2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kuzum benim 6.gün embriyosu 10.gün çok silik bir çizgi çıkmadı bile kimyasal oldu sonradan ama olsun demem o ki çok erken idrara geçmez kandaki değerin şu an 5 filan
Çok erken sanki sonradan pozitif haber alan cok okudum burda. Idrar testti 1 haftada ikizlerde falan tam cikiyor sanirim. Hemen uzme kendini nolur
Kuzum sen idrar yaptın sanırım idrarda çıkmama ihtimali var. İnşallah pozitif olur
İnşallah dediğiniz gibidir.
Değilse de nasip değilmiş dicez, napalım.

Kızlar böbrek ağrısı çeken var mı İlaçlardan mı ki ara ara fena çarpıyor
Benim ağrıyo ve korkuyorum. 2 kere böbrek taşı düşürdüm çünkü. Çok fazla ilaç alıyoruz, o ilaçlar birikme yapmamıştır inşallah.
3 litreye yakın su içmeye çalışıyorum.

Gebelikte de mi olurmuş o Be bileyim ben sadece adet belirtisi olarak yaşadığım icin...
Benim adet tarihim 19 u...Ve gunu gününe baslar..
Canim bu benim 5.tedavim ya 1.de falan inan ki ilac kullanirken de baslamisti...ozaman prolutex iğne kullanmadım sadece

Aaa ilaç kullanırken mi başlamıştı ben de bi tedirgin oldum regl olacak gibiyim hangi ilaçları kullanıyordun kuzum

Yani olur mu bilmiyorum ama bende olmuştu kuzum endişe etme inşallah olmadan atlatacaksın bu süreci

Kızlar doktor zeytinyağlı sebze ağırlıklı beslen dedi.Sizler neler yiyorsunuz? Makarna ,pilav yiyor musunuz ?

Ben de yok bekleyecegim kizimda 6.gun sabahi öğrenmiştim idrarda yani tam da şimdiki gibi ama ozamanlar gençtim kanim deli akıyordu wimdi korkuyorum
Ay hadi inşallah bunda da alacaksın pozitifi çok çatlatma iğnesi vuruldun sende kuzum sağlıklı olmaz sonuç bence de bekle

Ay hadi inşallah bunda da alacaksın pozitifi çok çatlatma iğnesi vuruldun sende kuzum sağlıklı olmaz sonuç bence de bekle
Demi dogru diyorsun daha 14 unde vuruldum...
Sen hiç belirti demiyorsun de bakim ne hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…