2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Olsun valla çok heyecanlıyım nasıl yapacam bilmiyorum beni biraz korkutan ağrım olur mu yoksa kızım doğacağı için çok mutluyum
Sezeryan olacak sanırım...dogum esnasında anlamazsiniz sonraki birkac gun olur normal olarak....Hadi hayırlı doğumlar inşallah

Sezeryan olacak sanırım...dogum esnasında anlamazsiniz sonraki birkac gun olur normal olarak....Hadi hayırlı doğumlar inşallah
Evet sezeryan olacak iki kordon dolanması var içim rahat etmedi düzelmemiş de o yüzden İnşaAllah yarın görüşeceğiz sağsalim doğsunda napalım çekerim ağrısını artık

Ayy biz seninle sonlardayız acaba gelen bebiş var mı diye heyecanla bakıyorum sabahları .
dayler dayler acaba aralığa kadar tutsam mı bebeyi içerde

Doktor ve bebek karar verecek de geç walla iki tarafa da
dün akşam gene geldiler gene doğum muhabbeti açıldı bende aynısını söyledim çıktım odadan bi daha açılmadı bakalım inşallah işe yarar canım zten kendi stresim kendime yetiyor
günaydın bu arada güzel arkadaşlarım

kızlar şu yalancı sancı dedikleri şey nasıl acaba. ilk gebelik bilgim yokta öğrenmek istedim.
2 gündür karnım aniden sertleşip sonra düzeliyor. bebek içerde kendini sıkıyor mu toplanıyor mu bir şeyler yapıyor anlamıyorum

Olsun valla çok heyecanlıyım nasıl yapacam bilmiyorum beni biraz korkutan ağrım olur mu yoksa kızım doğacağı için çok mutluyum
O esnada olmasa da sonra biraz olur ama yine de birkac gune gecer hep boyle diyorlar canim, sen kızına odaklan minnos minnos bakacak sana dusunsene
Ayy biz seninle sonlardayız acaba gelen bebiş var mı diye heyecanla bakıyorum sabahları .
dayler dayler acaba aralığa kadar tutsam mı bebeyi içerde
Hahahaha Kasım iyidir iyidir guven bana ahhdjshdhdhd

Uzun suruyor mu? Benim 2 gün biraz fazla oldugu icin serum ve iğne yemiştim. Ama eger gün içinde bi 10kere olup geçiyorsa normal sayıliyormus. Sen yine de hastaneyi arayip doktoruna sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…