalım kaç tanesi denemeye cesaret edebilecek

Vücuduna ilaçların yetip yetmediğini bakacaktir canim.o değerlerden tutup tutmadığı anlasilmaz

Oy oy canimmmm o neyki diyorum ya ben gunde 3 te insülin iğnesi yapicam alisiyor insan olsun hepsine ragggziyim

Kesinlikle canım ah hele bir doğurabilseler hayır söylediğim şeyin cevabı bu mu insan ya tüh vah filan der cümle kurmasa bile

Ya kizlar bu son doktorum degil ama 9nceki dr bana ozellikle dedi ki...

Kilonu vermezsen
Şekerin gene cikarsa
Bu kiloyla hamile kalirsan ya sana birsey olurnya bebeğe dedi Ama ben kilo veremedim ki üstüne aldim igne hormon ilac derkenKader kısmet artik
o yuzden derhal diyetisyene...

Off ayni durum bendede var maalesef ya. Ama bu ilaçlarlada verilmiyorki kilo . Ben birsey de yemiyorum cok dikkat ediyorum ama durduk yerde kilo aldim bu süreçte. Napalım artık faydasiz seyler yemeyerek dikkat edecegiz. Ama şişkinlik yapisti kaldı. Diyetisyen mantikli eger hamile kalirsam bende düşünüyorum

Allah korusun. Canım öyle denilen iki tane arkadaşım var Allah şükürler olsun kendiliğinden gebe kaldılar ve sağlıkla bebeklerini kucakladılar. Tabii muhakkak git canım pandemiden korkmasam kesin giderdim. Belki yine de giderim. Tansiyondan korkuyorum çünkü bende.

Tabi tabi bi hamile kalalım topluca gideriz diyetisyene valla..olmaz oyle oluruna bırakmak ozaman

Ozaman pozitifi görüp direk diyetisyene hepimiz

Kizlr kiloya aldirmayın bn normalde hep 57 58 max olurum ama opuyla birlikte 62 kg oldm şok oldum sonra ilaclari birakip dikkat edince gitti simdi estrofeme bagli yine 1 2 kilo aldm maleseg bu ilaclar varken böyke

Sizlere bisey sorcm ben insallah transfer olucam bi on güne sizce progestan fitil cok mu zor bn vajinal takntiliyim ittiremem diye cok korkuyktum agriyor mu kotü mü en etkilisi vajinal karisipta igne yada agizdan istiyormda diyebilirim ama hep aceba mı derim sizce ne yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…