- 4 Şubat 2019
- 1.138
- 990
- 73
- 38
- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.221
Hayırlı geceler taze anne adayları. Cuma günü kan vermiştim ilk değer 304. Yarın kan vericem inşallah güzel sonuçlar alırım duanızı eksik etmeyin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdilik iyi gidiyo canım. sadece bazen diyorum "3 yaşında olmayan biriyle sohbet etmem lazım"Senin daha fenaymış ya
Nasıl dayanıyorsun canım sende sen çocuk vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam
Bizimki 7 gün çalışıyor ama allahtan en geç 17de de evde oluyor
Haftaiçi bir şekilde idare ediyorum da haftasonu gelince bunalıma giriyorum
İnşallah canımmm
Canım benim hepimizin insallah ama eşim bugün gelemedi yarın gelcek sanırım yarına kaldım ben
Bunda da vardır bir hayırCanım benim hepimizin insallah ama eşim bugün gelemedi yarın gelcek sanırım yarına kaldım benBensiz gitme diyo Nası gitmeyeyim yaaaa
![]()
bazı hastaneler corona sebebiyle eşleri almıyomus ama bilemiyorum tabii. olsun canım yarına artıkCanım benim hepimizin insallah ama eşim bugün gelemedi yarın gelcek sanırım yarına kaldım benBensiz gitme diyo Nası gitmeyeyim yaaaa
![]()
İnşallah kuzum benimmmmBunda da vardır bir hayır![]()
Ya çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum beni anlamıyo kiii ha bi gün önce ha bi gün sonra bekle bu çocuğun babası benim diyo Benim de hakkım var diyo gel bana anlat ofbazı hastaneler corona sebebiyle eşleri almıyomus ama bilemiyorum tabii. olsun canım yarına artık
azcık haklı sankiYa çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum beni anlamıyo kiii ha bi gün önce ha bi gün sonra bekle bu çocuğun babası benim diyo Benim de hakkım var diyo gel bana anlat of![]()
Bana da baya iyi geldi bugün bulantısız uyandımBende zofer içtim dün bu saatlerde hiç midem bulanmiyor hala. Bana baya iyi geldi
Sat 27.07.2020 yaş 22. kilo62Herkese Günaydınnnnn
Yıllık izinde olduğum için buralara hiç uğrayamadım ama aklım kalmadı değil.
bildirimler birikmiş, muhakkak yeni hamişlerimiz vardır.
sizlerden ricam listede olmak isteyen hamişlerin gebelik bildirimlerinizi bana tekrar yapmanız![]()
Günaydın hoş geldinHerkese Günaydınnnnn
sizlerden ricam listede olmak isteyen hamişlerin gebelik bildirimlerinizi bana tekrar yapmanız![]()
Bana hala etkili korkuyorum bir şey mi oldu bebeğe diyeBana da baya iyi geldi bugün bulantısız uyandım![]()
Kaçıncı çocuk acaba?Sat 27.07.2020 yaş 22. kilo62
İlkKaçıncı çocuk acaba?
Kıııız Nası merak ettikkk hoşgeldin canım benimHerkese Günaydınnnnn
İlaç hamilelikte iyi mi peki benimde çok midem bulanıyor çarsamba randevum var doktora söyleyecem ama ilaç kullanmak iyi mi bilmiyorum ki doktorunuz ne dediBende zofer içtim dün bu saatlerde hiç midem bulanmiyor hala. Bana baya iyi geldi
Günaydın nerdeydin merak ettik seniHerkese Günaydınnnnn