- 13 Ocak 2021
- 1.141
- 828
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #9.261
Krem kullanıyonuz mu acaba ne kullancazAyy benim yüzüm mahvoldu her yerim sivilcelendi normalde yüzüm pürüzsüz cinsiyeti bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krem kullanıyonuz mu acaba ne kullancazAyy benim yüzüm mahvoldu her yerim sivilcelendi normalde yüzüm pürüzsüz cinsiyeti bilmiyorum
Meraktan ölcem bendeSivilce bende de oldu ama çirkinleştiğimi düşünmüyorum. Cinsiyet daha belli değil
Evet anladım onu
Bendede çok sivilce çıktı yüzümü geçtim omuzlarımda falanda çıktı cinsiyeti henüz bilmiyorum maalesefSivilcelenen var mı sivilce kızda oluyo diyolar bide kız annenin güzelliğini alırmış ben çirkinleştim sanki
Kızlar hamilelik ve doğum ile ilgili kitaplar okumaya başladınız mı? Tavsiye edeceğiniz kitap var mı?
Elenatal verdi bana martta folikasit içinde var b12 eksik benimKızlar hangi vitaminleri ilaçları kullanıyorsunuz?
Benim bildiğim deniz ve okyanus suyu olan burun spreylerinin zararı yok. Bi sor eczaneye istersen canım.Aynen sprey ilaç kullanmak istemiyorum burun bandının zararı olacağını düşünmüyorum
Evet o zaman belli olur artık 10 gün sonra da olur belki de bende Perşembe gidicem bakalım belki görünür benimde 14+2 olucak3 hafta sonraya çağırdı kesin öğrenirim o zaman. Belki 10 gün sonra yine giderim ama
Bunu aldım detaylı her bilgi var tavsiye olsunKızlar hamilelik ve doğum ile ilgili kitaplar okumaya başladınız mı? Tavsiye edeceğiniz kitap var mı?
Benim kız olduğunu söyledi doktor ama sivilcelenme çok yok bir iki tane çıkıyo geçiyo çirkinleştim mı bilmiyorum ama yüzüm değişti biraz bakalım sonrasında neler olurSivilcelenen var mı sivilce kızda oluyo diyolar bide kız annenin güzelliğini alırmış ben çirkinleştim sanki
2li testte mi söyledi fiyat ne kadarBenim kız olduğunu söyledi doktor ama sivilcelenme çok yok bir iki tane çıkıyo geçiyo çirkinleştim mı bilmiyorum ama yüzüm değişti biraz bakalım sonrasında neler olur
Çok tatlısın. Ben de normalde bilim kurgu seviyorum ama şu ara bebişe ve ebeveynliğe yönelik kitapları okumanın vakti geldi diye düşünüyorumBen kitap okuyorum ama , polisiye
Tamamdır, ekran görüntüsü aldım. Teşekkür ederimBunu aldım detaylı her bilgi var tavsiye olsun
Selam canım . Ben henüz almadım ama birkaç kitap favorilere aldım. Bilinçli bebek, bir annenin doğuşu , mahallenin en mutlu bebeği gibi kitaplarÇok tatlısın. Ben de normalde bilim kurgu seviyorum ama şu ara bebişe ve ebeveynliğe yönelik kitapları okumanın vakti geldi diye düşünüyorum
Tamamdır, ekran görüntüsü aldım. Teşekkür ederim
Çok tatlısın. Ben de normalde bilim kurgu seviyorum ama şu ara bebişe ve ebeveynliğe yönelik kitapları okumanın vakti geldi diye düşünüyorum
Hadi inşallah görünür çok az kalmışEvet o zaman belli olur artık 10 gün sonra da olur belki de bende Perşembe gidicem bakalım belki görünür benimde 14+2 olucak
Valla çok kötü canım gebelikte normalde burun tıkanıklığı oluyor bir de alerji oldum ben mahvoldum ilaç da vermedi doktor sadcee burun spreyi verdi çok kötü olursan kullanacaksın diye onu da çok kullanmak istemiyorum karbonat ve Tuzla burnumu temizliyorum gündüz idare ediyorm ama gece zor doktorun verdiği spreyi de 1 fıs sıkıyorum sadcee bebeğe zarar verme korkusu varBen kullandım 1 ay boyunca her gün bişey olmaz zararı yok ilaç değil çünkü bayağı da rahatlatmıştı nefes alamamak çok kötü
Oran olarak çıkmıyor mu sonuçKızlar bir şey danışacağım geçen hafta ikili için verdiğim kan çıkmış gözüküyor doktorum bayramdan sonraki hafta 24 gibi burdayım dedi.ama çok var daha.şimdi başka bir doktorun yarın boşluğu olduğunu gördüm yarına ona alsam mı ki yoksa her hafta ultrasona girmek sakıncalı mı olur? Sonucu da merak ediyorum ama yarın gideceğim doktor pek önerilen biri değil.sırf bebişi merak ettiğimden gitmek istiyorum bilemedim
Benim oglumda bir kac kez uykuda karnıma vurdu canim bendr korktum ama Allah korur insGünaydın, dün biraz oğlumda uyurken birden ayağını kalça kemiğimin yanındaki boşluğa koydu ama öyle pat diye de değil bir an korktum şükür karnıma kasığıma falan atmadı ama yinede korktum sonra geçen doktorlar yumurtalıklarımı görebilmek için bastırmıştı oda aklıma gelince rahatladım umarım bişey olmaz bayramın ikinci günü randevum