2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar bugün arada adet sancısı gibi ağrım oldu düzenli değil ama sizde de oldu mu bacak ağrısı falan
Valla ben hee türlü ağrıyı çekiyorum adet sancısı bel agrisi bacak arası agrisi hiç birinde düzenli birsey gelmediği için ve dinlenince geçtiğinden umursamıyorum

37+4 den ve uykusuz gecelerden merhaba. Cuma eve kadın almıştım herseyi temizledi bende dolap içlerini falan hallettim artık hiç birsey kalmadı kafamda kalan gelebilir oglusum. Hurma ve ahududu yaprağı çayına başlıca 38+0 da kısmet artık ne zaman doğarsa. Hersey çok zor bu ara dönmek kalkmak bugün çoraplarımı eşim giydirdi bende zar zor ayak tırnaklarımı kestim

37+4 den ve uykusuz gecelerden merhaba. Cuma eve kadın almıştım herseyi temizledi bende dolap içlerini falan hallettim artık hiç birsey kalmadı kafamda kalan gelebilir oglusum. Hurma ve ahududu yaprağı çayına başlıca 38+0 da kısmet artık ne zaman doğarsa. Hersey çok zor bu ara dönmek kalkmak bugün çoraplarımı eşim giydirdi bende zar zor ayak tırnaklarımı kestim
Uykular zaten haram Kesek Kesek dediği gibi bu aralar bana da çok olmaya adet sancısı gibi ağrı hayırlısı benim daha bütün temizliğim falan duruyo 😀
Tırnak ve çorap en pisi ya geçen oturup ağladım evde tektim kesemedim uzanıp da tırnağımı akşama eşimi bekledim

Bini bölgesi temizliği içinse hiç Bi fikrim yok lazerliydim hormonlardan dolayı seyrek de olsa çıkmış doğumdan önce kuaföre gitmem lazım en uygun zamanı bekliyorum kendimce malum lohusalıkda ne kadar temiz götürürse tahriş vs az olur diye düşünüyorum

Kızlar ben grip gibi oldum ama düzeldim şimdi de nefes alırken derin alamıyorum öksürük hissi geliyo acaba kovid mı geçirdim diyorum bikaç gündür böyle geçmedi nasıl geçer bu ya da doğuma kafar geçer mi siz oldunuz mu böyle kovid geçirince

Kızlar ben grip gibi oldum ama düzeldim şimdi de nefes alırken derin alamıyorum öksürük hissi geliyo acaba kovid mı geçirdim diyorum bikaç gündür böyle geçmedi nasıl geçer bu ya da doğuma kafar geçer mi siz oldunuz mu böyle kovid geçirince
Koku ve tat kaybının belirleyici olduğu söyleniyor ama işte ayırt etmek bence de zor.

Uykular zaten haram Kesek Kesek dediği gibi bu aralar bana da çok olmaya adet sancısı gibi ağrı hayırlısı benim daha bütün temizliğim falan duruyo 😀
Tırnak ve çorap en pisi ya geçen oturup ağladım evde tektim kesemedim uzanıp da tırnağımı akşama eşimi bekledim

Bini bölgesi temizliği içinse hiç Bi fikrim yok lazerliydim hormonlardan dolayı seyrek de olsa çıkmış doğumdan önce kuaföre gitmem lazım en uygun zamanı bekliyorum kendimce malum lohusalıkda ne kadar temiz götürürse tahriş vs az olur diye düşünüyorum
Evet ya oh rahat hamilelik geçiriyorum ne güzel diye gezinyordum ortalıkta 🙈 yatakta dönmekten ayakta durmaya her şey zorlaştı ağırlaştım iyice. Koltukta oturup kalkmak bile zor geliyor. Bir tek pilates topunda rahat oturabiliyorum o da bir süre sonra yoruyor yayılamadığım için 😂 ben mecbur kuaföre gircem ayak tırnaklarım ve bikini bölgesi için geçen doktor vajinal muayene yapacağım dedi mecbur ezbere aldım ama ne durumda çok emin değilim

Günaydın kızlar ❤️

Dün aktardan hurma, Meryem Ana otu ve çörek otu yağı aldım. Hurmayı tekli sayılarda yiyorduk. 37'de mi başlıyorduk?
Çörek otu yağı göbek deliği çevresine sürülecekti. Bir de içiyor muyduk? Ve son olarak ne zaman başlıyorduk😇

Koku ve tat kaybının belirleyici olduğu söyleniyor ama işte ayırt etmek bence de zor.
Koku tat ta yok bugün 4.gün çok çok derinden almaya başladım ama tam gelmedi o önemli değil de derin nefes alırken öksürük geliyo ondan rahatsız oldum bazen de göğsün daralıyo ilerlemez inşallah geçer di mi

Koku tat ta yok bugün 4.gün çok çok derinden almaya başladım ama tam gelmedi o önemli değil de derin nefes alırken öksürük geliyo ondan rahatsız oldum bazen de göğsün daralıyo ilerlemez inşallah geçer di mi
Canım bir PCR yaptır bence. İçin rahat eder en azından.

