Benim de 14.gün vicdansız olduklarını düşünmüştüm.Dur beni de heyecan yaptırma şimdi 14.günde test tarihim çarşamba onu bekleyeceğim inşallah yanibelirtim bile gitti
Hiç idrar testi yapmadım şimdiye kadarBir türlü nasip olmadı.oğlumda doktoru dinleyip kan tahlil sonucunda öğrenmiştik.çok heves ediyorum idrar testi yapmaya 5. Gün embriyosu bugün 3.gün doldu.sizce kaçıncı gün yapsam
Adetin 21. günü gitmiştim, lucrin iğne yapmıştı doktorum, ve böylelikle sürece başlamıştık.Arkadaşlar dondurulmş embryo transveri için regl in kaçıncı günü muane olmaya gttiniz doktora
2.gun gittim ben. Aynı gün ilaçlara basladiArkadaşlar dondurulmş embryo transveri için regl in kaçıncı günü muane olmaya gttiniz doktora
Bende 2. Gun gittim ve ilaclara o gunki degerlerime gore ayarlayip baslatti doktorum2.gun gittim ben. Aynı gün ilaçlara basladi
Yoksa biraz daha yatarımAmannn test gününü cok uzağa veriyorlar ya benim de perşembe test günüm ama pazartesi yaparim diyorum...Varsa var yoksa yok napakk
Başka yok kuzum elimde belirtiağrım oluyordu onlar da başta idi. Tek bu vardı o da sönmüş bir balon hayırlısı bakalım
Yaa ben sahte pozitif çıkmasın diye öyle yaptıklarını düşünüyorum çatlatma iğnesi vuruluyoruz ya onun etkisi 12 gün kadar sürüyormuş. Ben öyle tahmin ediyorumBenim de 14.gün vicdansız olduklarını düşünmüştüm.Sizinkiler de vicdansızmış 14.gün nedir ya
Merhaba umca yi bende kullanıyordum normalde gerçekten bir iki günde şikayetini kesiyor ama hamilelikte kullanılabilir mi onu bilmiyorum siz sordunuz mu doktorunuza hamilelik varsa kullanilabilirmiymisNeden düşsün aaa sakın öyle düşünme en baştan.. Sakın negatif düşünme. basit bir grip bol bol sağlıklı sıvı tüket su tüket. UMCA diye bir damla var gribi 1 günde toparlıyor. doktoruna danış mutlaka bitkisel bir takviye ama riske atma. güzel düşün güzeeelll olacak inşallah, sevgilerrrrrr
Sağ ol kuzum ne bileyim kendimizi dinleye dinleye delireceğiz heraldeKilya sen dur dur goguse takilma hiç. Herkeste farkli tecrube sonuçta. Az kaldi teste hayirli haberle geleceksin inaniyorm
Yumurta toplamadan önceki çatlatma iğnesi mi?Yaa ben sahte pozitif çıkmasın diye öyle yaptıklarını düşünüyorum çatlatma iğnesi vuruluyoruz ya onun etkisi 12 gün kadar sürüyormuş. Ben öyle tahmin ediyor
Yok ben sonrada oldum transferin üçüncü günü canımYumurta toplamadan önceki çatlatma iğnesi mi?
Gecmis olsunEvet haklısın kuzum da pek elimde değil stres yapmamak, bol bol meyve yiyorum insallah iyi olurum
Prolutex dışında benim iğnem yokYok ben sonrada oldum transferin üçüncü günü canım
Ben dördüncü gün gittim canım ilk gün ararsan doktorun en doğrusunu belirlerArkadaşlar dondurulmş embryo transveri için regl in kaçıncı günü muane olmaya gttiniz doktora
Aynen canım benim prolutex e ek oksapar var her gün. Çatlatma iğnesini bir kere oldum sadece o da üçüncü günProlutex dışında benim iğnem yok
Herkesin farklı, değişik bir süreç
Benim de prolutex dışında iğnem yok.o da üç vünde bir kalçadan vurulan yer arı sokmuş gibi şiş ve büyük bir sertlik oluştu.Prolutex dışında benim iğnem yok
Herkesin farklı, değişik bir süreç
İnşallah dediğin gibidir canım, evet tüketiyorum sürekli kuzumGecmis olsunBrccck . Şöyle düşün belkide vucudun gelen bebisi yeni taniyor ve kendini korumaya aldi bagisikligin düştü biraz. Sen bol sivi su meyve vs tüket...
Aynen bende de o durum var. Dün gece çok ağrıyordu, hatta sütyeni gevşettim biraz. Bugün normale döndü.Kızlar benim göğüsler geri söndü şu an eskisi gibiKötüye mi işaret ki. Bir anda oldu sabah yine vardı şimdi hiç sıfır. Yürümek mi iyi gelmedi ne oldu anlamadım
Yoksa biraz daha yatarımvarsa zaten var. Ne bileyim korkuyorum kuzum bugün niyeyse yokmuş gibi hissediyorum. İğne yaparken bile acımadı hassas olması gerekmez mi? Hapşırmıyorum da. Ne bileyim ya
Sağol canım öle yapıcamBen dördüncü gün gittim canım ilk gün ararsan doktorun en doğrusunu belirler