- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.781
Kasım dogumlular naaağlet olur, kendimden biliyorumKasım bebelerinden kaynaklı mı yoksa bizleri göresilerimi yok anlamadım bizde resmen kıza hasretiz göremedik kaç aydır hiçama neyse ki benim ki çarşamba günü doğacak
Kasım dogumlular naaağlet olur, kendimden biliyorum
Evet vallahi çok heyecanlıyım İnşaAllah hepimiz sağsalim kucağımıza alırızArtık resmini pozunu değil birebir kendisini göreceksin desene. Hadi hayırlısı, çoooook çok az kalmış ne güzel
Ama pek bi tatliyizdir ayni zamandaZaten korkutmuyor değil
Benim kız çarşamba doğacak göreceğizAma pek bi tatliyizdir ayni zamandaahhahahaah
Tuhhh, 3 gunle akrep olmayi kaciriyor ama ossunBenim kız çarşamba doğacak göreceğizkasıma kalmadı maalesef
Olsun valla çok heyecanlıyım nasıl yapacam bilmiyorum beni biraz korkutan ağrım olur mu yoksa kızım doğacağı için çok mutluyumTuhhh, 3 gunle akrep olmayi kaciriyor ama ossunoyy azcik kaldi
Sezeryan olacak sanırım...dogum esnasında anlamazsiniz sonraki birkac gun olur normal olarak....Hadi hayırlı doğumlar inşallahOlsun valla çok heyecanlıyım nasıl yapacam bilmiyorum beni biraz korkutan ağrım olur mu yoksa kızım doğacağı için çok mutluyum
Evet sezeryan olacak iki kordon dolanması var içim rahat etmedi düzelmemiş de o yüzden İnşaAllah yarın görüşeceğizSezeryan olacak sanırım...dogum esnasında anlamazsiniz sonraki birkac gun olur normal olarak....Hadi hayırlı doğumlar inşallah
Ayy biz seninle sonlardayız acaba gelen bebiş var mı diye heyecanla bakıyorum sabahları .Görüş günümdü benim de bugünEge beyimiz 2500 kg olmuş ve boyu 46 cm. Her şey yolunda ve doğum için hâlâ 20 kasım görünüyor (sezeryan) 9-10 günlükte önde gidiyor hâlâ. Haftaya tekrar kontrol, ayrıca ilk nst ve kan tahlili olacak Randevuların haftaya düşmesi süper oldu. Ama yine poz yok bizim pattisten. Doğumda tanışacağız bu gidişle
dün akşam gene geldiler gene doğum muhabbeti açıldı bende aynısını söyledim çıktım odadan bi daha açılmadı bakalım inşallah işe yarar canım zten kendi stresim kendime yetiyorDoktor ve bebek karar verecek de geç walla iki tarafa da
37+0 dan günaydınlar bizdende
Kendime dedim kızDoğum yapmadım daha canım
O esnada olmasa da sonra biraz olur ama yine de birkac gune gecer hep boyle diyorlar canim, sen kızına odaklan minnos minnos bakacak sana dusunseneOlsun valla çok heyecanlıyım nasıl yapacam bilmiyorum beni biraz korkutan ağrım olur mu yoksa kızım doğacağı için çok mutluyum
Hahahaha Kasım iyidir iyidir guven bana ahhdjshdhdhdAyy biz seninle sonlardayız acaba gelen bebiş var mı diye heyecanla bakıyorum sabahları .
dayler dayler acaba aralığa kadar tutsam mı bebeyi içerde
Uzun suruyor mu? Benim 2 gün biraz fazla oldugu icin serum ve iğne yemiştim. Ama eger gün içinde bi 10kere olup geçiyorsa normal sayıliyormus. Sen yine de hastaneyi arayip doktoruna sor istersenkızlar şu yalancı sancı dedikleri şey nasıl acaba. ilk gebelik bilgim yokta öğrenmek istedim.
2 gündür karnım aniden sertleşip sonra düzeliyor. bebek içerde kendini sıkıyor mu toplanıyor mu bir şeyler yapıyor anlamıyorum