- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #9.641
Bende sendenim 62.5 la başladım şimdi 12+2 yım 58 kiloyumTek kilo almyan zayıflayan ben miyim 50 ile hamile kaldım
49 kilo oldum
12 haftalık olucam yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sendenim 62.5 la başladım şimdi 12+2 yım 58 kiloyumTek kilo almyan zayıflayan ben miyim 50 ile hamile kaldım
49 kilo oldum
12 haftalık olucam yarın
Aaa bende,hangi doktora gidiyorsunMalatya
Çok sevindim canım,cvs sonucunda temiz gelecek Allah’ın izniyle inşallahBugün Sabahattin altınyurt hocaya gittim muayeneye. Dokuz Eylülde hoca özel muayenehanesine gittim. İçim biraz ferahladı. Kistik higroma teşhisini yanlış olduğunu söyledi. Ense kalınlığı sebebi ile down riskini uzun uzun anlattı. Her konuda detaylı ve net bilgiler verdi. Hala riskli bir hamilelik ama ben doktora güvendim. İçim rahatladı. Cvs önerdi. Onda yaptırmaya karar verdim. Ama kendisi isterseniz dokuz eylülde de yaptırabilirsiniz dedi. Kendisi giriyormuş işleme orada ben o yapsın istediğim için özelinde yaptırıcam. Gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. 650 tl muayene ücreti var. Ama öyle detaylı baktı ki... Cihazı aşırı iyi.
Hahaha bence de, masa başı pazarlik yapıp amin canım inşallah hepimiz cok güzel sonuclar alalimSen yine de bi şansını denersin belli mi olur güzel sonuçlar çıkar inşallah
Kaç haftalıktin ? Genelde kızlarda yanılma payı çok çok az oluyorKizlar bugün Bizede cikinti yok kıza benziyor ama 16 haftayi bekle dedi sizce değişir mi
Aminnnnn, günaydın canimmmGününüz Aydın Neşeniz Bol olsun
Kızlar, siz de geceleri en az 5 kere uyaniyor musunuz? Tuvalet-su-yön degistir-nefes almaya calis-uyumaya calis seklinde bir döngüyle
Kaderimiz bu desene ilerleyen aylarda alırızBende sendenim 62.5 la başladım şimdi 12+2 yım 58 kiloyum
Ay ne güzel bebiş sağlıklıysa sorun da yok zaten5 kilo verdim canım ben 15+3 üm verdiğim kiloları da daha almadım
MaalesefffKızlar, siz de geceleri en az 5 kere uyaniyor musunuz? Tuvalet-su-yön degistir-nefes almaya calis-uyumaya calis seklinde bir döngüyle
Çok şükür sağlıklıyız ben razıyım böyle devam etsin de az kilo alayım istiyorumAy ne güzel bebiş sağlıklıysa sorun da yok zaten
Youtube da Dr. Kaan Kocatepe'nin videolarını izliyorum da orada söylemişti. Bebek doğduktan sonra bizi bekleyen tempoya şimdiden alışabilmemiz için vücut kendini 2-3 saatte bir uyanmaya programlamaya başlıyormuş. Mesela seslere, kokulara karşı da hassas olmaya başlamamızın da sebebi buymuş.Kızlar, siz de geceleri en az 5 kere uyaniyor musunuz? Tuvalet-su-yön degistir-nefes almaya calis-uyumaya calis seklinde bir döngüyle
Pek bişey yemediğim için su bile içmiyom düzgün ilaç içtiğimde oda uyuduktan sonra wc gitmiyom dönerken hep uyanırım çok dönüyomKızlar, siz de geceleri en az 5 kere uyaniyor musunuz? Tuvalet-su-yön degistir-nefes almaya calis-uyumaya calis seklinde bir döngüyle