- 13 Temmuz 2020
- 1.672
- 1.895
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.221
Bugün sordum doktoruma sağlık ocağındaki doktor tek kullanımlık antibiyotik yazmıştı alayım mı dedim değerlere baktı gerek yok dedi ama suyu arttır ve yaban mersini çayı iç günde 1 veya 2 bardak dedi tıbben kanıtlanmış idrar enfeksiyonu içinBende deniyim inşallah geçer limonlu su denedim bide taharet suyuna biraz sirke damlat demişlerdi ama pek işe yaramadı tamamen gecmedi
Biz de öyle 35+1 ama 36 çıktı çok ta önde değil takma o kadar ben de 2 hafta önce 72 buçuktum bu hafta 74 buçuk olmuşum şaşırdım 2 haftada 2 kilo aldığıma bebek sadece yarim kilo almış o kadar korkma ama dikkat te et biraz zaten tam tutmuyomuş ultrasondaki kilo ile doğduğundakiBugün kontrol vardı 15 günde 1 gidiliyodu şimdi 10güne düşürdü 33ken 34 çıktık gene 9gün öndeyiz ben şişiyom içimdeki obez oluyo kendimi durduramıyom bida yrmicem başlıcam diyete derken löp löp herşey yiyom olmuş 2.5kg zaten normal yapamayacak bi kiloya ulaşcaz bu çocuk 4 kg çıkar
Bizim de bugün randevu vardı aynıyız demekki 35+1 2745 gr 46 cm nst de de bişey yok zamanında sağlıkla gelirler inşallahMerhaba herkese covid sonrası anca topladım kendimi. Bugün kontrolüm vardı 35+3 üz bugün 2700 gr 47 cm. Erken doğum riski yok 38 leri görürüz en az dedi.
Bugün sordum doktoruma fazla yüksek değilmiş yaban mersini çayı iç dedi günde 1 veya 2 bardak tıbben kanıtlanmış idrar enfeksiyonuna iyiymiş suyu da arttırdım biraz daha fazla içiyorum zaten şikayetim de yok öyleBen de geçtiğimiz aylarda olmuştum. Hiçbir şikayetim yoktu. Aile hekimine gitmişken hadi bi de idrar vereyim diye verdim orda çıktı. Bana da kadın doğumcum toz tek kullanımlık bişi verdi sonra geçti ama su tüketimimi artırdım tabi baya. Yazın bir de çok terliyordum içtiğimden fazla kontrol için tekrer test yaptırmayı ihmal etme zaten doktor da söyler. Ben ondan beri her ay 1-2 kez tam kan ve idrar veriyorum.