2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Anneannem 4 parmak ölçermiş göğüs altından, 4 parmak rahat sığıyorsa inmiş dermiş :KK70: Benim de indi baya aşağı. Aynı şekilde vajinamda acayip bir baskı ve bacak aramdaki kemikler sanki at binmişim gibi ağrıyor. Bir de bugün sol bacağımda ara ara saniyelik his kayıpları olmaya başladı yürürken falan basamadım tökezledim.

Bugün oldu bacak ağrım, ama bacak arası 1-2 haftadır baya ağrıyor. Adet sancısı gibi bi hissim yok ama daha, öne doğru toplanma var dağınık dağınık.
O göbek benim hep düşük gördü herkes ya bende göğüste çok az elini koydu annem dümdüz yani 2 el rahat girer 🤣çözemedim doğum yakın gibi büyüklerin bi bildiği var hep aynı söylemler burdada geçtiğine göre var bişeyler hayırlısı

Gecmis olsun, koku tat kaybi varsa Bi test verin, covit olma ihtimaliniz yüksek.. en azından ona göre ilerlersiniz.. öksürük için tereyağını ısıtıp pekmezle karistirin tuketin baya rahatlatıyor. C vitamini tüketin. Ilaç zaten alamıyoruz malesef..
Hamilelere kullandıkları bir ilaç var diye biliyorum covid olunduğunda. Dediğiniz gibi test yaptırılırsa çok iyi olur ona göre yol alınır.

O göbek benim hep düşük gördü herkes ya bende göğüste çok az elini koydu annem dümdüz yani 2 el rahat girer 🤣çözemedim doğum yakın gibi büyüklerin bi bildiği var hep aynı söylemler burdada geçtiğine göre var bişeyler hayırlısı
36. haftandaymışsın, gelse de sorun olmaz Allah'ın izniyle. Napalım artık bebişlere saygı duyucaz o ne zaman, nasıl gelmek isterse başımızın üstünde :halay:

Hayırlı pazarlar güzel anne adayları :anneadayı::KK15:
Ankara'da olan arkadaşlarıma bir sorum olacak.Benim takibimi Metin Altay Hoca yapıyor, hastanede olmuyor kontrollerim yani. Hocanın anlaşmalı olduğu hastaneler var. Biz de Memorial ile TOBB arasında kaldık.İki hastanenin de yenidoğan yoğun bakım ünitesi 3. seviye ama artık çok riskli haftaları geçtiğimiz için daha rahatım (36 bitmek üzere).
Memorial ve TOBB da doğum yapacak olanlar var mı? Ya da yapmış olan, çevresinde yakın dönemde olumlu/olumsuz birşeyler duymuş olan?
Merhaba, tobb da yenidoğan yogun bakım bölümü yok diye biliyorum hatta o yüzden memorial seçtik bizde.. benimde hocam dışarda sizin gibi, guncel bilgim yok memorial hakkında inş memnun kalirim🤦‍♀🤗

Hamilelere kullandıkları bir ilaç var diye biliyorum covid olunduğunda. Dediğiniz gibi test yaptırılırsa çok iyi olur ona göre yol alınır.
Ben gebeligimin basında oldum covit, ilaç verilmedi sadece kan sulandırıcı kullandım.. çok ağır durumda seyredenlere belki veriliyirdir biseyler

Normalde hangisi olsun bilemedim benim şükür sancım falan yok olmadı hiç. Ama çocuğuma kordon dolanmış 2 defa o da hareketlerini etkiliyor daha az hareket eder oldu en son cuma günü kontrolüm vardı tekrar bakıldı düzelmemiş öyle olunca riske girmek istemedim ilk hamileliğim ilk bebeğim içerde anlayamıyorum bari dışarda yanımda olsun istrdim.
Haklısın canım benimde ilk ama ben isteye bağlı sezeryen istiyorum hem normal korkum var yapamam yani panik biriyim o an acı çekmiyoz bişey anlamıyomuşuz ondan motive oluyorum ama sonrası varmış tabi bi şekilde atlatırım ağrı kesicilerle artık napim çok korkuyorum 🥺

Ben gebeligimin basında oldum covit, ilaç verilmedi sadece kan sulandırıcı kullandım.. çok ağır durumda seyredenlere belki veriliyirdir biseyler
Bende ilk başlarda geçirdim dediğiniz gibi kan sulandırıcı bide bol c vitamini takviyesi almamı istemişti doktor ama haftası ileri bilemiyorum

