Ahh canım benim cuma günü yüzü suyu hürmetine ınsallah tahlıl vaktıne kadar o sana suprız yapacaktır daha cok erken herkesın hormonları aynı duzeyde degıl idarara ve kana gecıs süreleri bıle farklı tutunma aşaması farklı dr lar bu yüzden vaktinden önce yapılmasını istemiyor bosa olumsuzlukla yüklemeyın kendınıze dıo
Kuzum benim 6.gün embriyosu 10.gün çok silik bir çizgi çıkmadı bile kimyasal oldu sonradan ama olsun demem o ki çok erken idrara geçmez kandaki değerin şu an 5 filan
Çok erken sanki sonradan pozitif haber alan cok okudum burda. Idrar testti 1 haftada ikizlerde falan tam cikiyor sanirim. Hemen uzme kendini nolur
İnşallah dediğiniz gibidir.Kuzum sen idrar yaptın sanırım idrarda çıkmama ihtimali var. İnşallah pozitif olur
Benim ağrıyo ve korkuyorum. 2 kere böbrek taşı düşürdüm çünkü. Çok fazla ilaç alıyoruz, o ilaçlar birikme yapmamıştır inşallah.Kızlar böbrek ağrısı çeken var mıİlaçlardan mı ki ara ara fena çarpıyor
Geçmiş olsun canım. Bende o taş olayından korkuyorum çok sancılı oluyormuşBenim ağrıyo ve korkuyorum. 2 kere böbrek taşı düşürdüm çünkü. Çok fazla ilaç alıyoruz, o ilaçlar birikme yapmamıştır inşallah.
3 litreye yakın su içmeye çalışıyorum.
Kuzum maalesef üyeliği iptal edilmiş. Sen nasılsın ?S Sabr-Sukur-Dua canım senin nasıl gidiyo var mı belirti falan
Gebelikte de mi olurmuş oAaa bu bana benzer regl e az kalınca bağırsaklarım iyi çalışırŞimdide yaşadım kuzum. Ama regle bağlamadım gebelik oluştuğunda da olmuştu çünkü o yüzden takılma hiç. Tarih gelmedi mi benim geldi zaten çok şükür olmadım ama o ilaçlarla olmak neredeyse imkansız gözleme hiç onu.
Aaa ilaç kullanırken mi başlamıştı ben de bi tedirgin oldum regl olacak gibiyim hangi ilaçları kullanıyordun kuzumGebelikte de mi olurmuş oBe bileyim ben sadece adet belirtisi olarak yaşadığım icin...
Benim adet tarihim 19 u...Ve gunu gününe baslar..
Canim bu benim 5.tedavim ya 1.de falan inan ki ilac kullanirken de baslamisti...ozaman prolutex iğne kullanmadım sadece
Yani olur mu bilmiyorum ama bende olmuştu kuzum endişe etme inşallah olmadan atlatacaksın bu süreciGebelikte de mi olurmuş oBe bileyim ben sadece adet belirtisi olarak yaşadığım icin...
Benim adet tarihim 19 u...Ve gunu gününe baslar..
Canim bu benim 5.tedavim ya 1.de falan inan ki ilac kullanirken de baslamisti...ozaman prolutex iğne kullanmadım sadece
Simdi miAaa ilaç kullanırken mi başlamıştı ben de bi tedirgin oldum regl olacak gibiyim hangi ilaçları kullanıyordun kuzum
Insallah canim ya gun bittikçe heyecan doruğa cikiyor...bugun test yapsam cikar varsa ama yapmak istemiyorumYani olur mu bilmiyorum ama bende olmuştu kuzum endişe etme inşallah olmadan atlatacaksın bu süreci
Valla herseyi yiyorum ben cnm makarna pilav da yiyorum ama yanında mutlaka yogurt yada ayran ve de salata oluyor.Kızlar doktor zeytinyağlı sebze ağırlıklı beslen dedi.Sizler neler yiyorsunuz? Makarna ,pilav yiyor musunuz ?
Ben de cyclo progestan iğne coraspin folattro deltacortilSimdi mi
Estrafam
Oksapar
Coraspin
Lutunis fitil 3 adet
Prolutex
Fenamom
Biesteron dhea kullanIyorm cnm
Aynen beşinci gün embriyosu çıkabilir kuzum senin. Ben beklemekten yanayımInsallah canim ya gun bittikçe heyecan doruğa cikiyor...bugun test yapsam cikar varsa ama yapmak istemiyorum
Yani yediğim yemeğin yanına gerekirse yapıyorum tabi, ama öğünü sadece pilav makarna ile geçiştirmiyorumKızlar doktor zeytinyağlı sebze ağırlıklı beslen dedi.Sizler neler yiyorsunuz? Makarna ,pilav yiyor musunuz ?
Ben de yok bekleyecegimAynen beşinci gün embriyosu çıkabilir kuzum senin. Ben beklemekten yanayım
Maalesef et ağırlıklı besleniyorum. Başka şeyler doyurmuyor pek. Tabii pilav makarna filanda yiyorum her zaman ki gibiKızlar doktor zeytinyağlı sebze ağırlıklı beslen dedi.Sizler neler yiyorsunuz? Makarna ,pilav yiyor musunuz ?
Ben de yok bekleyecegimkizimda 6.gun sabahi öğrenmiştim idrarda yani tam da şimdiki gibi ama ozamanlar gençtim kanim deli akıyordu wimdi korkuyorum
Demi dogru diyorsun daha 14 unde vuruldum...Ay hadi inşallah bunda da alacaksın pozitifi çok çatlatma iğnesi vuruldun sende kuzum sağlıklı olmaz sonuç bence de bekle