2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    286
Ya siz den sonra benim de kafama takıldı 27 mayıs doğumlu oğlum 2500 kg ve 48 cm doğdu şimdi ölçtürdüm 8.5 kilo 67 cm dedi ya boyuna
 
Uzun zamandır yoktuun. Hatta çoğumuz uzun zamandır pek uğramadık buralara. Nasıl gidiyor bebekle hayat ? Hamilelikteki mide bulantılarını aratıyor mu
 
Uzun zamandır yoktuun. Hatta çoğumuz uzun zamandır pek uğramadık buralara. Nasıl gidiyor bebekle hayat ? Hamilelikteki mide bulantılarını aratıyor mu
Merhabaaa valla şöyle diyeyim, o zamanlar en azından sadece midem bulaniyormus, ama açıp Netflix de dizi izleyebiliyormusum

Şaka bı yana, çocuk büyütmek gercekten çok zor. Yenidoğan zamanlarini zor zannediyordum meğer en kolay o zamanmış. Yesin uyusun yesin uyusun. Şimdi saatlerce uyanık ve sürekli oyalamak zorundasın. Bazen öyle oluyo ki hicbiseye oyalanmiyo. O zaman çok tukeniyo insan..kısacası ben çok yorgunum. Enerjim diplerde.

Sen nasılsın? Beybisin nasıl
 
Hahah kriter benim için de netflix. Şöyle kafam bomboş bi dizi izlemeyeli aylar oldu.
Çook yorucu geçiyor. İşin içine ek gıda girince daha da zorlaştı. Bizde uykusuzluk da var, yani ne ararsan var.. Kendimi çocuk büyütmeye programlanmış makine gibi hissediyorum bazen.
Neyse ki annem hala bizde yardımcı oluyor. Seninki gitti mi
 
Gitmedi fakat iki kadın bir çocuğa bakamıyoruz ya şaşılacak şey gün sonunda o bi tarafa ben bı tarafa yığılıp kalıyoruz gerçi beni çok yıprattı kendisi, o yüzden o konulara hiç girmiyim.. kısacası hem fiziksel hem de ruhsal olarak inanılmaz yorgun, motivasyonsuz ve enerjisizim. Aylardır..

Uykusuzluk bizde 4 ayliktan beri var. Gece en az 5 kere kalkıyorum. En az diyorum bak. En çoğunda 13 kere kalkmıştım. Ek gıda konusuna gelince en yoruldugum şey, tarhanadan başka şeyi iştahla yemiyo. Ne meyve püresi ne yoğurt. Hele yoğurdu hiç sevmiyo. Gerçekten yorgunum.
 
O zaman gel sarılalım ilyanın da en sevdiği şey tarhana. başka şeyleri hiç vermesem aramaz ama bil bakalım ne yediğinde midesine dokunup kusuyor ?
Sık uyanma konusu 2 hafta öncesine kadar bizde de vardı. Ama ben onu 2 ye düşürdüm, şimdi 2 kez kalkıyor hatta bazen 1 kez kalkıyor. Böylesi ikimiz için de daha iyi oldu. Zombi gibi geziyordum evde.
Ve aynı şekilde 2 kadın bir bebeğe yetemiyoruz. ilya uyusa da bi köşede bayılsak diye gözünün içine bakıyoruz şu an
 
merhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim. hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım? spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz? mobik gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum) ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?
 
Beyatriscim çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatirsiniz. Vakalar o kadar arttı ki insan markete çıkmaya bile korkuyor
Çok haklısın.Biz evden pek çıkmıyoruz ama eşim işten getirdi.
ilk bebeği yakaladı evde ateş öksürük ses kısıklığı ile başladı.Bebeklerde çok hızlı ilerliyor.Prospan diye bir şurup verdiler mucizevi bir ilaç bitkisel öksürüğünü bir tek o durdurdu.Ateşi 39 ları geçtiği oldu.
Çok şükür şuan daha iyi.Toparlanıyor.
 
Zaten bizler evden çıkmıyoruz ki. Gelirse dışardan gelecek benim de en büyük korkum. Bir an önce iyilesin inşallah. Minik tospike kıyamam gerçekten yüzümüz bı gülmedi. Ne biçim zamana denk geldik ya.
 
Merhaba biz ailecek covid olduk.Bebeklerinize çok dikkat edin.Hiçte kolay geçmiyor.Bugün 3.gün hala çok sıkıntılı bebeğim.
Merhaba bizde ailecek covit olduk dün
Çıktı sonucumuz. Dediginiz gibi bebeğim agir geçiriyor. Sürekli takip ediyorum umarim en kısa sürede atlatiriz
 
Merhaba bizde ailecek covit olduk dün
Çıktı sonucumuz. Dediginiz gibi bebeğim agir geçiriyor. Sürekli takip ediyorum umarim en kısa sürede atlatiriz
Çok geçmiş olsun.Size tavsiyem ateşini çok iyi takip edin.Biz acile de götürdük hafif boğazıda kızarıktı antibiyotik başladılar.Öksürük için prospan edinin.Bol sıvı verin ıhlamur çorba anne sütü ne olursa.
Ağrıları olur dönüşümlü ağrı kesici verin.inşallah hemen atlatır yavrum çok zor.
 
Merhaba bizde ailecek covit olduk dün
Çıktı sonucumuz. Dediginiz gibi bebeğim agir geçiriyor. Sürekli takip ediyorum umarim en kısa sürede atlatiriz
Gecmis olsun umarim tez zamanda atlatirsiniz insan disari cikmaya korkuyor..arada kendime diyorum hic cikmiyosun disari cocuguda bunaltiyosun surekli evde diyorum..sonra hastalik aklima geliyor galiba cikmamak daha iyi diyorum..bilmiyorum ya sasirdik kaldik
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…