36. haftandaymışsın, gelse de sorun olmaz Allah'ın izniyle. Napalım artık bebişlere saygı duyucaz o ne zaman, nasıl gelmek isterse başımızın üstünde :halay:
Öyle ya dolabı gelmedi daha gelsin ütü yapıp yerleşcek yarın geliyormuş şükür artık hazırmışım gibi hissederim şuan hazır hissetmiyorum daha 🤣

Haklısın canım benimde ilk ama ben isteye bağlı sezeryen istiyorum hem normal korkum var yapamam yani panik biriyim o an acı çekmiyoz bişey anlamıyomuşuz ondan motive oluyorum ama sonrası varmış tabi bi şekilde atlatırım ağrı kesicilerle artık napim çok korkuyorum 🥺
Valla ben ikisinden de korkuyorum ama şuan bebeğiim daha ağır basıyor o yüzden hiç heyecan falan yapmadan doğuracağım inşallah 😅 çarşamba günü hemde 😅😅

Merhaba, tobb da yenidoğan yogun bakım bölümü yok diye biliyorum hatta o yüzden memorial seçtik bizde.. benimde hocam dışarda sizin gibi, guncel bilgim yok memorial hakkında inş memnun kalirim🤦‍♀🤗
Tobb'da yenidoğaan yoğun bakımı var. Çok çok eminim çünkü daha yenilerde 2 arkadaşım 7 aylıkken erken doğum yaptı ve oranın yenidoğan yoğun bakımını öve öve bitiremediler, iyi ki burda olmuş vs dediler.

Herkese verilmiyor olabilir ama gerekli durumlarda gebelerde kullanılan ilaç var. Kuzenim doktor da bizim de bir şüpheli durumumuz olmuştu filyasyona gebe olduğunu söylemeyi unutma onlara verilen ilaç farklı dedi. Yengem de enfeksiyon bölümünde prof. o da gebelere gerekli durumlarda kullandığımız bir ilaç var herkese verilenden başka demişti. Size de çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın :KK43:

Trşekkür ederim canım 🤗Anlamadan geçirmek te daha iyi insan pozitif olduğunu bilince ister istemez psikolojik olarak ta etkileniyo😊
Geçmiş olsun çoğu hastane doğum öncesi korona testi istiyormuş şimdiden boşuna yaptırma koku tat gittiyse zaten pozitifsin negatife dönmüşsündür belkide onun evreside var negatif çıkcan belkide en iyisi iyileşene kadar evde kal korun kontrollerine git çocuğu gözlemle test yapsan bişi değişmicek eve göndercek vitamin iç dicek tamam bizim hastane doğum zamanı test istiyo 😑

Tobb'da yenidoğaan yoğun bakımı var. Çok çok eminim çünkü daha yenilerde 2 arkadaşım 7 aylıkken erken doğum yaptı ve oranın yenidoğan yoğun bakımını öve öve bitiremediler, iyi ki burda olmuş vs dediler..
2 arkadaşınız doğum yaptıysa vardır o zmn, 1. ağızdan sonuçta, bize öyle diyorlardı memorial i seçmiştik.

Herkese verilmiyor olabilir ama gerekli durumlarda gebelerde kullanılan ilaç var. Kuzenim doktor da bizim de bir şüpheli durumumuz olmuştu filyasyona gebe olduğunu söylemeyi unutma onlara verilen ilaç farklı dedi. Yengem de enfeksiyon bölümünde prof. o da gebelere gerekli durumlarda kullandığımız bir ilaç var herkese verilenden başka demişti. Size de çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın :KK43:
Amin hiç birimize🙏🙏🙏

Öyle ya dolabı gelmedi daha gelsin ütü yapıp yerleşcek yarın geliyormuş şükür artık hazırmışım gibi hissederim şuan hazır hissetmiyorum daha 🤣
Sanırım 40 haftayı doldurup gelseler bile hiç hazır hissetmicez :-) Bizim de beşik hatalı geldi, sallanmayı durduran aparatı bozuk, beşik sabit durmuyor. Yenisini gönderecekler bekliyoruz hala. Dün telefon ettim doğuma çok az kaldı ne zaman göndermeyi düşünüyorsunuz dedim artık. Kuzenimde şu minik ahşap beşiklerden varmış ilk 3-4 aya kadar kullanılanlardan. Onu da alcam yedek olsun diye artık. Off gerçekten bitmiyor işler.

Ben geçtiğimiz hafta cmt olmuştum ikinci dozu. Ertesi gün kol ağrısı ve biraz halsizlik yaptı. Uyudumbir günde toparladım 🌸 ben bunları yazana kadar muhtemelen sizin de çoktaaan geçti ☺️
Teşekkür ederim 🌺 evet şükür ki bende de öyle 2.gün yoğun kol ağrısı ve halsizlik oldu sonra geçti 😊

X