2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

İnşallah canım inşallah🤲🏻🍀

Ben ayın 21 inde prp olacağım
Yumurtalık kalitesi sayısı artsın diye
Sonrasında hemen başlarmı bilmiyorum canım
3 aydır bir başlayamadık hep birşeyler engel oldu
Polip vardı histeroskopi olacaktım sonra bu ay kendiliğinden kayboldu polip
Şimdide başlamadan prp yapalım yumurtalıkları uyaralım dedi hoca
Bakalım az kaldı 21 ine
Heyecanlanıyor insan 😍
En hayırlı zamanda olur herşey inşallah🤲🏻
Kuzum prp den sonra bekler muhtemelen ancak etki ediyormuş bakarsın kendiliğinden olur o arada 🤩

Kızlar folik asit alıyor musunuz? Doktorunuz ne tavsiye etti? bana folbiol yazdı ama herhangi bi folik asit olur demişti. folbiol ile ilgili dozun olması gerektiğinden fazla olduğunu duymuştum, folattro alıyorum. 🌸
Bana da folibol yazıldı ama evde varsa herhangi bir ilaçta olur denilmişti evdeki adını hatırlamadığım ilacı kullanıyorum hala canım 🙂

iyi geceler hanımlar, yarın sabah 9 da 5.gün 1.kalite tek embriyo transferim olacak inşallah. Bu covid illeti yüzünden stres ve tedirginlik içindeyim daha transfer yapılmadan negatifim resmen ve kafamı bir türlü toparlayamıyorum sonrası nasıl olacak virüsü aliŕsam nasıl atlatacağım eşimde diyabet hastası o alırsa ya hastaneden nasıl atlatir vs. vs. kafamda bir sürü soru🙄 bizim içinde dua edin ne olur şu hastaneden sağlıkla sorunsuz çıkalım inşallah 🙏
Hayırlı olsun inşallah kuzum. Bende aşırı endişeliyim virüs belasına. Ne olacağı bellisiz olunca gözümü kapattım artık ☹️ Allah ım korusun hepimizi 🤲🏻

Kizlar gene ben🤭

Cok özür.dileyerek yazıyorum ben normalde baya bir.kabizlik yaşıyorum hani bir takviye kullanmazsam zor anlayin🙈 bu durum adete 2 3 gun kala baya geciyor ve ben adetimin geleceğini anliyorum...Adetime az bir zaman kaldı ve de bu belirti basladi :KK43: yani gebelik olussa bile gene de rutin adet belirtisi olur mu ya korkmaya başladım iyice:eek:

Kizlar gene ben🤭

Cok özür.dileyerek yazıyorum ben normalde baya bir.kabizlik yaşıyorum hani bir takviye kullanmazsam zor anlayin🙈 bu durum adete 2 3 gun kala baya geciyor ve ben adetimin geleceğini anliyorum...Adetime az bir zaman kaldı ve de bu belirti basladi :KK43: yani gebelik olussa bile gene de rutin adet belirtisi olur mu ya korkmaya başladım iyice:eek:
Dur dur sakin ol:)) hamilelikte kabizlik çok oluyor. Oyuzden ilaç bile veriyor dr.lar

Normalde kabızlık problemi yasarken gebeligin başlangicindada yaşaman gayet olağan bence

Dur dur sakin ol:)) hamilelikte kabizlik çok oluyor. Oyuzden ilaç bile veriyor dr.lar

Normalde kabızlık problemi yasarken gebeligin başlangicindada yaşaman gayet olağan bence
Yok iste adetim gelirken geciyor bu durum sadece...Yani en büyük adet belirtimdir benim...ve gene gecti kabızlık derdim🙈🙈 yani öyle iste:KK22:adet gunume cok az kaldi..🙈

Bende folibol kullaniyorum. Doktor bunu yazmış
Ben eğer öğlene doğru hamilelik haberi alırsam 3. Kez folidays ile kalmış olucam inşallah. Onu düzenli kullandığım aylarda gebelik nasip oldu hep

Eklentiler

• C04A75B6-8EAF-43B9-A028-4B4FDDE1F97B.jpeg
    C04A75B6-8EAF-43B9-A028-4B4FDDE1F97B.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar folik asit alıyor musunuz? Doktorunuz ne tavsiye etti? bana folbiol yazdı ama herhangi bi folik asit olur demişti. folbiol ile ilgili dozun olması gerektiğinden fazla olduğunu duymuştum, folattro alıyorum. 🌸
Ben folidoce kullanıyorum☺️

Bugün 7.günüm, ilk testimi yaptım, maalesef negatif. 😔
Ahh canım benim cuma günü yüzü suyu hürmetine ınsallah tahlıl vaktıne kadar o sana suprız yapacaktır daha cok erken herkesın hormonları aynı duzeyde degıl idarara ve kana gecıs süreleri bıle farklı tutunma aşaması farklı dr lar bu yüzden vaktinden önce yapılmasını istemiyor bosa olumsuzlukla yüklemeyın kendınıze dıo

Kizlar gene ben🤭

Aaa bu bana benzer regl e az kalınca bağırsaklarım iyi çalışır 😬 Şimdide yaşadım kuzum. Ama regle bağlamadım gebelik oluştuğunda da olmuştu çünkü o yüzden takılma hiç. Tarih gelmedi mi benim geldi zaten çok şükür olmadım ama o ilaçlarla olmak neredeyse imkansız gözleme hiç onu.

X