2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kizlar birde benim özel bölgem çok ama.cok karardı birde göbek cizgim çok koyu o çizgi bikini bolgeme bile inmiş . Şimdi doktor çarşamba çatı muayenesi yapcak çok utanıyorum sizde de böyle karar ma oldu mu😳☹️

Kizlar birde benim özel bölgem çok ama.cok karardı birde göbek cizgim çok koyu o çizgi bikini bolgeme bile inmiş . Şimdi doktor çarşamba çatı muayenesi yapcak çok utanıyorum sizde de böyle karar ma oldu mu😳☹️

Alt kisimdaki. Sayiya dogru baktim mi nilmiyorum 100 e kadar yaziyodu sanirim dogrudur 🤷‍♀️
Hiç bakmadım dr normal diyo kağıda hiç bakmiyorum🙄
Hic olmadi o göbek çizgisi bile bende...nst ye giren dger kadınlarda gördüm ilk defa...bende olmadığı için bilemiycem ama utanılacak birsey değil ki bu

Yok 😂 annem gelemedi rahatsz hala gelmedi ne zaman gelir meçhul toplasan 3 gün yattım 2 sinde görümcem Baktı çocuklara 2 günden sonra eşimle kör topal idare ettik. Şimdi 8.günüm bu gün gayet iyiyim hamdolsun yemektir evi süpürmektir çamaşrdr evin rutin işlerini hallediyorum 🥰
Benimde bu sefer annem gelemeyecek gibi ilk kez kendi başıma idare edecegim nasil olcak düşünmeye basladim oğlum 6 buçuk yaşında bebek bakımını unuttum mu acaba yapabilecek miyim düşünceler başladı 😔

Cok normal canim benim de göbekte yok kasiklardan basliyor dogumdan sonra geciyor ama

Arkadaşlar iyi akşamlar 🙂 sizin bu haftalarda göğsünüzden süt falan geldiği oluyor mu? Sezeryan doğum yapıcam çarşamba daha önce doğum yapan arkadaşlar belki biliyordur hemen gelir mi?

Arkadaşlar iyi akşamlar 🙂 sizin bu haftalarda göğsünüzden süt falan geldiği oluyor mu? Sezeryan doğum yapıcam çarşamba daha önce doğum yapan arkadaşlar belki biliyordur hemen gelir mi?
Benim iki sezeryanda da öncesinde hic süt gelme falan olmadi ama.dogumlardan sonra hemen sütüm geldi yani illa ki oncesinde gelecek diye bi şart yok

Hiç bakmadım dr normal diyo kağıda hiç bakmiyorum🙄

Hic olmadi o göbek çizgisi bile bende...nst ye giren dger kadınlarda gördüm ilk defa...bende olmadığı için bilemiycem ama utanılacak birsey değil ki bu
Benim ilk nst ye baglanmasiyla kasilma basladi bi baktim kagitta firladi sonrakj kasilmalarda da oyle olunca stres oldum 😳 ilkinde de meraktan bakardim ilk kez boyle gorunce 😕

Benim göğsünün altı boşaldı göbeğim aşağı düştü ve aşağıya basınç hissediyorum bu hafta iki bacak aramdaki kemik ağrısı başladı bu kanala ilerleme mi demek oluyor ilk hamileligim bilmiyorum bende 😊
Valla yaklaşık bir aydır kasık ağrısı çekiyorum gelen giden yok. Zaten daha yeni 36 oldu sırf bu yüzden doğsun artık diyorum 🙄
Kararma da hamilelikte oluyor sonra geçiyor merak etme 😊

Arkadaşlar akıntınız var mı ben dinlenince değilde genelde iş yaparken yolda yürürken hafif hafif Akıntı geliyor çamaşırıma leke yapıyor sızıntı falan değildir herhalde. İkinci gebeliğimin sonlarına doğru herhalde yine böyle olmuştu doktora gitmiştim bişey yoktu hatta suyu çok içtiğim için kızmıştı sizde de akıntı var mı? 🙄
Merhaba. Ben de 36.haftayi bitirdim suyum da biraz az. Akıntım var sızıntı olmasından korkuyorum. Sizin akıntınız su gibi mi yoksa kremsi falan bı akıntı mı

Merhaba. Ben de 36.haftayi bitirdim suyum da biraz az. Akıntım var sızıntı olmasından korkuyorum. Sizin akıntınız su gibi mi yoksa kremsi falan bı akıntı mı
Eczanelerde amniyon sıvısını ayırt edebilen pedler satılıyor demişlerdi. Eğer suyunuz sızıyorsa pedin rengi değişiyormuş. Şüpheleniyorsanız bir araştırın bence

kızlar bugün bir anda öyle bir ağrı girdi ki tamda kasıklarda hafif başlayıp sonra çok acayip bir boyuta ulaşıp bele vurdu 2 dk falan sürüp geçince dedim bu kesin doğum sancısı bana yarım saat gibi geldi öyle bir şey 😂😂😂 sonra bir daha aynı ağrıdan gelmeyince anladımki doğum değil 😂😂 nasıl istedim gelmesini tekrar çok psikopat hissediyorum 😂

Ben yanlis mi baktim.bilmiuorum araliga baktim 90 gecmis sancilar yanlis mi baktim ki 😳 ama duzeni yok tabi. Ay hic hazir degilim bu sefer 😕 Amin canim insallah saglikla dogsunlar 😍bakalim once hangimiz
Oo baya sancın varmış o zaman 😶 düzenli olsaydı hop kucağındaydı şimdi 😶 amin amin sağlıcakla zamanında gelsin inşallah 😘😘 bakalım hangimiz🙈

Oo baya sancın varmış o zaman 😶 düzenli olsaydı hop kucağındaydı şimdi 😶 amin amin sağlıcakla zamanında gelsin inşallah 😘😘 bakalım hangimiz🙈
Yanlis mi baktim bilmiyorum ama cizgiler tavan 🤔 Amin canim. Az onceki kasilma sanci gibi geldi amannn bilmiyorum daha isler bitmedi 😳 haftaya normal surece giricez hayirlisiyla

X