2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    270
Bugün Sabahattin altınyurt hocaya gittim muayeneye. Dokuz Eylülde hoca özel muayenehanesine gittim. İçim biraz ferahladı. Kistik higroma teşhisini yanlış olduğunu söyledi. Ense kalınlığı sebebi ile down riskini uzun uzun anlattı. Her konuda detaylı ve net bilgiler verdi. Hala riskli bir hamilelik ama ben doktora güvendim. İçim rahatladı. Cvs önerdi. Onda yaptırmaya karar verdim. Ama kendisi isterseniz dokuz eylülde de yaptırabilirsiniz dedi. Kendisi giriyormuş işleme orada ben o yapsın istediğim için özelinde yaptırıcam. Gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. 650 tl muayene ücreti var. Ama öyle detaylı baktı ki... Cihazı aşırı iyi.
Çok sevindim canım,cvs sonucunda temiz gelecek Allah’ın izniyle inşallah 🙏🏻
 
Kızlar bütün gün salak gibiyim hep yatıyom yemek yapmıyom doğru düzgün makarna hazır şeyler annem ablam getiriyo öyle zaten yediğim an çıkıyo hiç yemeyim daha iyi diyom çocuk sorunlu olcak diye korkuyom hiç bişey kar etmiyo midem sıkıştırıyo bebek büyüdüğünden basınç yapıyo galiba reflüm var bıktım çok😢
 
Günaydın herkese, gen testi fiyatı ile ilgili bilgi veren herkese tek tek teşekkür ederim. Doktorumla ve doktor arkadaşlarım, akrabalarımla konuşmalarım sonucu önce ikili testi yaptırıp Allah korusun gerek olursa o testlere müracat etmeye karar verdik inşallah sonuçlar hayırlarla gelir benim ve bekleyen herkesin.

Nefes alamama sorunu ile ilgili yazanları gördüm, benim de aynı sorunum var. Zaten deviasyonum ve aks eğriliğimden ötürü ameliyat öneriliyor bana 10 yıldır ama cesaret edememiştim. Dün breathe right aldım dünya varmış dedim ya keşke bunca zamandır kullansaymışım eziyet çekiyormuşum. Pandemiden sonra ve tabi doğum-emzirme sürecinden sonra artık olup kurtulmaya karar verdim.

İkili test için gittiğimizde (12+5) doktor bir cinsiyet tahmininde bulundu ama çok erken henüz,yanılıyor olabilirim ama erkek gibi dedi. Elbette her ikisi de kabulüm Allah ne verirse kabulüm daha doğrusu.
Ama benim içime hep kız gibi doğmuştur eskiden beri hani sanki ilk çocuğum hep kız olacak gibi gelmiştir. Ona göre hareket etmedik ama Çin ve Rus takviminde de kız çıkıyor, Japonda yarı yarıya çıkıyor :)
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar bu takvimlere baktılar mı hiç acaba?
 
Kızlar, siz de geceleri en az 5 kere uyaniyor musunuz? Tuvalet-su-yön degistir-nefes almaya calis-uyumaya calis seklinde bir döngüyle😒
Youtube da Dr. Kaan Kocatepe'nin videolarını izliyorum da orada söylemişti. Bebek doğduktan sonra bizi bekleyen tempoya şimdiden alışabilmemiz için vücut kendini 2-3 saatte bir uyanmaya programlamaya başlıyormuş. Mesela seslere, kokulara karşı da hassas olmaya başlamamızın da sebebi buymuş.
 
Kızlar ikili test için randevum vardı doktor ultrasonla baktı kan testi istedi ama ense burun ölmedi yada bana birsey demedi sonuçlar 3 de çıkar dedi o zaman mı söyler acaba?
 
X