- 13 Haziran 2011
- 12.640
- 7.664
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.481
Nerde yaziyo bu sancılar nst kağıdında miBen yanlis mi baktim.bilmiuorum araliga baktim 90 gecmis sancilar yanlis mi baktim kiama duzeni yok tabi. Ay hic hazir degilim bu sefer Amin canim insallah saglikla dogsunlar bakalim once hangimiz
Alt kisimdaki. Sayiya dogru baktim mi nilmiyorum 100 e kadar yaziyodu sanirim dogrudurNerde yaziyo bu sancılar nst kağıdında mi
Benim göğsünün altı boşaldı göbeğim aşağı düştü ve aşağıya basınç hissediyorum bu hafta iki bacak aramdaki kemik ağrısı başladı bu kanala ilerleme mi demek oluyor ilk hamileligim bilmiyorum bendeKanala girdiğini hissetmiyormusunuz
Hiç bakmadım dr normal diyo kağıda hiç bakmiyorumAlt kisimdaki. Sayiya dogru baktim mi nilmiyorum 100 e kadar yaziyodu sanirim dogrudur
Hic olmadi o göbek çizgisi bile bende...nst ye giren dger kadınlarda gördüm ilk defa...bende olmadığı için bilemiycem ama utanılacak birsey değil ki buKizlar birde benim özel bölgem çok ama.cok karardı birde göbek cizgim çok koyu o çizgi bikini bolgeme bile inmiş . Şimdi doktor çarşamba çatı muayenesi yapcak çok utanıyorum sizde de böyle karar ma oldu mu
Benimde bu sefer annem gelemeyecek gibi ilk kez kendi başıma idare edecegim nasil olcak düşünmeye basladim oğlum 6 buçuk yaşında bebek bakımını unuttum mu acaba yapabilecek miyim düşünceler başladıYokannem gelemedi rahatsz hala gelmedi ne zaman gelir meçhul toplasan 3 gün yattım 2 sinde görümcem Baktı çocuklara 2 günden sonra eşimle kör topal idare ettik. Şimdi 8.günüm bu gün gayet iyiyim hamdolsun yemektir evi süpürmektir çamaşrdr evin rutin işlerini hallediyorum
Cok normal canim benim de göbekte yok kasiklardan basliyor dogumdan sonra geciyor amaKizlar birde benim özel bölgem çok ama.cok karardı birde göbek cizgim çok koyu o çizgi bikini bolgeme bile inmiş . Şimdi doktor çarşamba çatı muayenesi yapcak çok utanıyorum sizde de böyle karar ma oldu mu
Benim iki sezeryanda da öncesinde hic süt gelme falan olmadi ama.dogumlardan sonra hemen sütüm geldi yani illa ki oncesinde gelecek diye bi şart yokArkadaşlar iyi akşamlarsizin bu haftalarda göğsünüzden süt falan geldiği oluyor mu? Sezeryan doğum yapıcam çarşamba daha önce doğum yapan arkadaşlar belki biliyordur hemen gelir mi?
Benim ilk nst ye baglanmasiyla kasilma basladi bi baktim kagitta firladi sonrakj kasilmalarda da oyle olunca stres oldumHiç bakmadım dr normal diyo kağıda hiç bakmiyorum
Hic olmadi o göbek çizgisi bile bende...nst ye giren dger kadınlarda gördüm ilk defa...bende olmadığı için bilemiycem ama utanılacak birsey değil ki bu
Ay çok teşekkür ederim benimde gelme durumu yok da merak ettim zaman da yakın oluncaBenim iki sezeryanda da öncesinde hic süt gelme falan olmadi ama.dogumlardan sonra hemen sütüm geldi yani illa ki oncesinde gelecek diye bi şart yok
Valla yaklaşık bir aydır kasık ağrısı çekiyorum gelen giden yok. Zaten daha yeni 36 oldu sırf bu yüzden doğsun artık diyorumBenim göğsünün altı boşaldı göbeğim aşağı düştü ve aşağıya basınç hissediyorum bu hafta iki bacak aramdaki kemik ağrısı başladı bu kanala ilerleme mi demek oluyor ilk hamileligim bilmiyorum bende
Kararma da hamilelikte oluyor sonra geçiyor merak etmeKizlar birde benim özel bölgem çok ama.cok karardı birde göbek cizgim çok koyu o çizgi bikini bolgeme bile inmiş . Şimdi doktor çarşamba çatı muayenesi yapcak çok utanıyorum sizde de böyle karar ma oldu mu
Merhaba. Ben de 36.haftayi bitirdim suyum da biraz az. Akıntım var sızıntı olmasından korkuyorum. Sizin akıntınız su gibi mi yoksa kremsi falan bı akıntı mıArkadaşlar akıntınız var mı ben dinlenince değilde genelde iş yaparken yolda yürürken hafif hafif Akıntı geliyor çamaşırıma leke yapıyor sızıntı falan değildir herhalde. İkinci gebeliğimin sonlarına doğru herhalde yine böyle olmuştu doktora gitmiştim bişey yoktu hatta suyu çok içtiğim için kızmıştı sizde de akıntı var mı?
Philips avent’in var, hepsiburadada 108TL idi, bugün baktımHiç kullanmadım sanırım eczanede vardır?
Eczanelerde amniyon sıvısını ayırt edebilen pedler satılıyor demişlerdi. Eğer suyunuz sızıyorsa pedin rengi değişiyormuş. Şüpheleniyorsanız bir araştırın benceMerhaba. Ben de 36.haftayi bitirdim suyum da biraz az. Akıntım var sızıntı olmasından korkuyorum. Sizin akıntınız su gibi mi yoksa kremsi falan bı akıntı mı
Oo baya sancın varmış o zamanBen yanlis mi baktim.bilmiuorum araliga baktim 90 gecmis sancilar yanlis mi baktim kiama duzeni yok tabi. Ay hic hazir degilim bu sefer Amin canim insallah saglikla dogsunlar bakalim once hangimiz
Yanlis mi baktim bilmiyorum ama cizgiler tavanOo baya sancın varmış o zamandüzenli olsaydı hop kucağındaydı şimdi amin amin sağlıcakla zamanında gelsin inşallah bakalım hangimiz