Yaaa olur mu çok iyi bir değer endişe edeceğin hiç bir şey yok. Tebrik ederimKızlar selam sonuç 151 çıktı. İdrarda 5. Günde görmeme rağmen 9. Günde bu değer düşük mü sizce yaa daha önceki gibi katlanmayacak diye ödüm kopuyor
Canım neden öyle dusunuyosun hiç öyle şey olur mu çok duydum öyle grip nezle alerji geçirip tutan onun onla ilgisi yok inan sadece istirahati ne biraz daha dikkat et yeterli olur inan canım zonucta hamileykende grip olutorzCanlarım nasılsınız? Ben çok kötüyüm bugün transferimin 4. Günü ve ben grip oldum çok canım sıkkınhiç umudum kalmadı vücudum, gözlerim, heryerim ağrıyor.. tam grip gibi değil burnum akmıyor ama içsel ağrı var..bu şekilde tutsada artık düşer değil mi ne olur bana dua edin arkadaşlarım
Çok geçmiş olsun. Öyle yada böyle olumsuzluklar yaşıyoruz, önümüze bakmaktan başka çare yok. Dondurulmuşun varmış ne güzel, inşallah sağlıkla kucağına gelir. Ben Antalyadayim bu aradaSelam kızlar, geçen sene ilk denememi yapmıştım hatta genetik ayıklama yöntemi ile çok iyi embriyolarım vardı yaşım gereği 1 embriyo transfer edebildi doktor. O kayıptan sonra ilk defa girip bakıyorum buralara ne çok bekleyen varmış meğer. :)
Ben ilk testimde pozitifi görüp 2.testimde negatife döndüm. ilk testte de değer 20lerdeydi. muhtemelen düşmeye başlamıştı. en belirgin işaret aslında 8-9.günlerdeki regl sancısı gibi bir sancı olmasıydı. tabi hemen doktora sordum ama bunun kötü bir şey olmadığını söylediama bence kötüydü, ki düştü....o gün uykumda bile ağladım sabah uyandığımda da ağlıyordum . sonraki 1 hafta hasta dolaştım. üzüntüden stresten insanın nasıl yıkılabileceğini 32 yaşımda öğrendim. Şimdi önümüzdeki adetimde dondurulmuş diğer embriyom için sürece başlayacağız. sanırım 1-1,5 aya akıbetim belli olacak. her şeyin bizim zihnimizde bittiğini hepimiz biliyoruz ama o stres sürecini yönetmek çok zor. Şimdi daha olumlu daha pozitifim umarım herkes en kısa zamanda pozitiflerine ve sağlıkla bebeciklerine kavuşur.. Bu arada Antalya'da olan var mı
evet çok şükür 1 tane var :) canım sen nerede başladın sürece doktorun kimdi acabaÇok geçmiş olsun. Öyle yada böyle olumsuzluklar yaşıyoruz, önümüze bakmaktan başka çare yok. Dondurulmuşun varmış ne güzel, inşallah sağlıkla kucağına gelir. Ben Antalyadayim bu arada
Çok teşekkür ederimYaaa olur mu çok iyi bir değer endişe edeceğin hiç bir şey yok. Tebrik ederimşu anın tadını çıkar. İnşallah sağlıkla katlanır kuzum
Ben Mehmet Karaca dayım, opu ve transfer gelecek tüp bebekte yapılıyor. Batu beyle beraber yapıyorlar canım. Sen Kemal beyde misinevet çok şükür 1 tane var :) canım sen nerede başladın sürece doktorun kimdi acaba
Merhaba, cyclo’yu ne zamandan beri kullaniyorsunuz?Ben de cyclo progestan iğne coraspin folattro deltacortil
ben Memorial Murat Hoca'dayım . geçen seneki denememiz de oradaydı. Embriyomuz da şuan orada. Doktorumuz çok pozitif ve ilgili ama bazen olmayınca olmuyor işteBen Mehmet Karaca dayım, opu ve transfer gelecek tüp bebekte yapılıyor. Batu beyle beraber yapıyorlar canım. Sen Kemal beyde misin
Tesekkur ederimm canm inşallahtebrikler
Gayet iyiartarak gitsin ins
Neden canım? Hayırlısı olsun sonucu pozitifli olsun inşallahSanırım benim transfer tarihim 22 nisana ertelendi :))
Kat kat katlansın insallah degerin canimTesekkur ederimm canm inşallah
inşaallah canımNeden canım? Hayırlısı olsun sonucu pozitifli olsun inşallah
inşallah canım matofin kullanıyomusun insülin direnci baktırmanı istedimi aygül hoca bana ocakta başlattı 3ay içip değerlerim düşünce bıraktım ama sonra hiç takibini soran olmadı bende sormadım kafam karıştıGuzel haberlerini alirizninsallah canim
Sabır istiyor her aşama sonu iyi olsun canıminşaallah canımLh değerinin yükselmesini bekliyorlar . 10 mm rahim,21 mm yumurta ama bi o değer yükselmedi
Yok canim benden istemedi oyle test kullanmadım ilacı da...neden istedi ki şikayetin var miy diinşallah canım matofin kullanıyomusun insülin direnci baktırmanı istedimi aygül hoca bana ocakta başlattı 3ay içip değerlerim düşünce bıraktım ama sonra hiç takibini soran olmadı bende sormadım kafam karıştı
yok kan tahlili isteyince çıkmıştı opudan önce ocak ayında işte çıkınca verdi o da bende 3ay kullandım aslında gebeliğin başlarına kadar kullanıyoruz dedi ama öyle fazla bi yükseklik yoktu bende 3ayın sonunda kan verdim değerlerim normal çıktı diye bıraktım gereksiz ilaç içmek istemedim açıkçası ama doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorumYok canim benden istemedi oyle test kullanmadım ilacı da...neden istedi ki şikayetin var miy di
Kesinlikle haklısın . Amin inşaallah canımSabır istiyor her aşama sonu iyi olsun canım
Tatlim neden boyle olumsuzsun, her grip olanin bebegi tutmayacak olsa ohoo.. o kadar da narin diil embriyolar, kimler hangi zor kosullarda hamile kaliyor bir gripten hic bisi olmaz. Ama sen kendine dikkat et allah korusun Korona vs varken, bir test yaptir bence mumkunse.. bol vitamin, sivi al. Guzel haberlerini bekliyoruzCanlarım nasılsınız? Ben çok kötüyüm bugün transferimin 4. Günü ve ben grip oldum çok canım sıkkınhiç umudum kalmadı vücudum, gözlerim, heryerim ağrıyor.. tam grip gibi değil burnum akmıyor ama içsel ağrı var..bu şekilde tutsada artık düşer değil mi ne olur bana dua edin arkadaşlarım