- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Canim insallah gec tutunmustur da testi erken yaptığından çıkmıştır o tek cizgiBugün 7.günüm, ilk testimi yaptım, maalesef negatif.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim insallah gec tutunmustur da testi erken yaptığından çıkmıştır o tek cizgiBugün 7.günüm, ilk testimi yaptım, maalesef negatif.
Aynı durumu yaşadım canjm bende senin ki kaçıncı gün embryosuyduAynen canım bende öyle diyorum ailemin haberi yoktu panikle aradım anneme sordum oda ben olsam çift isterdim dedi. Sen bilirsin ama yaşın gidiyor ikiz olursa da iyi olur dedi. Tek gebelik risksiz olacak anlamına gelmiyor nasip hepsi çok düşünme dedi. Hala tek istiyorum ama dedim. Hemşire ile konuşurken çift dedim eşim şok gözüme bakıyor aslında doktor çift öneriyor dedi diye iyi öyle olsun dedim Allah korktuklarımıza uğratmasın. İnşallah sağlıklı huzurlu kavuşalım canım
Bazen umut doluyum bazen boşluk hissi. Bazen oradaymış gibi geliyor bazen yokmuş gibi. Karmakarışık kuzum. Göğüs hassasiyetim var bir iki gündür bugün artmış durumda. Onun dışında pek bir şey yok canım. Böbreğime ağrı giriyor sanki şişmiş gibi canım sıkılıyor ona da. İlaç yükünden heraldeDemi dogru diyorsun daha 14 unde vuruldum...
Sen hiç belirti demiyorsun de bakim ne hissediyorsun
O gogus hassasiyeti ve acisi bende de var ama cok düşünmekten oldu bence benimkiBazen umut doluyum bazen boşluk hissi. Bazen oradaymış gibi geliyor bazen yokmuş gibi. Karmakarışık kuzum. Göğüs hassasiyetim var bir iki gündür bugün artmış durumda. Onun dışında pek bir şey yok canım. Böbreğime ağrı giriyor sanki şişmiş gibi canım sıkılıyor ona da. İlaç yükünden heralde
Üçüncü gündü kuzumAynı durumu yaşadım canjm bende senin ki kaçıncı gün embryosuydu
iğne fitilden bence iki litre kadar içmeye gayret ediyorum normalde pek içen biri değilim maalesefO gogus hassasiyeti ve acisi bende de var ama cok düşünmekten oldu bence benimki
Cok su içiyormusun...
İnşallahCanim insallah gec tutunmustur da testi erken yaptığından çıkmıştır o tek cizgi
hmm anladım ben iyyim transferimi bekliyorum pazartesi günü inşallahKuzum maalesef üyeliği iptal edilmiş. Sen nasılsın ?
Hayırlısı olsun inşallah canımhmm anladım ben iyyim transferimi bekliyorum pazartesi günü inşallah
İnşallah herşey gönlüne göre olur canımSelam kızlar, geçen sene ilk denememi yapmıştım hatta genetik ayıklama yöntemi ile çok iyi embriyolarım vardı yaşım gereği 1 embriyo transfer edebildi doktor. O kayıptan sonra ilk defa girip bakıyorum buralara ne çok bekleyen varmış meğer. :)
Ben ilk testimde pozitifi görüp 2.testimde negatife döndüm. ilk testte de değer 20lerdeydi. muhtemelen düşmeye başlamıştı. en belirgin işaret aslında 8-9.günlerdeki regl sancısı gibi bir sancı olmasıydı. tabi hemen doktora sordum ama bunun kötü bir şey olmadığını söyledi ama bence kötüydü, ki düştü....o gün uykumda bile ağladım sabah uyandığımda da ağlıyordum . sonraki 1 hafta hasta dolaştım. üzüntüden stresten insanın nasıl yıkılabileceğini 32 yaşımda öğrendim. Şimdi önümüzdeki adetimde dondurulmuş diğer embriyom için sürece başlayacağız. sanırım 1-1,5 aya akıbetim belli olacak. her şeyin bizim zihnimizde bittiğini hepimiz biliyoruz ama o stres sürecini yönetmek çok zor. Şimdi daha olumlu daha pozitifim umarım herkes en kısa zamanda pozitiflerine ve sağlıkla bebeciklerine kavuşur.. Bu arada Antalya'da olan var mı
Guzel haberlerini alirizninsallah canimhmm anladım ben iyyim transferimi bekliyorum pazartesi günü inşallah
çok teşekkür ederim, inşallahhhİnşallah herşey gönlüne göre olur canım
Yok canim neden düşsün tutundu ise hiiic birseycik olmaz Allahin izniyle yeter ki tutunsunCanlarım nasılsınız? Ben çok kötüyüm bugün transferimin 4. Günü ve ben grip oldum çok canım sıkkın hiç umudum kalmadı vücudum, gözlerim, heryerim ağrıyor.. tam grip gibi değil burnum akmıyor ama içsel ağrı var..bu şekilde tutsada artık düşer değil mi ne olur bana dua edin arkadaşlarım
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah birşey olmaz dua et olur muYok canim neden düşsün tutundu ise hiiic birseycik olmaz Allahin izniyle yeter ki tutunsun
Cok gecmis olsun bu arada
Neden düşsün aaa sakın öyle düşünme en baştan.. Sakın negatif düşünme. basit bir grip bol bol sağlıklı sıvı tüket su tüket. UMCA diye bir damla var gribi 1 günde toparlıyor. doktoruna danış mutlaka bitkisel bir takviye ama riske atma. güzel düşün güzeeelll olacak inşallah, sevgilerrrrrrCanlarım nasılsınız? Ben çok kötüyüm bugün transferimin 4. Günü ve ben grip oldum çok canım sıkkın hiç umudum kalmadı vücudum, gözlerim, heryerim ağrıyor.. tam grip gibi değil burnum akmıyor ama içsel ağrı var..bu şekilde tutsada artık düşer değil mi ne olur bana dua edin arkadaşlarım
Geçmiş olsun. Dur bakalım öyle bir şeyden sorun çıkmaz da. Nasıl gripsin kuzum ateşin filan varsa doktorunu haberdar et muhakkak ve bunun için stres olma belki gebelik halsizliğidirCanlarım nasılsınız? Ben çok kötüyüm bugün transferimin 4. Günü ve ben grip oldum çok canım sıkkın hiç umudum kalmadı vücudum, gözlerim, heryerim ağrıyor.. tam grip gibi değil burnum akmıyor ama içsel ağrı var..bu şekilde tutsada artık düşer değil mi ne olur bana dua edin arkadaşlarım