hayırlı olsun çıkma ihtimali var gibi ama erken bence yapmayın testKızlar 9nisanda mikroenjeksiyon yöntemiyle 3.gün 2tane embriyo transferi oldum, şimdi test yapsam erken mi? Kasıklarımda ara sıra ağrılar oluyor belkide ilaçların etkisi hala
2.tedavim canım ilkinde oksapar ve estrofem kullanmıstım bundna farklı olarak. İnsallah sonuclarımız güzel olur mutluluğumuzu da paylasırız burda14 çıkmıştı benim. Bende üç fitil kullanıyordum dört oldu bir de iğne eklendi canım oksapar da kullanıyorum kan sulandırıcı iğne corasprin ve dekort var bende de. İlk tedavin mi ? Hayırlısı olsun kuzum inşallah yaz tabii umarım çok yüksek çıkar. Hamile olup olmadığını göstermez ama düşük olup hamile olanlarda varmış ama bence biraz gösterge oluyor yine de. Kafa rahatlığı oluyor.
İnşallah canım inşallah2.tedavim canım ilkinde oksapar ve estrofem kullanmıstım bundna farklı olarak. İnsallah sonuclarımız güzel olur mutluluğumuzu da paylasırız burda
ah canım neler yaşadıgımızı anlayamayacaklar hiçbir zaman. en basit regl agrısını bile ömründe bir defa kocamda yaşasın isterdim ben valla. Erkekler fiziksel olarak daha güçlü olsalarda kadınlar acıya daha dayanaklı bence. Hem fiziksel hem de psikolojik. Bu yüzden o iğnenin acısını maalesef bir tek sen çekiyorsun.Kızlar bugün üçüncü kez benşimdi oksapar yapıyoruz eşimle. Diyorum ki olursa inşallah dokuz ay nasıl yapacağım bu iğneyi. Ne dese beğenirsiniz kaç para bu ilaç Ya vicdansız kıvranıyorum acısından düşündüğü şeye bak
ah canım neler yaşadıgımızı anlayamayacaklar hiçbir zaman. en basit regl agrısını bile ömründe bir defa kocamda yaşasın isterdim ben valla. Erkekler fiziksel olarak daha güçlü olsalarda kadınlar acıya daha dayanaklı bence. Hem fiziksel hem de psikolojik. Bu yüzden o iğnenin acısını maalesef bir tek sen çekiyorsun.
Vücuduna ilaçların yetip yetmediğini bakacaktir canim.o değerlerden tutup tutmadığı anlasilmazKızlar salı transfer olmustum3.gün embriyosu iki tane.Doktorum yarın kanda estradiol ve progesteron baktırmamı istedi yarın transferin 4.günü oluyor acaba neden istedi ilac vs ona göre mi ayarlıycak? Değerlerden az cok bisey belli olur mu ki tutunduysa veya tutunmadıysa kafamda deli sorular
Benimki 3 gun hastayım diye yatar kesin 1 igne vurrunsunAyrıca neyse parası biz verelim erkeklere; o iğneleri batırsınlar göbeklerine bakalım kaç tanesi denemeye cesaret edebilecek
Oy oy canimmmm o neyki diyorum ya ben gunde 3 te insülin iğnesi yapicamKızlar bugün üçüncü kez benşimdi oksapar yapıyoruz eşimle. Diyorum ki olursa inşallah dokuz ay nasıl yapacağım bu iğneyi. Ne dese beğenirsiniz kaç para bu ilaç Ya vicdansız kıvranıyorum acısından düşündüğü şeye bak
Kesinlikle canım ah hele bir doğurabilselerah canım neler yaşadıgımızı anlayamayacaklar hiçbir zaman. en basit regl agrısını bile ömründe bir defa kocamda yaşasın isterdim ben valla. Erkekler fiziksel olarak daha güçlü olsalarda kadınlar acıya daha dayanaklı bence. Hem fiziksel hem de psikolojik. Bu yüzden o iğnenin acısını maalesef bir tek sen çekiyorsun.
Aynen canım benim ki de öyle kan vermeye gideceğim diye iki gün önceden dertlenirBenimki 3 gun hastayım diye yatar kesin 1 igne vurrunsun
KıyamamOy oy canimmmm o neyki diyorum ya ben gunde 3 te insülin iğnesi yapicamalisiyor insan olsun hepsine ragggziyim
Off ayni durum bendede var maalesef ya. Ama bu ilaçlarlada verilmiyorki kilo . Ben birsey de yemiyorum cok dikkat ediyorum ama durduk yerde kilo aldim bu süreçte. Napalım artık faydasiz seyler yemeyerek dikkat edecegiz. Ama şişkinlik yapisti kaldı. Diyetisyen mantikli eger hamile kalirsam bende düşünüyorumYa kizlar bu son doktorum degil ama 9nceki dr bana ozellikle dedi ki...
Kilonu vermezsen
Şekerin gene cikarsa
Bu kiloyla hamile kalirsan ya sana birsey olurnya bebeğe dediAma ben kilo veremedim ki üstüne aldim igne hormon ilac derken Kader kısmet artik
o yuzden derhal diyetisyene...
Allah korusun. Canım öyle denilen iki tane arkadaşım var Allah şükürler olsun kendiliğinden gebe kaldılar ve sağlıkla bebeklerini kucakladılar. Tabii muhakkak git canım pandemiden korkmasam kesin giderdim. Belki yine de giderim. Tansiyondan korkuyorum çünkü bende.Ya kizlar bu son doktorum degil ama 9nceki dr bana ozellikle dedi ki...
Kilonu vermezsen
Şekerin gene cikarsa
Bu kiloyla hamile kalirsan ya sana birsey olurnya bebeğe dediAma ben kilo veremedim ki üstüne aldim igne hormon ilac derken Kader kısmet artik
o yuzden derhal diyetisyene...
Çok doğru dedin canımAyrıca neyse parası biz verelim erkeklere; o iğneleri batırsınlar göbeklerine bakalım kaç tanesi denemeye cesaret edebilecek
Tabi tabi bi hamile kalalım topluca gideriz diyetisyene valla..olmaz oyle oluruna bırakmak ozamanAllah korusun. Canım öyle denilen iki tane arkadaşım var Allah şükürler olsun kendiliğinden gebe kaldılar ve sağlıkla bebeklerini kucakladılar. Tabii muhakkak git canım pandemiden korkmasam kesin giderdim. Belki yine de giderim. Tansiyondan korkuyorum çünkü bende.
Ozaman pozitifi görüp direk diyetisyene hepimizOff ayni durum bendede var maalesef ya. Ama bu ilaçlarlada verilmiyorki kilo . Ben birsey de yemiyorum cok dikkat ediyorum ama durduk yerde kilo aldim bu süreçte. Napalım artık faydasiz seyler yemeyerek dikkat edecegiz. Ama şişkinlik yapisti kaldı. Diyetisyen mantikli eger hamile kalirsam bende düşünüyorum