• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar peki uyutmaya yatırdığınızda siz uyutana kadar sakin sakin bekliyor mu bebişleriniz? Bizimki sürekli mücadele halinde, ağlıyor direniyor ama çok da uykusu var esniyor ☹️ Dün masaj yapayım dedim banyodan sonra, 1 sn yerinde durmuyor asla müsade etmiyor. Sizinkiler de böyle mi?
Benimki uykusuzluguna dayanamiyor hic sadece karanlik ve serin ortam ariyor uyumak icin panjuru indirip klimayi aciyorum yatak odasinda birde muslin cok onemli bizim icin uzerine ortuyorum kendisi eliyle cekip yuzunu kapatiyor ortuyle bir eliylede beni tutuyor uyuyor oyle masallah diyeyim uyku sorunu yasamadim su ana dek.

Nerden aldın? Onların da sahteleri oluyormuş diye duydum da.
3BF0D3A9-37F8-4746-AB1C-B8DD5C2324AE.webp

annem almıştı buradan. Sertifikasıyla birlikte geldi. Geldiğinde 24 saat toprağa gömülüyormuş biz de öyle yaptık, bugün 2. Gün. hiç inanmam, hatta annemle dalga geçmiştim nelere kaldık diye ama bugün bambaşka huzurluydu. Bi süre daha deneyeceğim.

Kızlar bebeğiniz dış ortama nasıl tepki veriyor benim kızım evimizden başka yerde kıyameti koparıyor dışarda sadece arabasında susuyor yabancı insanlar yaklaşınca kıyameti koparıyor 😔 bu huyu büyüdükçe değişir mi hicbiryere gidemiyoruz
Benim kizce sebeklik yapiyor herkese cok seviyor ilgiyi, sizin bebeginiz gibi olupta degisen tanidigim bebisler var ama biraz zaman gerekiyor yasini gectikten sonra yavas yavas acilir sanirim

Benim kizce sebeklik yapiyor herkese cok seviyor ilgiyi, sizin bebeginiz gibi olupta degisen tanidigim bebisler var ama biraz zaman gerekiyor yasini gectikten sonra yavas yavas acilir sanirim
Maşallah keşke benimki de öyle olsa benim ki bildiğin yaban gülü oldu resmen 🤣

Eki Görüntüle 2905958
annem almıştı buradan. Sertifikasıyla birlikte geldi. Geldiğinde 24 saat toprağa gömülüyormuş biz de öyle yaptık, bugün 2. Gün. hiç inanmam, hatta annemle dalga geçmiştim nelere kaldık diye ama bugün bambaşka huzurluydu. Bi süre daha deneyeceğim.
Hemen alıyorum inşallah faydasını görürüm 😍

Eki Görüntüle 2905958
Bende cok istiyordum kehribar kolye ama guvenemedim hicbir siteye sahte olur korkusuna site ismini paylasirsan sevinirim

Ya yerim onu ben. Meme delileri. Benim de oğlum 3.5 olacak nerdeyse. Hala meme sevdalısı.
Evet belli aydan sonra düzeliyor muş öyle duydum. Yoksa böyle devam edersek ne kadar emer emin değilim. Memede sürekli Bi ağlama zorlama. Tutup tutup bırakma😒
Düzelir düzelir sadece sen biberona çok alıştırma yeter

Benimkinin doğduğundan beri var ben çok memnunum her hastanede 15 TL ödüyoruz o kadar yapılan herşey ücretsiz ayrıca ücretli aşıların %80ini de karşılıyor. Hatta bazı vitaminleri falan da karşılıyormuş ama tabi daha kullanmadığı için net bilmiyorum.
Hangi sigorta biraz detay verebilir misin canım

Back
X