- 20 Mart 2021
- 27
- 10
- 30
Ben kan testi günü sabah gidip kan verdim negatif çıkınca doktorum ilaçları kesiyoruz 1 hafta içerisinde regl olursunuz dedi bıraktım 2 gün sonra regl oldum kişiden kişiyede değişebilirBilgilenelim köşemizde yeni bir soru var✍
Tutunma olmadıysa ne zaman regl olunuyor acaba? Normal döngüye göre mi başlıyor?
Düşük vs. kastetmiyorum, hiç tutunma olmadiysa ne zaman başlar?
Göğüslerin sönmesi tutunmadığı anlamına gelmiyor benimki patlayacaktı resmen embriyo tutunamadı böyle şeyleri kafaya takıp stres yapmayınKızlar benim göğüsler geri söndü şu an eskisi gibiKötüye mi işaret ki. Bir anda oldu sabah yine vardı şimdi hiç sıfır. Yürümek mi iyi gelmedi ne oldu anlamadım
Benim de bomba gibiydi ve müthiş sizi vardı, 3 gündür tık yok. Ben hiç yürümedim de.Kızlar benim göğüsler geri söndü şu an eskisi gibiKötüye mi işaret ki. Bir anda oldu sabah yine vardı şimdi hiç sıfır. Yürümek mi iyi gelmedi ne oldu anlamadım
Kullandığımız estrofem de östrojen hormonu sağlıyor zaten. Ben bi inciri 5-6 parçaya kesip zeytinyağında bekletiyorum, sabahları da bi kaç parça yiyorum. Hamile kalmak için de bunu tavsiye ediyorlardı bu sayfada okumuştumBen yine çok bilmeden yazmış olacağım ama fazla incir tüketme canım östrojen kaynağı. Her sabah yapma yani arada yap bence
Dur canim zaten o gogus şişmesi cok yanıltıcı takma kafana hic cnm ya..benim de bir aciyor bir acımıyor..diger belirtilerin duruyor muKızlar benim göğüsler geri söndü şu an eskisi gibiKötüye mi işaret ki. Bir anda oldu sabah yine vardı şimdi hiç sıfır. Yürümek mi iyi gelmedi ne oldu anlamadım
Sağ ol canımGöğüslerin sönmesi tutunmadığı anlamına gelmiyor benimki patlayacaktı resmen embriyo tutunamadı böyle şeyleri kafaya takıp stres yapmayın
Ben adetin 3.gunu LH ve E2 tahlili yaptirdim bulunduğum şehirde...Muayeneye gitmedim adetliyken yani...sonra ilaclarimi kullanmaya başladım 10 gun sonra çağırdılar ozaman gittim kontrole...sonra da transfer için gittimArkadaşlar dondurulmş embryo transveri için regl in kaçıncı günü muane olmaya gttiniz doktora
Başka yok kuzum elimde belirtiDur canim zaten o gogus şişmesi cok yanıltıcı takma kafana hic cnm ya..benim de bir aciyor bir acımıyor..diger belirtilerin duruyor mu
Belki böyle oluyordur ne bileyim bir anda gidince ne oluyor dedimBenim de bomba gibiydi ve müthiş sizi vardı, 3 gündür tık yok. Ben hiç yürümedim de.
Senin transfer 7 si miydi unuttum ben listeden baktimBaşka yok kuzum elimde belirtiağrım oluyordu onlar da başta idi. Tek bu vardı o da sönmüş bir balon hayırlısı bakalım
Tamamdır canım sağ olKullandığımız estrofem de östrojen hormonu sağlıyor zaten. Ben bi inciri 5-6 parçaya kesip zeytinyağında bekletiyorum, sabahları da bi kaç parça yiyorum. Hamile kalmak için de bunu tavsiye ediyorlardı bu sayfada okumuştum
Gün içinde oyuncak gibi uğraşıyoruz kendimizle işteBelki böyle oluyordur ne bileyim bir anda gidince ne oluyor dedimhayırlısı olsun inşallah
9.gündeyim canımSenin transfer 7 si miydi unuttum ben listeden baktim
Ben de şimdi çamaşırımı çıkarıp bakayım bir diyordumGün içinde oyuncak gibi uğraşıyoruz kendimizle işteDün hamur gibi yogururken ayna karşısında yakalandım ev halkına Amin, inşallah
Çok komik ve çok eğlencelisin maşallahBaşka yok kuzum elimde belirtiağrım oluyordu onlar da başta idi. Tek bu vardı o da sönmüş bir balon hayırlısı bakalım
Bu arada transfer olacak arkadaslara belirtmek isterim.
Transferden sonra ilk 5 gün 1 dilim ananas yedim
Her gün dut kurusu, fındık, badem, kaju, ceviz çiğ olarak tükettim.
her gün 3 lt su tükettim
İlk gün bacaklarımın altına yastık koyup yattım
Sonra sürekli yatmadım dolandım hatta ev bile süpürdüm biliyosunuz
Her çeşit yemek yedim
1 gün et
1 gün sebze
1 gün baklagil
her sabah kahvaltıda 1 avokado, 2 haşlanmış yumurta, peynir zeytin dereotu kıvırcık tükettim.
Vitamin olarak d vitamini ve folik asit aldım.
ve gercekten olacagına gönülden inandım. Ve sonuc çok şükür ki pozitif
Ayyyyyy eeeeee testte ne zaman yapacaksın...belli olur ki herr şekilde.. 3.gun de olsa 5. Gun de olsa bellii9.gündeyim canım
Dur beni de heyecan yaptırma şimdi 14.günde test tarihim çarşamba onu bekleyeceğim inşallah yaniAyyyyyy eeeeee testte ne zaman yapacaksın...belli olur ki herr şekilde.. 3.gun de olsa 5. Gun de olsa bellii
Amannn test gününü cok uzağa veriyorlar ya benim de perşembe test günüm ama pazartesi yaparim diyorum...Varsa var yoksa yok napakkDur beni de heyecan yaptırma şimdi 14.günde test tarihim çarşamba onu bekleyeceğim inşallah yanibelirtim bile gitti