2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim de akıntım hep vardı.Hareket halindeyken ben de ıslaklık fark ediyorum. Herkes son aylarda çoğalır diyor.

Evet hali hazırda anne olanlara bir sorum var bayanlar bir memeden emzirirken öbürki boşa akıyor ya göğüs pedi dışında bu süt ziyan olmasn diye bir öneriniz varmı sanki o tarz bi alet bişe vardı ya
Göğüs kalkanı topluyor sütü yada Mochi diye bi süt pompası var emzirirken göğse takıyorsun oda topluyor benzerini ebebekte yapmış hatta

Evet hali hazırda anne olanlara bir sorum var bayanlar bir memeden emzirirken öbürki boşa akıyor ya göğüs pedi dışında bu süt ziyan olmasn diye bir öneriniz varmı sanki o tarz bi alet bişe vardı ya
Mochi diye bir pompa görmüştüm. Sütü topluyor. Benim hiçbir zaman sütüm akmadi,göğüs pedi de kullanmadım. Meme ucu ile ilgili sanırım. Annemin de aktarmış eskiden

Göğüs kalkanı var bende ona birikiyor birikeni biberona alıyorum iyi oluyor tavsiye ederim meme uclArı ıcın almıştım ama o işlevi de görüyor

O mochi pompasından aldım bende sütü çeker die aldım ziyan olmasın diyeymiş galiba süt sağar mı ki akmayan sütü akıtırmı acaba öylesine bulunsun die aldım başlarda

Bu minik aceleci sanırım bakalım ne zaman gelecek Sancı kaç çıktı benim geçen hafta 20 di o da sancı sayılmıyormuş zaten :)

Bende göğüs kapağı vardı ona akıyordu ama mochi alırsan normalde fazla gelen sütünü de biriktirmiş olursun

Bu minik aceleci sanırım bakalım ne zaman gelecek Sancı kaç çıktı benim geçen hafta 20 di o da sancı sayılmıyormuş zaten :)
Bakalim nasil olacak meraktayim kasim olunca gelsinler insallah ya hic bilmiyorum degerini bi baktim sonuna cikiyor nst esnasinda esimi aradim anneme yazdim baya panikledim ama bosunaymis

Bakalim nasil olacak meraktayim kasim olunca gelsinler insallah ya hic bilmiyorum degerini bi baktim sonuna cikiyor nst esnasinda esimi aradim anneme yazdim baya panikledim ama bosunaymis
İnşallah boşuna değildir belkide yakında kendini ne olur ne olmaz bu fikre alıştır inşallah gece gelmezler bende çok merak ediyorum bir de yeni hayata hemen adapte olmak istiyorum şuan bu belirsizlik beni geriyor.38 de sağlıcakla gelsin benimki

Canim ya senin sezeryandi degil mi dogumuna evine yardima gelen oldu mu annen falan yaninda mi?

Canim ya senin sezeryandi degil mi dogumuna evine yardima gelen oldu mu annen falan yaninda mi?
Yok annem gelemedi rahatsz hala gelmedi ne zaman gelir meçhul toplasan 3 gün yattım 2 sinde görümcem Baktı çocuklara 2 günden sonra eşimle kör topal idare ettik. Şimdi 8.günüm bu gün gayet iyiyim hamdolsun yemektir evi süpürmektir çamaşrdr evin rutin işlerini hallediyorum

Ben yanlis mi baktim.bilmiuorum araliga baktim 90 gecmis sancilar yanlis mi baktim ki ama duzeni yok tabi. Ay hic hazir degilim bu sefer Amin canim insallah saglikla dogsunlar bakalim once hangimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…