Evet hatırlıyorum senin o zamanını çok şükür atlattın, bende atlaticam inşallahBak ben transferden sonra yani o gece tansiyonum yükseldi. Ki tansiyon çok kötü bir şey. Vücut basıncı artıyor böyle damarlarım patlayacak gibi oluyor kanım aksa kussam filan rahatlarım gibi yani rahimde de basınç oluyor. İlaç aldım o gün ateşim yükseldi. Uçuk çıktı ertesi gün dudaklarımda. Dağıldım resmen sonra kan tahlilinde değerim düşük çıktı ağladım kızdım. Bir iki güne toparladım umutla bekliyorum grip halsizlik bundan korkma yani bağışıklık baskılanıyor çok yaşanan şeyler doktorunu ara. Anlat yine de tavsiyesini al. Moralini yüksek tut
İnşallah kuzumEvet hatırlıyorum senin o zamanını çok şükür atlattın, bende atlaticam inşallah
Canım benim ya stres yapma kuzum şuan seninnyasadigin stres heyecan çok onemliİnşallah canım dediğin gibi olur
Her gebelikte olacak diye bir şey var mı ki kuzum belki bunda olmazAyyy canim cok beter birdey bu kabizlik adetim yaklaşınca rahatlıyorum cok ben tabi şimdi hic sevinemedim adetim geliyor sandim ama du bakalim insallah degildir
Duphalac surup kullan cok kotu olursan...zaten ben bi hamile kalırsam endokrin ve diyetisyen maceram derhal baslayacak...gebelik sekerim cikiyor benim hem de en beterinden
Var canim var bende çıkacak mutlaka...zaten şeker hastası değilim su an ama yükselmeye meyilli benimki hep sınırda seyrediyor...gebelikte de artıyor iste..ayy gunde 3 igne de o zaman katılıyor banaHer gebelikte olacak diye bir şey var mı ki kuzum belki bunda olmaz
Diyetisyen desteği benim de aklıma gelmiyor değil. Zaten yıllardır hamile kalabilmek için aldığım hormonlardan ötürü ideal kilomun 10 kg fazlasına çıkmış durumdayım, bari hamilelikte gereksiz kilo almasam diyorum. Ama bebişi vitaminsiz bırakmak da istemiyorum. Hakikaten diyetisyen desteği şart mıdır ya bilemedim.Ayyy canim cok beter birdey bu kabizlik adetim yaklaşınca rahatlıyorum cok ben tabi şimdi hic sevinemedim adetim geliyor sandim ama du bakalim insallah degildir
Duphalac surup kullan cok kotu olursan...zaten ben bi hamile kalırsam endokrin ve diyetisyen maceram derhal baslayacak...gebelik sekerim cikiyor benim hem de en beterinden
Canim diyetisyenle beraber gitmek o kadar iyi birsey ki aslinda biliyormusun bende 1.gebeligimde seker çıkmasa asla ama asla gitmezdim diyetisyene benim için zor ama bebek için guzel bir dönem olduDiyetisyen desteği benim de aklıma gelmiyor değil. Zaten yıllardır hamile kalabilmek için aldığım hormonlardan ötürü ideal kilomun 10 kg fazlasına çıkmış durumdayım, bari hamilelikte gereksiz kilo almasam diyorum. Ama bebişi vitaminsiz bırakmak da istemiyorum. Hakikaten diyetisyen desteği şart mıdır ya bilemedim.
Sabah aç karna nasıl su içebiliyorsunArkadaslar ben yıllarca kabızlıkla ugrastım. Tek çözümün su oldugunu yeni farkettim ben baya susuz yaşıyormuşum.
Sabah uyandıgınız gibi suyunuzu ılık için 500 ml
Sonra yavas yavas 3 litreye tamamlayın yatana kadar.
Koşarak gideceksiniz tuvalete
Asla soğuk su içmeyin lifli beslenin ve birkaç gun sabredin izleyin hatta her gün aynı saatte wc ye gidiyosunuz
Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahBu arada transfer olacak arkadaslara belirtmek isterim.
Transferden sonra ilk 5 gün 1 dilim ananas yedim
Her gün dut kurusu, fındık, badem, kaju, ceviz çiğ olarak tükettim.
her gün 3 lt su tükettim
İlk gün bacaklarımın altına yastık koyup yattım
Sonra sürekli yatmadım dolandım hatta ev bile süpürdüm biliyosunuz
Her çeşit yemek yedim
1 gün et
1 gün sebze
1 gün baklagil
her sabah kahvaltıda 1 avokado, 2 haşlanmış yumurta, peynir zeytin dereotu kıvırcık tükettim.
Vitamin olarak d vitamini ve folik asit aldım.
ve gercekten olacagına gönülden inandım. Ve sonuc çok şükür ki pozitif
Evet kesinlikle öyle ve transferden sonraÖncelikle hayırlı olsun bebişiniz Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahİlk denemede bende aynı şekilde beslendim ve vitaminleri aldım fakat sonuç negatif oldu.. Çok fazla takılmamak gerekiyor bence tedbirli olmalı ama sonuç tamamen şans ve ilahi takdir.. herkesin gönlünce olsun inşallahh
İçiyorumSabah aç karna nasıl su içebiliyorsunbenim hep midem bulanır.
Söylemezsem içimde kalır bir de her gün kabak çekirdeği yedimBu arada transfer olacak arkadaslara belirtmek isterim.
Transferden sonra ilk 5 gün 1 dilim ananas yedim
Her gün dut kurusu, fındık, badem, kaju, ceviz çiğ olarak tükettim.
her gün 3 lt su tükettim
İlk gün bacaklarımın altına yastık koyup yattım
Sonra sürekli yatmadım dolandım hatta ev bile süpürdüm biliyosunuz
Her çeşit yemek yedim
1 gün et
1 gün sebze
1 gün baklagil
her sabah kahvaltıda 1 avokado, 2 haşlanmış yumurta, peynir zeytin dereotu kıvırcık tükettim.
Vitamin olarak d vitamini ve folik asit aldım.
ve gercekten olacagına gönülden inandım. Ve sonuc çok şükür ki pozitif
Tebrik ederim çok çok sevindim hayırlı olsunKızlar selam sonuç 151 çıktı. İdrarda 5. Günde görmeme rağmen 9. Günde bu değer düşük mü sizce yaa daha önceki gibi katlanmayacak diye ödüm kopuyor