2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ne kullandınız siz? ben monurol tek saşe kullandım gece. Dr kendisi yazdı kaldı ki Adetiniz geçmeden kullandığınız hiçbişey etkilemez bebeği korkmayın 3 doktora sordum bunu ben
Ben suprax 400 ve üromisin kullandım yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek 5+0 olacağım

Ahh sen gel de o siniri ben de gör 🤦🏻‍♀️
En tahammül edemediğim şey dağınıklık ve düzensiz hayat.
Salı günü taşındık ama hala tam olarak düzen kurabilmiş değiliz :KK43:
Kızım bu aralar bana yapışıp duruyor asla iş yapamıyorum, yemeği kahvaltıyı yengem hazırlamasa aç kalıcam o derece.
Sinirlerim aşırı bozuk durumda ağlayasım geliyor sürekli
Bu dönemde çocuklar böyle galiba benimde oğlum bana yapışık yani nefes aldırmıyor arkamı dönsem ağlıyor 🤪😀

Ben bunu kastediyordum hastahaneye mümkün mertebe az gitmek gerekiyor hem salgın var riske atmamak gerekiyor . Şimdi bu ilk baştaki süreç çok stresli oluyor ama inan ki bazen boşuna stres olmuşum dersin sonra. Sakin olman gerekiyor ki bebeğin etkilenmesin canım.
Ne bileyim en başta hata yaptık, bir kere gittin mi bir daha gitmem diyemiyorsun işte. Doktor gel diyor ne yapayım? Düşük tehlikesi olabilir diyor, gitmeyim diyemiyorum işte 😔 ben de istemiyorum corona da gitmek keşke her şey yolunda gidiyor olsaydı da gitmeseydim.

Bi önceki gebelikte leke var die progesteron kullanmıştım bende. Ama bakılmadı değere hiç acaba haftaya kalp için çağırdığında bakar mı yda ben mi baktırsam bilemedim
Benim önceki gebeliklerimde de progesteronum düşük olduğunu biliyorduk. Kullanmaya başlayınca benim de tekrar ölçlmedi doktorum gerek görmedi.

Ne bileyim en başta hata yaptık, bir kere gittin mi bir daha gitmem diyemiyorsun işte. Doktor gel diyor ne yapayım? Düşük tehlikesi olabilir diyor, gitmeyim diyemiyorum işte 😔 ben de istemiyorum corona da gitmek keşke her şey yolunda gidiyor olsaydı da gitmeseydim.
Yolundadır inşallah üzülme canım benim 🌹 bebişini düşün bak seninle oda hissediyordur annesinin üzüldüğünü🤗

Benim önceki gebeliklerimde de progesteronum düşük olduğunu biliyorduk. Kullanmaya başlayınca benim de tekrar ölçlmedi doktorum gerek görmedi.
Merhaba, progestonu kanda bakiyorlar dimi benim henuz hic bakilmadi, bir de kisaltmasi nasil ona gore bakiyim belki de bakilmistir. 22 parametre kan sayimi ve betaya bakti sadece

İyi akşamlar kızlar 🌸
Bu benim ikinci gebeliğim ama inanın hiçbir şey bilmiyorum, ilkinde beta falan baktırmamıştım.
Bunda iki kez kan verdim, ilki önceki Cuma 41,5 çıkmıştı adetime 4 gün vardı, diğeri geçen Cuma 1284 çıktı adetimden üç gün geçmişti.
Benim hala beta takip etmem gerekli mi
Ona göre yarın gidip kan vereyim

Hiç de gidesim yok ama bu kadar işin gücün arasında :KK43:
Canım çok iyi yükselmiş bir haftada. Bir hafta daha geçmiş artık oldukça yükselmiştir kesenin görünmesi lazım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🥰

Henüz hamile olduğumu bile hissedemiyorum desem 😁 İlacımı içtim bakalım faydası olur inşallah :dua:
Hic kendini uzme ve sikintiya sokma, ultrasonla baktiginda bana hala amh in kacti aman kendini uzme dedi doktorum. Ya hamile kalmisim daha ne amh i niye bu konuyu aciyosun ki dedim icimden. Benimkinin de hic agzindan hayirli bir sey cikmadi bu zamana kadar sadece betan cok iyi artmis dedi ama bende de kahverengi lekelenme var 😞 bence her vucut birbirinden farkli sekilde reaksiyon gosteriyo beta illa iki kat artcak degil ya sen icini rahat tut her sey yolunda gidecek insallah 🙏

Hayırlı olsun 🙏 bebişide görürsünüz inşllh. Benim karnımdan baktı 4+5 te 5,6 mm dedi ama yolk felan görünmedi acaba vajinal bakmadığı için mi görmedi
İnşallah, vajinalde fark ediyor görüntü kesinlikle, daha net oluyor, ayrıca kullanılan ultrason cihazının görüntü kalitesine de bağlıymış çıkan fotoğraf, ve yolksac görünmesi.
Ay ben de keseyi gördüm bugün şükür 😀içindeki beyaz şey mi bebiş oluyo
Beyaz yüzük gibi olan halkının adı yolksac, bu plasenta oluşmadan önce bebeği besleyen eşi oluyormuş
Onun görünmesi de bebiş var anlamına geliyormuş. Ama bebiş henüz susam kadar olduğundan yanında fotoda görünmüyor, haftaya net görecem inşallah

Ben gittim ben gittim😀
Keseyi gördük ayın 14 üne tekrar randevu aldım inşallah kalp atışlarını duymak için
Doktor folik asite devam et dedi bir de kilona dikkat et dedi güzel konuştu benimle çok memnun kaldım inşallah bişey çıkmazsa aynı doktorla devam etmek istiyorum
Ben gittim ben gittim😀
Keseyi gördük ayın 14 üne tekrar randevu aldım inşallah kalp atışlarını duymak için
Doktor folik asite devam et dedi bir de kilona dikkat et dedi güzel konuştu benimle çok memnun kaldım inşallah bişey çıkmazsa aynı doktorla devam etmek istiyorum
E hadi gözün aydım canım darısı sırada bekleyenlerin başına 😊🙏

Hic kendini uzme ve sikintiya sokma, ultrasonla baktiginda bana hala amh in kacti aman kendini uzme dedi doktorum. Ya hamile kalmisim daha ne amh i niye bu konuyu aciyosun ki dedim icimden. Benimkinin de hic agzindan hayirli bir sey cikmadi bu zamana kadar sadece betan cok iyi artmis dedi ama bende de kahverengi lekelenme var 😞 bence her vucut birbirinden farkli sekilde reaksiyon gosteriyo beta illa iki kat artcak degil ya sen icini rahat tut her sey yolunda gidecek insallah 🙏
İnşallah canım , hepimiz sağ salim sıkıntısız atlatalım bu süreci. Doktor çok önemli cidden, rahatlatmak yerine geriyor benimki de.

İnşallah canım , hepimiz sağ salim sıkıntısız atlatalım bu süreci. Doktor çok önemli cidden, rahatlatmak yerine geriyor benimki de.
Aynen benimki de belki de riski azaltmak ve erken sevindirmemek icin bu kadar olumsuz konusuyolar bilmiyorum, bende cok fazla kaygiliyim karakter olarak o yuzden hic uyusamadik doktorla 😊umarim saglikla aliriz kucagimiza 🌸

Kızlar bir de aşırı saç dökülmem var bu ara, her şeyim mi ters olur , milletin hamilelikte saçları güzelleşir benimkiler avuç avuç dökülüyor :KK43:

Back