2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Çok haklısın, haftasonu baya bi stres yaptım ama şimdi oluruna bıraktım.. öyleymiş sürekli sızı olsa zaten öyle gün mü geçer diyor arkadaşlar.. Hayırlısı artık yarın göreceğiz, hepimiz sağlıkla ilerleyelim inşallah🙏🏻🙏🏻
Gecer gecer, oyle gun de gecer🙈 bende prolaktinoma var, 12 yildir ilaç kullanmama ragmen goguslerim dokunmayacak kadar aciyor. Yururken bile aci cekiyorum. Alisiyosun yani🤭🤭
En guzel ilac pozitif düşünmek, her sey cooook güzel olacak 🥰🥰🥰🥰

Ciddi bir sıkıntı yoktur doktor öyle söylediyse, stres yapmayın. İlk hamileliğimde bende de olmuştu progestan vermişti, bir sorun olmamıştı sonrasında. Bol bol yatın dinlenin çok zorunlu olmadıkça kalkmayın. İçinizi ferah tutun🙏

Kızlar hafif pembe akıntım oldu doktora gittim doktor kalp atışını gördü ekranda sıkıntı yok dedi ama rapor verdi dinlen diye normal mi sizce ya
Doktor sıkıntı yok dediyse korkulacak bişey yok bol bol dinlen benim iki gebelikte de oldu ilaç verdi kullanıp dinlendim . Elinden geldiğince uzanmaya çalış çok geçmiş olsun stres de yapma 🤗🥰

Gecer gecer, oyle gun de gecer🙈 bende prolaktinoma var, 12 yildir ilaç kullanmama ragmen goguslerim dokunmayacak kadar aciyor. Yururken bile aci cekiyorum. Alisiyosun yani🤭🤭
En guzel ilac pozitif düşünmek, her sey cooook güzel olacak 🥰🥰🥰🥰
Çok şekersin yaa🥰🥰 İnsan herşeye alışıyor de mi, Allah beterinden korusun, çok geçmiş olsun sana da.. ne güzel umut dolusun maşşallah🧿❤️

Çok şekersin yaa🥰🥰 İnsan herşeye alışıyor de mi, Allah beterinden korusun, çok geçmiş olsun sana da.. ne güzel umut dolusun maşşallah🧿❤️
🥰🥰🤗🤗 Valla oyle, alışıyor insan gerçekten 😍 seviyorum pozitif bakmayi, enerji veriyor bana ve cevreme🥰 benim de negatif olduğum anlar olyor elbette ama cabuk toparlanıyorum. Hayat kısa zaten, her şeyi dert etmek icin de cooook cok kisa😍

Kızlarr size yine bir şey sorcam, kalp atışını duyma ile beta arasında bi bağlantı var mı yoksa haftaya göre mi yapılıyor? Bir de ilk ultrasonda keseyi görüyoruz ama bebeği göremiyoruz di mi? Ben hala tam anlayamadım süreci nasıl işliyor, ilk gebeliğim bu, o yüzden lütfen mazur görün. Baya tecrübesizim ☹️😐

Ama gogus hassasiyeti hep devam etmez ki benim bildigin, bence rahat olmalısın, stres eeeen kötüsü 🤗🤗

Maasallah, sağlıkla buyusun oglunuz, yavrucugunuza da saglikla kavusun insallahh🤗 cok sevindim pozitifi gormenize😍😍 benim ilk bebisim olacak kismetse, aralikta boş gebelik ve kürtaj atlattım. Benim de sat 8subatti. Dun kan verdim, yarın da doktora gideceğim, insallah guzel sonuclar elde ederiz😍😍 33 yaşındayım 🥰

Amin amin aminnnnn 😍🙏🙏

Oyle bir durum olsa doktor mutlaka söylerdi, yani ikiz gebelik durumu suphesi dahi olsa, olabilir veya olmayabilir gibi bahsederdi. Baska bsydir o muhtemelen.
Çok teşekkür ederiiim memnun oldum🥰🥰 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah😊💜yarın doktordan sonra da yazın buraya merak ederiz 🤩

Ben 29 yaşndayım 2 yaşında bir oğlum var bu ikinci gebeliğim oluyor 😊 sat 11 şubattı, 3 aydır deniyoruz nasılsa yine tutmaz diye test bile yapmadım bu sefer ama bulantı başlayınca dayanamadım. bugün çift çizgiyi gördük 😊ilkinde de kk okuyordum o yüzden bu sefer hemen geldim😁 sizleri de tanımak isterim ☺️
hoşgeldiiin :halay: beklenen doğum tarihlerimiz aynıymış :) Benim 34 ilk bebek kısmetse, sağlıkla gelsinler

Kızlarr size yine bir şey sorcam, kalp atışını duyma ile beta arasında bi bağlantı var mı yoksa haftaya göre mi yapılıyor? Bir de ilk ultrasonda keseyi görüyoruz ama bebeği göremiyoruz di mi? Ben hala tam anlayamadım süreci nasıl işliyor, ilk gebeliğim bu, o yüzden lütfen mazur görün. Baya tecrübesizim ☹️😐
Kese genelde beta degeri ile alakali belli bir duzeye gelince kese gozukuyor ,kalp atısi ise haftayla alakali en gec 7.8. gözüküyor diye biliyorum.

X