2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İnşallah ya 🙏🏻 Benim de aşağı yukarı böyleyken iki gün sonra gitmiştim karından bebiş görülmedi acaba görülmesi mi lazımdı, öyle mi dedi doktorun, bir sıkıntı yoktur bende inşallah🤲
Karından gorunmeyebilir canim ben vajinal olarak demek istemiştim, yani bakalim insallah görünür 🙏🙏 ne zaman gideceksin bir daha?

Merhaba. Cuma beta 286 Pazar günü 900 çıkmıştı. Bugün doktora gittik kese görünmedi karindan ultrasonda. Doktor normal olduğunu söyledi zaten bakmadan once görünmez suan yine de bakalm dedi. Haftaya tekrar gidicem ama moralim epey bi bozuldu. Sizce her sey yolunda midir

Yani bakalim insallah gorunur diye kendime dedim kuzum, yanlis anlasilma olmasin🙈 ben oyle hayal ediyorum ama insallah gorurum gibisinden 🥰 yarin insallah cok guzel olsun sonucun canimmm
İnşallah canım çok geriliyorum arada sonra sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi :KK57: :KK57: :KK57: Bir görsem rahat bir nefes alacağım 🤲 Hepimizin sağlıklı olsun tatlı tatlı büyüsün bebekleri 🤲❤️
Merhaba. Cuma beta 286 Pazar günü 900 çıkmıştı. Bugün doktora gittik kese görünmedi karindan ultrasonda. Doktor normal olduğunu söyledi zaten bakmadan once görünmez suan yine de bakalm dedi. Haftaya tekrar gidicem ama moralim epey bi bozuldu. Sizce her sey yolunda midir
Karından görmek için daha çok çok erken moral bozacak hiçbir şey yok 🥰 Ne zaman çağırdı tekrar🤗

Cnm hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla keseyi ve bebisi gorursun insllah🥰
Amin canim insallahhhh hepimiz sağlıcakla kavusalim 🥰❤️❤️
İnşallah canım çok geriliyorum arada sonra sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi :KK57: :KK57: :KK57: Bir görsem rahat bir nefes alacağım 🤲 Hepimizin sağlıklı olsun tatlı tatlı büyüsün bebekleri 🤲❤️

Karından görmek için daha çok çok erken moral bozacak hiçbir şey yok 🥰 Ne zaman çağırdı tekrar🤗
Haklisin canim, iyi olacak her sey kuzummm😍🙏❤️

Karından görmek için daha çok çok erken moral bozacak hiçbir şey yok 🥰 Ne zaman çağırdı tekrar

Haftaya salı çağırdı. Umarim haftaya görürüz. Teşekkür ederim moral oldunuz bana 😓 çıkar çıkmaz buraya yazdım

Ya hiç bilmiyorum ki, olabilir mi oyle bsy, yuksek mi cok 7 gun gecikmeye gore acaba😱 ama bizim tarafımızda hiç ikiz gebelik yok ki, yine de olur mu 🙈

🥰🙏❤️❤️
Bir önceki gebeliğim de adetten 10 gün sonra falan kan vermiştim 1300 çıkmıştı değerim. Bana da çok geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun 😊 ayrıca illa ailede ikiz olması gerekmiyor diye biliyorum

arkadaslar merhaba.bugun kontrole gıttım.sat 6 subat.kese gorundu.bebekte.ama doktor 7 hafta 3 gunluk olmalı bebek hafta olarak 5 haftalık gorunuyo dedı bu masıl olur

Benim HCG değerlerim
10 Mart 30
12 Mart 121
15 Mart 589 ikiz değildir dimi istiyrm ama çok yüksek değil değerlerm 4+6 yım
Bana da yüksek geldı değer hayırlısı mis
Yolunda hersey merak etmeyin . Benimde beta 816 dayken görünmedı dr çok normal çünkü erken 3 gün sonra gel dedı onda bıle alttan göründü. Normal yanı.
Bu arada kızlar Nur topu gibi 6 cm kıst çıktı bende drum korkulacak bırsey olmadığını söyledı şükür

arkadaslar merhaba.bugun kontrole gıttım.sat 6 subat.kese gorundu.bebekte.ama doktor 7 hafta 3 gunluk olmalı bebek hafta olarak 5 haftalık gorunuyo dedı bu masıl olur
Dr yanlış hesaplamış sanırım sat 6 subatsa nasıl oluyor 7 hafta. Ayrıca gerıden gelse böle onemlı degıl geç döllenme oluyor

Arkadaşlar 24-32. Haftalar arasında idari izinli oluyoruz. Bu izin doğum sonrasına aktarılamıyor.
Doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta ücretli izin hakkımız da var tabii. Bu işte doğum sonrasına aktarılabilir. Şöyle ki 32. Haftada doktora gidiyoruz o bize çalışabilir raporu düzenliyor. Rapor üzerinde zorunlu iznin başladığı tarih de oluyor. Bu tarih doğuma üç hafta kaladır. Yani doğum öncesi sekiz haftadan beri haftayı doğum sonrasına aktarabiliriz. Bu da toplamda 13 hafta eder.
24 hafta mevzusu çok başka. Umarım anlatabildim.
Merhaba teşekkür ederiz. Benim iki hastane arası fark 1 hafta var. Kural değişmeden izne ayrılmak istiyprum 24+0 da ama sizce hangi hastabede devam etsem. Yani aleyhime olur mu ki. Dönüşte zorlupu olur gibi. Bi de bi hastaneye göre tam ayrılıyorum, 2 güne bayram

X