2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bana biraz uzak ama çook Teşekkür ediyorum yine de listeme aldım :KK36:

Nerede oturuyorsun ki? Ben de Şerifali’de oturuyorum. Ümraniye’ye bağlı. Bana da arabayla 10-15 dk. sürüyor ama yarım saat 45 dk. bile sürse giderim. Doktor ve hastane çok önemli benim için ☺️

Merhaba kizlar,
Bugun doktora gittim, Nifty testi sonucum cikmis.Bebegimde herhangi bir kromozom bozuklugu yokmus cok sukur. Suan genel durumu da iyi gozukuyor.
Cinsiyetimiz de belli oldu..

Dun gece ruyamda bir vazo icinde bir suru tomurcuk karanfil cicegi gordum. Birden hepsi hizla acilmaya basladi, cok heyecanlandim. Hepsi de pembenin tonlariydi. Sabah kalkinca dedim kesin kiz geliyor 🌸🌼🌺😆
Ama cinsiyetimiz erkekmis hahaha 😂

Hadi ben simdi alisverise gidiyorum, beni kimse tutamaz 🤭🤭🤭

Merabalar kızlar bugün 13+3 olduk cinsiyetimiz erkek 💙💙 ygmygm ygmygm

Nub tuttu sadece kalp atışı ikili testte ki beta tutmadı hayırlısı olsun doktor tekrar ense ve burun ölçümü yaptı gayet iyi olduğunu suyunun falan söyledi akşama babamıza sürpriz yapıcaz 💐 Rabbim bu güzel günleri isteyen herkese yaşatsın inşallah

Nub tuttu sadece kalp atışı ikili testte ki beta tutmadı hayırlısı olsun doktor tekrar ense ve burun ölçümü yaptı gayet iyi olduğunu suyunun falan söyledi akşama babamıza sürpriz yapıcaz 💐 Rabbim bu güzel günleri isteyen herkese yaşatsın inşallah

Amin inşallah şimdi çıktım çok şükür ultrason temiz çıktı doktor %99 erkek dedi 😁

Ay ne cok erkek bebis var gurupta..Ben de bugun oglum olacagini ogrendim 🤭

Nuba olan guvenım gittikce artıyor 🤩

Ay ne cok erkek bebis var gurupta..Ben de bugun oglum olacagini ogrendim 🤭
Yaa bu sene erkek senesi diyorlar ama doğruluk payı var mı bilmiyorum 😁 sağlıkla gelsinler de erkek kız artık hiç önemi yok
Nuba olan guvenım gittikce artıyor 🤩
Akşam kafama tuz atmışlar haberim yok ağzını kaşıdın kız dediler 😁bilmem Çin Rus takvimi kız dedi sadece Nub tuttu Ikra meyra Ikra meyra doğru çıktı iki kere tahminde bulundu

Teşekkür ediyorum ilk kızıma bende oraya gidiyorudum doktorum şuan orada değil ama çok iyi bir insandı fakat doğum öncesinde suni sancıyı o kadar aralıksız verdiler ki çektiğim 9-10 saatlik sancı süresi bana asır gibi geldi perişan oldum onun dışındaki herşey çok iyidi ama bu durumdan sebep bir çekincem var oraya karşı:KK17:
Bu malesef tüm hastanelerde öyle 😏 kendi sancın yoksa suni sancıyı aralıksız veriyorlar. Sen doğuracaksın ki yarın yerine başkası gelsin. Üçüncü gebeliğim ve başka hastanede bütün doktorları kadın olan bir hastane bulamadığım için orayı tercih ediyorum.

Yaa bu sene erkek senesi diyorlar ama doğruluk payı var mı bilmiyorum 😁 sağlıkla gelsinler de erkek kız artık hiç önemi yok

Akşam kafama tuz atmışlar haberim yok ağzını kaşıdın kız dediler 😁bilmem Çin Rus takvimi kız dedi sadece Nub tuttu Ikra meyra Ikra meyra doğru çıktı iki kere tahminde bulundu
Tuz mu 😁😁
Ya nub için internette bir doktorun videosunu izlemiştm oda yüksek oranda dogru oldugunu söyluyordu

Merhaba kizlar,
Bugun doktora gittim, Nifty testi sonucum cikmis.Bebegimde herhangi bir kromozom bozuklugu yokmus cok sukur. Suan genel durumu da iyi gozukuyor.
Cinsiyetimiz de belli oldu..

Dun gece ruyamda bir vazo icinde bir suru tomurcuk karanfil cicegi gordum. Birden hepsi hizla acilmaya basladi, cok heyecanlandim. Hepsi de pembenin tonlariydi. Sabah kalkinca dedim kesin kiz geliyor 🌸🌼🌺😆
Ama cinsiyetimiz erkekmis hahaha 😂

Hadi ben simdi alisverise gidiyorum, beni kimse tutamaz 🤭🤭🤭

Rüyalar tersine çıkar dedikleri olmuş sende demek hihihihi Hayırlı olsun canım.. Sağlıkla kavuşun 🤩

Amin inşallah şimdi çıktım çok şükür ultrason temiz çıktı doktor %99 erkek dedi 😁

Kızlaaaaar hayırlı olsun.. Sağlıkla kavuşun inşallah.. Erkek haberleri artıııyoooooor 🤩

Sizin yorumunuz ne teyzoşlar 🤗

Eklentiler

• 78236803-2220-4F1F-89D6-F9F6FB17255A.jpeg
    78236803-2220-4F1F-89D6-F9F6FB17255A.jpeg
    549 KB · Görüntüleme: 50
  • 8A413DB3-D79E-497A-8F63-161CF9E1901F.jpeg
    8A413DB3-D79E-497A-8F63-161CF9E1901F.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 49
Bu malesef tüm hastanelerde öyle 😏 kendi sancın yoksa suni sancıyı aralıksız veriyorlar. Sen doğuracaksın ki yarın yerine başkası gelsin. Üçüncü gebeliğim ve başka hastanede bütün doktorları kadın olan bir hastane bulamadığım için orayı tercih ediyorum.
benimde 3. gebeliğim ikincide aralıklarla yormadan suni sancı verdiklerinde fark ettim ilk doğumumda meğerse neler yaşatmışlar diye şuan 2.gittiğim yer uzak kaldığı için gidemiyorum maalesef. Bugün ki araştırmalarım neticesinde Acıbadem Medipole karar verdim görüştüm randevumu aldım inşallah memnun kalırım hepimiz için hayırlısı olsun :KK36:

Kızlar iyileşmeye başlayan,bulantısı kesilen,enerjisi gelenler var mı aramızda?Ben aynı şekilde devam ediorum ya😢acaba bütün hamilelik böyle mi gecicek.Kilo verme,açlık,halsizlik,bulantı,kusma,ağızda berbat bı tat.Boyle gecmicek düzelicek desin biri.14 haftaligim çok zor.Duskun insanlar gibi oldum resmen.Yerimden kalkamiorum.Doktorum 16 da geçer büyük ihtimalle dio😔
Ben de aynıyım canım baş ağrım oluyor bir de halsizliğe halsizlik ekleniyor umarım biter gider 🤲
Ben de aynı durumdaydım zofer içmeden duramıyordum.. 12.haftayı bekledim olmadı, 14ü bekledim yine olmadı ama ilginç bir şekilde 16.haftaya girince azalmaya başladı ve 1 haftada hiçbişeyim kalmadı, umarım senin de çok hafifler ve tamamen kaybolur 🙏🏻 İnsanı hayattan ve hamilelikten soğutuyor resmen 😔

X