2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

ben Memorial Murat Hoca'dayım . geçen seneki denememiz de oradaydı. Embriyomuz da şuan orada. Doktorumuz çok pozitif ve ilgili ama bazen olmayınca olmuyor işte
Tabi ki, verecek olan Rabbım, diğerleri vesile. Ama pozitif doktor en sevdigim🥰 Ben galiba memoriale hiç gitmedim, sadece binayı biliyorum

Tabi ki, verecek olan Rabbım, diğerleri vesile. Ama pozitif doktor en sevdigim🥰 Ben galiba memoriale hiç gitmedim, sadece binayı biliyorum
Bizde genetik engel olduğu fakülteden tüp bebek için rapor aldık. orada 2 merkezi çok önerdiler biri antalya tüp bebek merkezi diğeri memorialdı. iki yere gidip doktorla görüştük ama her anlamda bize murat hoca olumlu geldi. öyle tercih ettik. bakalım şimdi bu transferi heyecan ve stresle bekliyoruz. hatta o kadar stresliyimki bir psikologtan destek almayı planlıyorum.

Yok iste adetim gelirken geciyor bu durum sadece...Yani en büyük adet belirtimdir benim...ve gene gecti kabızlık derdim🙈🙈 yani öyle iste:KK22:adet gunume cok az kaldi..🙈
Ben de tedavinin başında acayip kabız oldum ama 9. gün pozitifi gördükten sonra bende de kabızlık kalmadı. Aradan 1 hafta geçti, yine biraz başladı ama en baştaki gibi değil. Bu arada ben de adet günü yaklaştıkça bağırsağı gevşeyenlerdenim 😅

Ben de tedavinin başında acayip kabız oldum ama 9. gün pozitifi gördükten sonra bende de kabızlık kalmadı. Aradan 1 hafta geçti, yine biraz başladı ama en baştaki gibi değil. Bu arada ben de adet günü yaklaştıkça bağırsağı gevşeyenlerdenim 😅
Yani pozitif olsa da..adet gunun geldiğinde o belirtiyi yasadin sende öyle mi canim oyyyhhh iyi bari benim gibi biri olduğunu icin sevindim🤭🤭

Bizde genetik engel olduğu fakülteden tüp bebek için rapor aldık. orada 2 merkezi çok önerdiler biri antalya tüp bebek merkezi diğeri memorialdı. iki yere gidip doktorla görüştük ama her anlamda bize murat hoca olumlu geldi. öyle tercih ettik. bakalım şimdi bu transferi heyecan ve stresle bekliyoruz. hatta o kadar stresliyimki bir psikologtan destek almayı planlıyorum.
Psikoloji çok önemli, öyle bir şansın varsa değerlendir canım. İnşallah hayırlısıyla alırız güzel haberlerini 🙏

Yani pozitif olsa da..adet gunun geldiğinde o belirtiyi yasadin sende öyle mi canim oyyyhhh iyi bari benim gibi biri olduğunu icin sevindim🤭🤭
Aynen adetime yaklaştıkça kabızlık azalmıştı. Ama sonra yine başladı ya. Günde en az 2,5 litre su da içiyorum ama bu ilaçlar her türlü kabız ediyor.

Aynen adetime yaklaştıkça kabızlık azalmıştı. Ama sonra yine başladı ya. Günde en az 2,5 litre su da içiyorum ama bu ilaçlar her türlü kabız ediyor.
Ayyy canim cok beter birdey bu kabizlik adetim yaklaşınca rahatlıyorum cok ben tabi şimdi hic sevinemedim adetim geliyor sandim ama du bakalim insallah degildir🙏🙏🙏

Duphalac surup kullan cok kotu olursan...zaten ben bi hamile kalırsam endokrin ve diyetisyen maceram derhal baslayacak...gebelik sekerim cikiyor benim hem de en beterinden🥺🤣

Tatlim neden boyle olumsuzsun, her grip olanin bebegi tutmayacak olsa ohoo.. o kadar da narin diil embriyolar, kimler hangi zor kosullarda hamile kaliyor bir gripten hic bisi olmaz. Ama sen kendine dikkat et allah korusun Korona vs varken, bir test yaptir bence mumkunse.. bol vitamin, sivi al. Guzel haberlerini bekliyoruz 🌼
İnşallah dediğin gibi olur canım 🙏🏻

Neden düşsün aaa sakın öyle düşünme en baştan.. Sakın negatif düşünme. basit bir grip bol bol sağlıklı sıvı tüket su tüket. UMCA diye bir damla var gribi 1 günde toparlıyor. doktoruna danış mutlaka bitkisel bir takviye ama riske atma. güzel düşün güzeeelll olacak inşallah, sevgilerrrrrr :KK200:
İnşallah canım çok teşekkür ederim dua et 🙏🏻🙏🏻

Geçmiş olsun. Dur bakalım öyle bir şeyden sorun çıkmaz da. Nasıl gripsin kuzum ateşin filan varsa doktorunu haberdar et muhakkak ve bunun için stres olma belki gebelik halsizliğidir 🤩
Yok kuzum gebelik halsizligi değil baya baya grip 😔

Canım neden öyle dusunuyosun hiç öyle şey olur mu çok duydum öyle grip nezle alerji geçirip tutan onun onla ilgisi yok inan sadece istirahati ne biraz daha dikkat et yeterli olur inan canım zonucta hamileykende grip olutorz
İnşallah canım dediğin gibi olur 🙏🏻😢

İnşallah canim🙏🏻
Bak ben transferden sonra yani o gece tansiyonum yükseldi. Ki tansiyon çok kötü bir şey. Vücut basıncı artıyor böyle damarlarım patlayacak gibi oluyor kanım aksa kussam filan rahatlarım gibi yani rahimde de basınç oluyor. İlaç aldım o gün ateşim yükseldi. Uçuk çıktı ertesi gün dudaklarımda. Dağıldım resmen sonra kan tahlilinde değerim düşük çıktı ağladım kızdım. Bir iki güne toparladım umutla bekliyorum grip halsizlik bundan korkma yani bağışıklık baskılanıyor çok yaşanan şeyler doktorunu ara. Anlat yine de tavsiyesini al. Moralini yüksek tut 🤗

X