- 23 Haziran 2009
- 98
- 278
- 35
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #10.801
ygmygm efenim buraya 16+1’de kesinleşmiş bir kız annesi bırakıyorum, yaaani kendimi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gözün aydın sonucun tertemiz çıkmış.Ben de pazartesi verdim nifty Genoksa 10 12 iş günü ama 8 iş gününde de çıkabilir dediler.Seninki kaç günde çıktı rica etsem öğrenebilir miyim?Cinsiyet bilgisi sadece doktora gonderiliyomus öyle dendi bize.Doktor goruyodur cinsiyeti elindeki rapordan.Bi sor istersen.Tekrardan gözün aydın olsunAnneler çok şükür nifty testim güzel çıktı risk yok Fakat bazı anneler cinsiyette öğrendiğini belirtmiş raporda bir yerde yazıyormu testi yaptırdığım yerle görüştüm sağlık bakanlığının yasası gereği sözlü yada yazılı cinsiyet paylaşılamıyormuş birde biz göremiyoruz zaten dedi yani bakılmamış demek oluyor anladığım kadarıyla
Çok teşekkür ederim sizinde çok güzel haberler almanızı yürekten diliyorum. Ben de genoksa geçen hafta salı günü kan verdim sonraki günler arefe ve bayram hafta sonu derken biliyordum hemen çıkmayacağını, pazartesi bekledim dün irtibat halinde olduğum bayana yazdım, bizim için çok zor bir süreç olduğunu fakat onlarında işinin yoğun olduğunu dile getirerek perşembe yada cuma çıkmış olurmu diye sordum ve hemen labrotuvarla görüşüp dönüş yapacağım dedi biraz uzun sürdü ama geri dönüş yaptı ve yarın ( yani bugün 19 mayısta çıkacak olan sonuçlar var ve benimkide onun içindeymiş ama tabi kesin sonuç çıkarmı bilgi vereceğim dedi ve az önce çıkmış pdf olarak gönderdiCanım gözün aydın sonucun tertemiz çıkmış.Ben de pazartesi verdim nifty Genoksa 10 12 iş günü ama 8 iş gününde de çıkabilir dediler.Seninki kaç günde çıktı rica etsem öğrenebilir miyim?Cinsiyet bilgisi sadece doktora gonderiliyomus öyle dendi bize.Doktor goruyodur cinsiyeti elindeki rapordan.Bi sor istersen.Tekrardan gözün aydın olsun
Ben şuan kilo almadım kıyafette almadım ilk hamileliğimdn bahsetmiştim doğuma giderken bile 38 beden pantalonla gitmiştim çünkü hamile kıyafeti kendi bedeninize özel olarak yapılıyor zaten ama normal kıyafette büyük beden almak gerekiyor tabii. İlk doğumuda +9 kilo ile tamamlamıştım. LC dan almıştım bide DeFacto danBenim de 38 ama biraz kilo da aldım şiştim şu anda 38 beden hamile kıyafeti olur mu bana onu bilemedim kafam ondan karışıyor işte siz kilo fazla almadınız mı? Basen bölgem ve bacaklarım kalınlaşıyor benim
lcw’dan mı aldınız
Evet lcw dan aldım kotu. Pantolonu cok guzel rahat ama tayti daha cok eşofman gbi onu evde gitmeye aldimBenim de 38 ama biraz kilo da aldım şiştim şu anda 38 beden hamile kıyafeti olur mu bana onu bilemedim kafam ondan karışıyor işte siz kilo fazla almadınız mı? Basen bölgem ve bacaklarım kalınlaşıyor benim
lcw’dan mı aldınız
Evet canım 36 giyiyordum 38 aldım hepsi cok rahat en azından 1-2 denersin olmayanı iade edersinBen de internetten almayı düşünüyorum beden konusunda tereddüt ettim kendi bedeniniz bir büyüğü şu anda tam mı geldi
Ben de bulantı ilacı almadığım zaman çok kötü geçiyor günüm. Doktor ilaç vermedi mi gebelik bulantısı için prilam dr alıyorum işe yarıyorKızlar iyileşmeye başlayan,bulantısı kesilen,enerjisi gelenler var mı aramızda?Ben aynı şekilde devam ediorum yaacaba bütün hamilelik böyle mi gecicek.Kilo verme,açlık,halsizlik,bulantı,kusma,ağızda berbat bı tat.Boyle gecmicek düzelicek desin biri.14 haftaligim çok zor.Duskun insanlar gibi oldum resmen.Yerimden kalkamiorum.Doktorum 16 da geçer büyük ihtimalle dio
Aynen ben de öyleyim hatta 12den sonra rahatlayacaksın dedikleri için ben mi anormalim diyordum önce bu kadar değildim ben son 2 haftadır baya halsiz hissediyorumKızlar iyileşmeye başlayan,bulantısı kesilen,enerjisi gelenler var mı aramızda?Ben aynı şekilde devam ediorum yaacaba bütün hamilelik böyle mi gecicek.Kilo verme,açlık,halsizlik,bulantı,kusma,ağızda berbat bı tat.Boyle gecmicek düzelicek desin biri.14 haftaligim çok zor.Duskun insanlar gibi oldum resmen.Yerimden kalkamiorum.Doktorum 16 da geçer büyük ihtimalle dio
Wala perişanım kuzum Sürünüyorum.İnsallah 16 da geçer bekliorum bakalim.Aynen ben de öyleyim hatta 12den sonra rahatlayacaksın dedikleri için ben mi anormalim diyordum önce bu kadar değildim ben son 2 haftadır baya halsiz hissediyorum
Prilamı ben de kullaniorum canım.Hatta doktorum bulantılarım şiddetli olduğu için ilave bi de dramamin yazdı ama nafileBen de bulantı ilacı almadığım zaman çok kötü geçiyor günüm. Doktor ilaç vermedi mi gebelik bulantısı için prilam dr alıyorum işe yarıyor
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah oğlunuz❤
Sağlıkla gelsin inşallah kızınız❤ygmygm efenim buraya 16+1’de kesinleşmiş bir kız annesi bırakıyorum, yaaani kendimi.
Ben de aynı durumdaydım zofer içmeden duramıyordum.. 12.haftayı bekledim olmadı, 14ü bekledim yine olmadı ama ilginç bir şekilde 16.haftaya girince azalmaya başladı ve 1 haftada hiçbişeyim kalmadı, umarım senin de çok hafifler ve tamamen kaybolur İnsanı hayattan ve hamilelikten soğutuyor resmenWala perişanım kuzum Sürünüyorum.İnsallah 16 da geçer bekliorum bakalim.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah oğlunuz❤
Sağlıkla gelsin inşallah kızınız❤
Bugün okuduğum en güzel mesajj16 da geçti demek.Darisi başımaBen de aynı durumdaydım zofer içmeden duramıyordum.. 12.haftayı bekledim olmadı, 14ü bekledim yine olmadı ama ilginç bir şekilde 16.haftaya girince azalmaya başladı ve 1 haftada hiçbişeyim kalmadı, umarım senin de çok hafifler ve tamamen kaybolur İnsanı hayattan ve hamilelikten soğutuyor resmen
Ben bu yazıma ultrason resmi ekledim acaba neden görünmüyor yada ekleyemedim mi acabaBi nub tahminide ben alayım ozaman. Henüz cinsiyeti bilmiyoruz. Yarın kontrolüm var