- Konu Sahibi KirazHanim
- #50.821
Nerden aldın? Onların da sahteleri oluyormuş diye duydum da.Kızlar bu kehribar bileklikten alın aldırın. Sonra da bana dua edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden aldın? Onların da sahteleri oluyormuş diye duydum da.Kızlar bu kehribar bileklikten alın aldırın. Sonra da bana dua edin![]()
Benimki 1 aydir oyle herseyi agzina goturuyor devamli agiz suyumuzda akiyor tabiKızlar sizin bebeklerde her şeyi ağzına sokuyor mu? Anlamadim keşfetmek mi istiyor diş mi? Huzursuzda bugün
Benimki uykusuzluguna dayanamiyor hic sadece karanlik ve serin ortam ariyor uyumak icin panjuru indirip klimayi aciyorum yatak odasinda birde muslin cok onemli bizim icin uzerine ortuyorum kendisi eliyle cekip yuzunu kapatiyor ortuyle bir eliylede beni tutuyor uyuyor oyle masallah diyeyim uyku sorunu yasamadim su ana dek.Kızlar peki uyutmaya yatırdığınızda siz uyutana kadar sakin sakin bekliyor mu bebişleriniz? Bizimki sürekli mücadele halinde, ağlıyor direniyor ama çok da uykusu var esniyorDün masaj yapayım dedim banyodan sonra, 1 sn yerinde durmuyor asla müsade etmiyor. Sizinkiler de böyle mi?
Nerden aldın? Onların da sahteleri oluyormuş diye duydum da.
Benim kizce sebeklik yapiyor herkese cok seviyor ilgiyi, sizin bebeginiz gibi olupta degisen tanidigim bebisler var ama biraz zaman gerekiyor yasini gectikten sonra yavas yavas acilir sanirimKızlar bebeğiniz dış ortama nasıl tepki veriyor benim kızım evimizden başka yerde kıyameti koparıyor dışarda sadece arabasında susuyor yabancı insanlar yaklaşınca kıyameti koparıyorbu huyu büyüdükçe değişir mi hicbiryere gidemiyoruz
Maşallah keşke benimki de öyle olsa benim ki bildiğin yaban gülü oldu resmenBenim kizce sebeklik yapiyor herkese cok seviyor ilgiyi, sizin bebeginiz gibi olupta degisen tanidigim bebisler var ama biraz zaman gerekiyor yasini gectikten sonra yavas yavas acilir sanirim
Hemen alıyorum inşallah faydasını görürümEki Görüntüle 2905958
annem almıştı buradan. Sertifikasıyla birlikte geldi. Geldiğinde 24 saat toprağa gömülüyormuş biz de öyle yaptık, bugün 2. Gün. hiç inanmam, hatta annemle dalga geçmiştim nelere kaldık diye ama bugün bambaşka huzurluydu. Bi süre daha deneyeceğim.
Bende cok istiyordum kehribar kolye ama guvenemedim hicbir siteye sahte olur korkusuna site ismini paylasirsan sevinirimEki Görüntüle 2905958
annem almıştı buradan. Sertifikasıyla birlikte geldi. Geldiğinde 24 saat toprağa gömülüyormuş biz de öyle yaptık, bugün 2. Gün. hiç inanmam, hatta annemle dalga geçmiştim nelere kaldık diye ama bugün bambaşka huzurluydu. Bi süre daha deneyeceğim.
Aaa ben toprağa gommedim ben çok inanırim doğal taşların etkisine hatta burdan bir arkadasa yaistim kızımin salyalarini çok çok azalttı bız takıyoruz hepHemen alıyorum inşallah faydasını görürüm![]()
Düzelir düzelir sadece sen biberona çok alıştırma yeterYa yerim onu ben. Meme delileri. Benim de oğlum 3.5 olacak nerdeyse. Hala meme sevdalısı.
Evet belli aydan sonra düzeliyor muş öyle duydum. Yoksa böyle devam edersek ne kadar emer emin değilim. Memede sürekli Bi ağlama zorlama. Tutup tutup bırakma![]()
Sahte olup olmadığını tuzlu suile test ediyorlar üstte kalırsa orjinal oluyormus ben denemedim geldiği gibi taktımBende cok istiyordum kehribar kolye ama guvenemedim hicbir siteye sahte olur korkusuna site ismini paylasirsan sevinirim
Evet çok şükür şimdi bi tık daha iyi. Evet yine uykular, gündüz emmeleri mükemmel diyemem ama geçen haftaki kadar da sıkıntılı değil.Geçmiş olsun gectimi peki sıkıntıları
Ben de denicem bakalım toprağa gömmeyi ilk kez duydumAaa ben toprağa gommedim ben çok inanırim doğal taşların etkisine hatta burdan bir arkadasa yaistim kızımin salyalarini çok çok azalttı bız takıyoruz hep
Bende duymamıştım duysaydim gomerdim bendeBen de denicem bakalım toprağa gömmeyi ilk kez duydum![]()
İnşallah inşallah canımHemen alıyorum inşallah faydasını görürüm![]()
İçinde gelen kağıtta yazıyordu. Ayda bir gömmek gerekiyormuş bebekteki negatif enerjiyi taş çekiyormuş sonra toprakta tazeleniyormuş, öyle yazıyor. Birde sol el ya da ayak bileğine takın yazıyor.Bende duymamıştım duysaydim gomerdim bende
Ben küçük olduğu için bileklik aldım. Kolye daha büyükler için belki daha iyi olur. Ayak bileğine takıp çorap giydiriyorum. Yukarda paylaştım nerden aldığımıBende cok istiyordum kehribar kolye ama guvenemedim hicbir siteye sahte olur korkusuna site ismini paylasirsan sevinirim
Boynuna takıyorum benİçinde gelen kağıtta yazıyordu. Ayda bir gömmek gerekiyormuş bebekteki negatif enerjiyi taş çekiyormuş sonra toprakta tazeleniyormuş, öyle yazıyor. Birde sol el ya da ayak bileğine takın yazıyor.
Aynen keşke bende ayağımda uyutabilsrm besigiher yere goturememkiKeşke benimki de ayakta saklanmayı sevse umarım sever. Şuan hiç mi hiç sevmiyor
Hangi sigorta biraz detay verebilir misin canımBenimkinin doğduğundan beri var ben çok memnunum her hastanede 15 TL ödüyoruz o kadar yapılan herşey ücretsiz ayrıca ücretli aşıların %80ini de karşılıyor. Hatta bazı vitaminleri falan da karşılıyormuş ama tabi daha kullanmadığı için net bilmiyorum.