- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.801
Bu haftalarda kısalmasi normal sanirim, ne kadar kısaldı?Rahim ağzı kısaldıktan sonra hemen doğum olmayabiliyormuş dayanır mı acaba 2 hafta çok stres yaptım ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu haftalarda kısalmasi normal sanirim, ne kadar kısaldı?Rahim ağzı kısaldıktan sonra hemen doğum olmayabiliyormuş dayanır mı acaba 2 hafta çok stres yaptım ben.
M Mavideniz58 'di sanırım. Ben de merak ediyorum durumunu. Umarım her şey yolunda gitmiştir.Dün nst ye giren arkadas bugün sezeryana alinacakti ismini hatırlayamadim ne yapti acaba?
He evet çok şükür sen atlattın darısı bizeKendime dedim kız
Ay İnşaAllah valla çok heyecan yaptım son günO esnada olmasa da sonra biraz olur ama yine de birkac gune gecer hep boyle diyorlar canim, sen kızına odaklan minnos minnos bakacak sana dusunsene
Hahahaha Kasım iyidir iyidir guven bana ahhdjshdhdhd
Cok normal ama heyecanlanman ben de gece boyunca suyum geldiydi, dogcakti, geliyo muydu vs onlarla ugrastim ruyamda regl agrisi gibi agrim oldu gece pek uyuyamadim ondan benceAy İnşaAllah valla çok heyecan yaptım son gün
Ay İnşaAllah sağlıkla alalım çok değişik bir durum bi anda korku ve heyecan varCok normal ama heyecanlanman ben de gece boyunca suyum geldiydi, dogcakti, geliyo muydu vs onlarla ugrastim ruyamda regl agrisi gibi agrim oldu gece pek uyuyamadim ondan bence
yok kısa kısa sürüyor. tabi düzenli şekilde değil ama gene de kasılıyor. acaba bu ara çok yoruldum ayakta durdum ondan da olabilirmi diyorum. çünkü uzanınca azalıyor. devam edeerse doktora danışıcam bakalımUzun suruyor mu? Benim 2 gün biraz fazla oldugu icin serum ve iğne yemiştim. Ama eger gün içinde bi 10kere olup geçiyorsa normal sayıliyormus. Sen yine de hastaneyi arayip doktoruna sor istersen
Yarın müsait olduğun ilk anda bize haber ver canm Çatlarız biz meraktanAy İnşaAllah sağlıkla alalım çok değişik bir durum bi anda korku ve heyecan var
Emin degilsen yoktur rahatsizlik veriyor cunkuSelam hanımlar ben de rüyalarımda hep kasilmalarla falan uğraşıyorum ama gerçekte kasılmam var mı hiç bilmiyorum emin olamıyorum hala.
Ayy söylerim tabii ama çok stresliyim şuanYarın müsait olduğun ilk anda bize haber ver canm Çatlarız biz meraktan
Bebeğine sarılıp öpeceğin anı düşünAyy söylerim tabii ama çok stresliyim şuan
Dimi yaaa, belli olmasi ayri heyecan olmamasi ayriAy İnşaAllah sağlıkla alalım çok değişik bir durum bi anda korku ve heyecan var
O zaman normaldir bence cnm. Dinlenince geçiyorsa hele. Yine de takip et tabiiyok kısa kısa sürüyor. tabi düzenli şekilde değil ama gene de kasılıyor. acaba bu ara çok yoruldum ayakta durdum ondan da olabilirmi diyorum. çünkü uzanınca azalıyor. devam edeerse doktora danışıcam bakalım
Hahaahha of evet ya ben de oyleSelam hanımlar ben de rüyalarımda hep kasilmalarla falan uğraşıyorum ama gerçekte kasılmam var mı hiç bilmiyorum emin olamıyorum hala.
Saat kacta gireceksinAyy söylerim tabii ama çok stresliyim şuan
Emin degilsen yoktur rahatsizlik veriyor cunku
Biraz agrili oluyor canin o surede bir nefes kesiliyor. Evet bebek hareketleride acitiyor artik ama ikisi farkediliyor. Tekrar ne zaman gideceksin ? Aslinda gununde az kalmis neden bakmadiki acabaRahatsızlık veriyor zaten ama kasılmamı bebek hareketi mi anlayamıyorum çünkü bebek hareketleri de artık rahatsızlık veriyor canımı yakıyor. Toplanma da oluyor ama sırtı poposu ayakları falandır gibi geliyor bilemedim. NST'de de kasılmaları ölçen prob'u takmadı doktor sadece bebek kalp atışları ile hareketlerini kontrol etti o yüzden kasılmam var mı NST'ye göre onu da bilemiyorum neyse belki de hayırlısı böyledir