• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Biz de zirvedeyiz son günlerde. Bitmiyor bu gaz bitmiyor 😩
Hatta geçen biriyle konuşurken gece uyuyor en azından emip uykuya devam ediyor dedim demez olaydım o günden beri gece de uyumuyor
Kuzu bebeğinin adina niyet edip 21 kez besmele cek ardirdan 7 fatiha 7 ihlas 7 felak 7 nas ve 7 ayetel kursi oku. Uflerken de huu diye üfle

Bütün gece bebeği salladiktan sonra ben

Screenshot_2021-08-23-10-48-22-85.webp

Hangi firmadan yaptırdın? Ne kadar kapsamı ne? Ben de düşünüyorum.
Acıbadem sigorta medicalpark, medicana vs hastaneleri kapsıyor 1600tl 10 muayene yatarak tedavi var.
Epikriz diye bi belge istiyorlar o yüzden bugün yetişmedi yarın bitecek işlemler. Memoriali kapsayan varsa onu sorucam bende.

Ne işe yaradı? 😁
48 saat içinde etkisini gösterir demişler bugün melek resmen. Gece uykusuna 10 dk sürmemiştir dalması ve maşallah diyeyim uyanmadı. Gündüz uykusu da çok iyidi bugün, ilk defa gündüz uykusunu tam anlamıyla dalarak uyudu. Ve az da olda emmeye başladı 🥲 allahım nazar değmesin amin 😄

Kizlar hepsiburada da 500 liraya 50 lira indirim kampanyası var. Özellikle bez stoklamak isterseniz uyguna geliyor. Ben weewelin yoğurt makinasıni 282 TL ye , Prima premium care 3 numara 144 lusunu de 190 TL ye almis oldum..almak isterseniz bı bakın.

Ben yakın zamanda aldım neko😍 ama daha gelmedi. Ben neko start aldım, daha uygundu fiyat olarak. Kullanınca düşüncemi yazarım🌺
Bana bi arkadaşım mamadus baby marka almış ama çok fazla aksesuarı var ve kalın. Bebek hiç durmuyor içinde , bunalıyor. Neko çok güzel geldi gözüme. Bir de huggyberry diye bi marka gördüm o da hoşuma gitti neko ile benzer. Umarım memnun kalırsın 🥰

Bana bi arkadaşım mamadus baby marka almış ama çok fazla aksesuarı var ve kalın. Bebek hiç durmuyor içinde , bunalıyor. Neko çok güzel geldi gözüme. Bir de huggyberry diye bi marka gördüm o da hoşuma gitti neko ile benzer. Umarım memnun kalırsın 🥰

Mamadus ve Solomom uygun fiyatlı kangurular ve Instagram'da falan da birçok kullanıcı fotoğrafı var ama ben zaten tahmin ediyordum aradığım kangurunun o olmadığını, o yüzden onlari elemistim. Huggybery açıkçası hayallerimi süsleyen bir kanguruydu ilk gördüğümden beri😃 ama 600 lira verecek kadar tutkuyla sevmemisim demek ki🤣 şaka bı yana aşırı pahalı geldi bana. 400 e falan inse hemen alacaktım ama asla inmiyor. Neko neredeyse huggyberyle birebir aynı. Neko da aynı fiyat segmentinde ama daha ekonomik seçenek düşünenler için neko start diye bir ürün yapmışlar. Yine ergonomik ve kaliteli, sadece daha az özellikli. O yüzden hem deneme amaçlı hem de uygun oldugu için onu tercih ettim.

Kızlar moro refleklerınız gectımı tamamen kasılır gıvı yapıyor ya bebek ozlelıkle sevinirken ben cok urperıyorum yada uyurken bazen

Acıbadem sigorta medicalpark, medicana vs hastaneleri kapsıyor 1600tl 10 muayene yatarak tedavi var.
Epikriz diye bi belge istiyorlar o yüzden bugün yetişmedi yarın bitecek işlemler. Memoriali kapsayan varsa onu sorucam bende.

Ücreti nedir? Birde hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Eşimin iş yeriyle anlaşmalı ücretini açıkcası tam bilmiyorum ama sorarım. Alife diye bi hastaneye gidiyoruz evimize daha yakın olduğu için. Bizde muayene sınırı yok diye biliyorum.

Back
X