Banada yalanci dedi 🤔 aman daha dursunlar iceride 1-2 hafta daha 🥰 Smyy21 Smyy21 gecmis mesajlarini okudum ayin 1 inde kasilmalarim cogaldi demis 8 inde dogurmus 😳
Diğer randevun ne zaman? Benim çarşamba. Bakalım ne durumda sancılar? Ara ara yürürken oluyor. Yatakta oluyor benim. Bir de kalkarken zorlanmalar başladı.

Çok geçmiş olsun canım. C vitamini desteği çok işe yarıyor sanırım .

Günaydın kızlar . Ana kucağı ne aldınız? Öneriniz var mı? Joıe serına 2 ın 1 i beğendim ama pahalı , bu nedenle kullanmış olanlar varsa yorumlarınızı alırsam çok sevinirim .

Canım bir PCR yaptır bence. İçin rahat eder en azından.
Zaten kötü tarafını atlattım idrar yolu enfeksiyonum mantarım vardı onlar bende ateş halsizlik yaptı sandım demekki kovid miydi yoksa ağır grip mi geçirdim anlamadım yaptırsam boşa 14 gün kalcam evde zaten 14 gün e doğururum bir yere de gitmiyorum eşimde bişey yok bu sona rastlamasaydı yaptırcaktım tam son zamana rastladı 🤦‍♀️hastalığım bitti de koku tat tam gelmedi bir de öksürük kaldı işte
Çok geçmiş olsun canım. C vitamini desteği çok işe yarıyor sanırım .
Sağol canım zaten bitkisel şeylerle atlattım 3 4 gün kötüydüm şuan iyiyim de koku az geliyo bir de derin nefes alırken öksürük oluyo başka bişeyim yok şükür ki

Hangi il. Çok saçma geldi bana. Benim hastane kayseri memorial 5 bin lira vericez. Bebeğe ilk giydirilecekler battaniyesi dahil. Lohusa şerbeti kuaför hizmeti sms hizmeti, bebek için bir seans baby spa, 10 fotoğraflık albüm, çekilen tüm fotoğrafları da cd de veriyolar, kapı süsü (ben kendim yaptım onu kullanmayacam) doğumdan sonraki bebeğin ve annenin ilk muayenesi 5. Gün yapilan, işitme testi falan hepsi dahil buna
Aa çok çok iyiymiş. Ankara memorial 9500 fiyat verdi, bunların hiç birinden bahsedilmedi (ki yok muhtemelen), üstüne odaların resmini bile görmek istesek diyince azar yedik kadından 😬

Diğer randevun ne zaman? Benim çarşamba. Bakalım ne durumda sancılar? Ara ara yürürken oluyor. Yatakta oluyor benim. Bir de kalkarken zorlanmalar başladı.
Haftaya cumartesi canim. Senin yakin hayirli haberle gel insallah. Benim baya sik oluyor ya dun disaridaydim orada da çok oldj eve gelip uzanincada hatta eve gelince 2 kez belimede vurdu 😕 2-3 gundur zaten esime daha erken dogacak galiba diyorum yani erkenden kastimda ilk kizim 40 haftayi gecince dogmustu bu sefer o kadar surmeyecek gibi geliyor hayirli zamanda gelsinler 🤲 ah o zorlanmalar gittikce artiyor 😐

Ben weewell almıştım kendim için, geceleri sürekli burnum tıkanır kışın. Çok kullanma fırsatım olmadı ama iyi gibi. Fiyatı uygundu
Teşekkürler canım 👌Alsam diye araştırırken bir akraba ben kullanmıyorum veriyim dedi loobexmiş markası hiç
bir fikrim yok tabi marka hakkında , o işi hallettim şimdilik iyi çıkarsa umarım 👍Strelizasyon için de ablamdan aldım. Doğum yaklaştıkça eksikler artıyormuş gibi . Sonrasında neler çıkacak bakalım 🤔

Haftaya cumartesi canim. Senin yakin hayirli haberle gel insallah. Benim baya sik oluyor ya dun disaridaydim orada da çok oldj eve gelip uzanincada hatta eve gelince 2 kez belimede vurdu 😕 2-3 gundur zaten esime daha erken dogacak galiba diyorum yani erkenden kastimda ilk kizim 40 haftayi gecince dogmustu bu sefer o kadar surmeyecek gibi geliyor hayirli zamanda gelsinler 🤲 ah o zorlanmalar gittikce artiyor 😐
Bana da 38'de gelecekmiş gibi geliyor canım. Hepimiz yeni haftada güzel haberlerle gelelim inşallah 😍

X