2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende de oluyor bazen ama idrarımı uzun süre tuttuğumda oluyor geçmiş olsun dikkst et cnm

Aramızda hoşgeldin canım ♥️

Hayırlı olsun prensesin sağlıkla gelsin insallah 🙏😍bence hazırlıklara basla değişmez artık ♥️

Gozunaydin canım sağlıkla gelsin oğlusun 💙

Oyy maşallah nasıl tatlı çıkmış öyle 🧿hayırlı olsun oğlusun 💙💙

Gozunaydin canım 😍😍

Aramızda hoşgeldin canımmm ♥️♥️

Yaaa gerçekten çok heyecanlı. Allah gönlüne göre versin inşallah canım bize de haber ver mutlaka 😍😍

Hayırlı olsun canım 💙 geçmiş olsun ayrıca 😍
Sag ol canimm 🥰🥰

Ben geceleri hiç uyuyamıyorum bir o tarafa bir bu tarafa dönmeler başladı.hafif karın üstü yatınca uzun süre öyle kalamıyorum.sağa sola yatmaktan kollarım uyuştu.galiba ben de hamile yastığı sipariş edicem :KK43: ne zormuş böyle uykusuz kalmak

Arkadaşlar merhaba 😊 ya normal kıyafetler olmamaya başladı ama hamile kıyafetleriyle de rahat edemedim 🙈 aranızda hamile taytı alan var mı dün defacto dan aldım ama kumaşı sanki bir iki kullanıma kendini salacakmış gibi
Ben Pentiden aldım iki tane daha alırım. İnanılmaz rahat. Tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba 😊 ya normal kıyafetler olmamaya başladı ama hamile kıyafetleriyle de rahat edemedim 🙈 aranızda hamile taytı alan var mı dün defacto dan aldım ama kumaşı sanki bir iki kullanıma kendini salacakmış gibi
Tayt degilde pantolon var bende kızımdan kalma hala yeni alınmış gıbı çokta gitmiştim üstelik lcw den almıştım

Ben Pentiden aldım iki tane daha alırım. İnanılmaz rahat. Tavsiye ederim
Ben sadece rahat elbise ve tulumlar aldim bel kismi robadan ☺️ alirken de malum pandemi alisveris merkezine gitmek istemiyorum. Bedeninizi nasil ayarladiniz kizlar tayt ve pantolon icin soruyorum

Ben de lcw den 2 hamile pantalonu 1 tane hamile taytı aldım kendi bedenimin bir büyüğünü seçtim sitesinden söyledim cok rahatlar valla

Lcw den pantolon aldım birde tayt. Tayt bende çok begenmedim evde giyicem. Pantolonu cok rahat neden rahat edemediniz

Ben de yüzüstü yatamıyorum.Sabaha kadar bı saga bi dola dönüyorum.Ezelden beri mide ağrılarım vardır.Bugun o da başladı bulantım yanına tuzu biberi oldu.Daha 14 haftaligim.Memelerimi solemiorum bile bütün içi damarları adeta şeffaf.Protezden dolayı fena halde sistiler bırakın üzerine yatmayı yan bile yatarken acisindan oluyorum🥴

X