- 27 Aralık 2019
- 9.199
- 10.832
- 248
Doğumdan sonraya kaldılar :)Ooff
Bende daha yeni smoothie blender almıştım, sıvı detokslar yapacaktım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumdan sonraya kaldılar :)Ooff
Bende daha yeni smoothie blender almıştım, sıvı detokslar yapacaktım![]()
Detokslar beklesin, gelsin muzlu ballı sütlerDoğumdan sonraya kaldılar :)
eksi istiyorsan hep kiz derler ama ben oglumda tuzlu limon yiyordum deli gibiBöyle ayrana tuz salatalığa tuz herşeye tuz atasım varKızmıdır erkekmidir
Tatlıyı gözüm görmüyo arada cekiyo canım eşimden ev yemekleri satan yerden sarma istedim inşallah bulur
![]()
Aynen allah bilir bakalım ekimde görürüz ne oldugunu allah sağlık versineksi istiyorsan hep kiz derler ama ben oglumda tuzlu limon yiyordum deli gibio yuzden inanmiyorum artik.
insallahAynen allah bilir bakalım ekimde görürüz ne oldugunu allah sağlık versin![]()
Valla aynı seyi ben istedim annemden hatta taze asma yaprağıyla oluyo ondan istedi asmalar kartlastı artık diyo yazık taze yaprak arıyor buldu da bakalım yarın alacak tanıdıktanKızlar canım limonlu böyle ekşi ekşi sarma cekiyoyiyelim ekşiyi çıkaralım ayşeyi
![]()
Ay benim eşim almış valla 4 gözle bekledim yolunuValla aynı seyi ben istedim annemden hatta taze asma yaprağıyla oluyo ondan istedi asmalar kartlastı artık diyo yazık taze yaprak arıyor buldu da bakalım yarın alacak tanıdıktan![]()
rota yeniden oluşturuluyorDetokslar beklesin, gelsin muzlu ballı sütler![]()
Böyle ayrana tuz salatalığa tuz herşeye tuz atasım var☺ Kızmıdır erkekmidir☺ Tatlıyı gözüm görmüyo arada cekiyo canım eşimden ev yemekleri satan yerden sarma istedim inşallah bulur![]()
Canım hamile smoothieleri yapsana.kışın ıspanak muz süt ve tarçın üstüne...bayılacaksın...Detokslar beklesin, gelsin muzlu ballı sütler![]()
Böyle sağlıklı şeyler paylaşmamız lazım aslında ne yesem diye düşünüyorum sürekli ceviz falan yiyorum ama süt falanda içmem lazım sanırım Hergün dimiCanım hamile smoothieleri yapsana.kışın ıspanak muz süt ve tarçın üstüne...bayılacaksın...
Aaay ben bi araştırayım bilmiyordumCanım hamile smoothieleri yapsana.kışın ıspanak muz süt ve tarçın üstüne...bayılacaksın...
Hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Herkese merhaba bende sizleri bayagıdır okuyorum. Herkese kucagina almak nasip olsun insallah. 6+5 günlük hamileyim hem de ikiz. Pazar sabah kalktığımda çok hafif kanamam oldu şimdi sadece sabahları kalkınca lekelenme şeklinde beklemiş kan geliyor. Dün doktora gittim rahimle kese arasında ufak bir kanama alanı oluşmuş. Bebişlerin kalp atışlarını da gördük, erken olduğu için dinletmedi, haftaya dinleyeceğiz. Ancak bu lekelenme moralimi bozuyor. Bugün de ara ara sol kasığıma iğne batıyor gibi segiriyor. Sürekli değil. Vücudumu gerince artıyor, dizlerimi çekince olmuyor. Bunun nedenini anlamadım. Yaşayan var mı?
Bende cumartesi gideceğim inşallah kalp atışını duyarızHm bnde haftaya Çarşamba kalp atışı için doktor çağırdı
Aynen tuzlu ekşi şeyler yiyebiliyorum, oof ekşi ekşi yaprak sarma olacaktı şimdi ooof canım çekti amaaaBöyle ayrana tuz salatalığa tuz herşeye tuz atasım var☺ Kızmıdır erkekmidir☺ Tatlıyı gözüm görmüyo arada cekiyo canım eşimden ev yemekleri satan yerden sarma istedim inşallah bulur![]()
Kız bilseydim demezdimmAynen tuzlu ekşi şeyler yiyebiliyorum, oof ekşi ekşi yaprak sarma olacaktı şimdi ooof canım çekti amaaa
Ya benim öyle sardıgım buzluktada vardıda öyle istemiyor canım taze salamura olmadan sarılıyor yaprak ondan istediAy benim eşim almış valla 4 gözle bekledim yolunuSanada hazır alsınlar ye
![]()
Bana ne olursa yeterdiYa benim öyle sardıgım buzluktada vardıda öyle istemiyor canım taze salamura olmadan sarılıyor yaprak ondan istedi![]()
Karpuz bulantıyada iyi geldi bende su içemedigim icin sulu sulu oanlamda da iyi geldi bak haberin olsun canımBende aşırı derecede karpuz çekiyor deliriyorum![]()
Haha kıyamam olacak bunlar artık yapacak bişey yokBana ne olursa yeterdikaynanam yapmıstı bitirdik buzluktakini tam zamanında bitmiş
![]()