Dr da çok iyi yazmış. Kötü tecrübeleri atamıyor insan aklından ama iyi olacak inşallah inanıyorumm. Çok teşekkür ederimmTebrik ederim çok çok sevindim hayırlı olsunLütfen kötü düşünmeyin bence çok güzel bir değer
Ben yine çok bilmeden yazmış olacağım ama fazla incir tüketme canım östrojen kaynağı. Her sabah yapma yani arada yap benceHello hanımlar
Hayırlı cumalar herkese. Kabızlıkla ilgili transferden önce bi kaç bilgi okumuştum. Ben de kabız olmamak için kavanozda zeytinyağının içine incir doğrayıp beklettim. Şimdi sabahları aç karna onu yiyorum. Zaten gaz var, bi de kabızlık olmasın
Ben antalyadayım canım hangi merkezde tedavi oluyorsun?:)Selam kızlar, geçen sene ilk denememi yapmıştım hatta genetik ayıklama yöntemi ile çok iyi embriyolarım vardı yaşım gereği 1 embriyo transfer edebildi doktor. O kayıptan sonra ilk defa girip bakıyorum buralara ne çok bekleyen varmış meğer. :)
Ben ilk testimde pozitifi görüp 2.testimde negatife döndüm. ilk testte de değer 20lerdeydi. muhtemelen düşmeye başlamıştı. en belirgin işaret aslında 8-9.günlerdeki regl sancısı gibi bir sancı olmasıydı. tabi hemen doktora sordum ama bunun kötü bir şey olmadığını söylediama bence kötüydü, ki düştü....o gün uykumda bile ağladım sabah uyandığımda da ağlıyordum . sonraki 1 hafta hasta dolaştım. üzüntüden stresten insanın nasıl yıkılabileceğini 32 yaşımda öğrendim. Şimdi önümüzdeki adetimde dondurulmuş diğer embriyom için sürece başlayacağız. sanırım 1-1,5 aya akıbetim belli olacak. her şeyin bizim zihnimizde bittiğini hepimiz biliyoruz ama o stres sürecini yönetmek çok zor. Şimdi daha olumlu daha pozitifim umarım herkes en kısa zamanda pozitiflerine ve sağlıkla bebeciklerine kavuşur.. Bu arada Antalya'da olan var mı
Ayy ne güzel maşallaah Allah dualarınızı kabul etsinEvet kesinlikle öyle ve transferden sonra
Her gün
1 meryem suresi
1 yasin suresi
1 fetih suresi okudum
Namazlarımı bırakmadım oturarak kılmaya devam ettim
Bolca Ya varis zikrini çektim
Tedaviye basladıktan sonra
10.000 adet ihlas okudum
4444 tefriciye okudum
Allahtan hayırlısını istedim sadece. İnşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz
Amin kuzummmAyy ne güzel maşallaah Allah dualarınızı kabul etsin
Evet haklısın kuzum da pek elimde değil stres yapmamak, bol bol meyve yiyorum insallah iyi olurumCanım benim ya stres yapma kuzum şuan seninnyasadigin stres heyecan çok onemli
Maşallah hayırlı uğurlu olsun canımMerhaba kızlar transferime 1 hafta var ilk denemem olacak
17 adet dondurulmuş embriyom var 3.ve 5.günlerde inşallh hayırlı haberi verebiliriz
İnşallah canım benim iyi olacaksın dua edicem sana inşallahEvet haklısın kuzum da pek elimde değil stres yapmamak, bol bol meyve yiyorum insallah iyi olurum
Allah razı olsun canım benimİnşallah canım benim iyi olacaksın dua edicem sana inşallah
Pozitif haberlerini öğrenince inşallah şükür dualarida ederizAllah razı olsun canım benimteşekkür ederim düşüncen için
İnsallahh hepimiz yaşayalım su mübarek günlerde insallahhhPozitif haberlerini öğrenince inşallah şükür dualarida ederiz
Sağol canımMaşallah hayırlı uğurlu olsun canım
Yeniden aradılar bugün ve sadece 2 tanesinin normal ilerleme gösterdiğini 4 tanesinin geriden geldiğini söylediler. Ben ilerleme devam eder mi iyiye gider mi dedim, iyiye de gidebilir kötüye de dediler, yarınki duruma göre dondurma işlemi yapacaklarmışBak boşuna üzüldün. İnşallah sağlıkla ilerlerler. Kimse bilemez kuzum ne olacağını yine de transfer olacak embriyo çıkar diye düşünüyorum hiç takma kafana
Canım iki tane bile olsa sonuç olarak transferin gerçekleşecek ve bir umut olacak sana. Diğer sorunların için Rabbim yardımcın olsun tabii tüp bebek sürecin içinde. Bol dua et geçecek hepsi öyle düşün. Hepsi geçecek ama sen kalacaksın o yüzden kendine iyi bak aslolan sensin. Taze transfer olmayacak mı ?Yeniden aradılar bugün ve sadece 2 tanesinin normal ilerleme gösterdiğini 4 tanesinin geriden geldiğini söylediler. Ben ilerleme devam eder mi iyiye gider mi dedim, iyiye de gidebilir kötüye de dediler, yarınki duruma göre dondurma işlemi yapacaklarmışben bu ay kötü haber üstüne kötü haber alıyorum iş, aile, maddiyat, sağlık bisürü problem artarak ve daha da kötüleşerek sınanıyorum resmen daha hiç iyi haber almadım bide bunların içinde öyle bi zamanlamayla tüp bebek yaptırıyorum ki 0 motivasyon, onda da olumsuz şeyler duydukça hiç inancım kalmıyor
Pozitif görünüyor kuzumEki Görüntüle 2827180 ben bugunde yaptım dün cünkü merdıvemlerden düşmüştüm birde üstüne ama cok şükür bugunde boyle cıktı bunlarla da pozitif sayılır mı kan tahlılı yaptırmadan