2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Evet hatırlıyorum senin o zamanını çok şükür atlattın, bende atlaticam inşallah

Her gebelikte olacak diye bir şey var mı ki kuzum belki bunda olmaz

Her gebelikte olacak diye bir şey var mı ki kuzum belki bunda olmaz
Var canim var bende çıkacak mutlaka...zaten şeker hastası değilim su an ama yükselmeye meyilli benimki hep sınırda seyrediyor...gebelikte de artıyor iste..ayy gunde 3 igne de o zaman katılıyor bana

Diyetisyen desteği benim de aklıma gelmiyor değil. Zaten yıllardır hamile kalabilmek için aldığım hormonlardan ötürü ideal kilomun 10 kg fazlasına çıkmış durumdayım, bari hamilelikte gereksiz kilo almasam diyorum. Ama bebişi vitaminsiz bırakmak da istemiyorum. Hakikaten diyetisyen desteği şart mıdır ya bilemedim.

Canim diyetisyenle beraber gitmek o kadar iyi birsey ki aslinda biliyormusun bende 1.gebeligimde seker çıkmasa asla ama asla gitmezdim diyetisyene benim için zor ama bebek için guzel bir dönem oldu O kadar dengeli ve guzel besleniyor ki insan diyetisyenle...14 kilo ile hamileligi kapatmıştım gitmesem rahat 20 kilo alırdım.. haftada 3 gun balık 2 gun kirmizi et 2 de tavuk tabi 1 öğünde sonra salata sebze yemeği sut yogurt vs seklinde besledim hep...

Benim de 10 kilo hatta 15 kilo fazlam var üstüne bir de hamile kalırsam top olurum ben yuvarlarlar o yuzden sonucum belli olur olmaz gideceğim

Hello hanımlar
Hayırlı cumalar herkese. Kabızlıkla ilgili transferden önce bi kaç bilgi okumuştum. Ben de kabız olmamak için kavanozda zeytinyağının içine incir doğrayıp beklettim. Şimdi sabahları aç karna onu yiyorum. Zaten gaz var, bi de kabızlık olmasın

Arkadaslar ben yıllarca kabızlıkla ugrastım. Tek çözümün su oldugunu yeni farkettim ben baya susuz yaşıyormuşum.
Sabah uyandıgınız gibi suyunuzu ılık için 500 ml
Sonra yavas yavas 3 litreye tamamlayın yatana kadar.
Koşarak gideceksiniz tuvalete
Asla soğuk su içmeyin lifli beslenin ve birkaç gun sabredin izleyin hatta her gün aynı saatte wc ye gidiyosunuz

Ayyy benim annem yıllarca kabizlik yasadi halada oylr ben küçükken su sinameki belasi var ya ondan cokkk icerdi ben de 1 2 derken içtim bende de basladi bu meret simdi birseyler içmeden yok anacım olmuyor... Ama tabi 3 lt su da içmiyorum ben hiç tas çatlasa 2 lt

Canım bu ilaçlar iğneler hiç kar etmiyo
Ben düzenli su içen biriyim beni maf etti.
Günde 3 litre su içmeme rağmen kabızım

Bu arada transfer olacak arkadaslara belirtmek isterim.
Transferden sonra ilk 5 gün 1 dilim ananas yedim
Her gün dut kurusu, fındık, badem, kaju, ceviz çiğ olarak tükettim.
her gün 3 lt su tükettim
İlk gün bacaklarımın altına yastık koyup yattım
Sonra sürekli yatmadım dolandım hatta ev bile süpürdüm biliyosunuz
Her çeşit yemek yedim
1 gün et
1 gün sebze
1 gün baklagil

her sabah kahvaltıda 1 avokado, 2 haşlanmış yumurta, peynir zeytin dereotu kıvırcık tükettim.
Vitamin olarak d vitamini ve folik asit aldım.

ve gercekten olacagına gönülden inandım. Ve sonuc çok şükür ki pozitif

Sabah aç karna nasıl su içebiliyorsun benim hep midem bulanır.

Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah İlk denemede bende aynı şekilde beslendim ve vitaminleri aldım fakat sonuç negatif oldu.. Çok fazla takılmamak gerekiyor bence tedbirli olmalı ama sonuç tamamen şans ve ilahi takdir.. herkesin gönlünce olsun inşallahh

Evet kesinlikle öyle ve transferden sonra
Her gün
1 meryem suresi
1 yasin suresi
1 fetih suresi okudum
Namazlarımı bırakmadım oturarak kılmaya devam ettim
Bolca Ya varis zikrini çektim
Tedaviye basladıktan sonra
10.000 adet ihlas okudum
4444 tefriciye okudum

Allahtan hayırlısını istedim sadece. İnşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz

Söylemezsem içimde kalır bir de her gün kabak çekirdeği yedim

Reactions: bbg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…