- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #9.221
Günaydın kızlar
nifty testini Genoks’ta yaptıranlar sonuçlarınız kaç günde çıktı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki teşekkürlerEvet canım ücretli. Ben yaptırmıyorum ücretini hiç sormadım
Bunda sonuc yuzde 99 çıkıyormuş diğerleri kesin olmadigi için drlar isterseniz bunu yaptırın diyorlar kesin sonuç dyeBu testler ne nifty duymadım hiç eğer downsa bunu yaptırınca noluyo
Yok canım erken olmaz 11-14 haftalar arası olabiliyor ben sadece ense ve burun ölçümü yaptıracağım çıkan sonuca göre yaptırırz dedi Dr yaptırmayacağım yani inş bir sorun çıkmaz ense kalınlığında benimde haftaya salı 12+2 olacak nasipse ozamanGünaydın
canım belki yazdın ben kaçırdım ama ikili test yaptıracakmısın ben cuma gününe zar zor randevu bulabildim erken olmaz demi
Güzel haberlerle gel tatlımKızlar bugün doktora gideceğim, 2 hafta oldu çok heyecanlıyım.
Ben ilk gebeligimde 24 hafta hissetmistim ins bunu cok daha erken hissederimKızlar bebişleri hisseden varmı ne zaman hissedeceğiz acaba
Allah korusun inşallah dikkat de ediyorum ama oğlum küçük tabi kucak istiyo illaki ilgi bekliyorKanamam bitti canim,üç gün sürdü. Öncesinde bel ağrısı yaşadım,bel ağrısı düşük riski belirtisymis. Kendini yorma dinlen geçer ins,ben pek dikkat etmiyordum evi süpür,çamaşır sepetini vs taşımıştım. Ağır da kaldırmak iyi değil
Ben hissediyorum canm 10 gün falan çok hafif arada bir hissettim geçtiğimiz 3 4 gün daha net ve gün içinde sürekli hissediyordum. Şu iki gündür hissedemediğim oluyor ya da çok hafif rahatsizimda tereddüt ettim o yüzden.(Kızlar bebişleri hisseden varmı ne zaman hissedeceğiz acaba
Hayir canim tipik Aslanim neden sordun
Maaşallah ne güzel panik yapma bence arat ara hissedilip ara ara hissetmeyebilirsin çok güzel ya darısı başımıza bende hissetmek istiyorum artık bazen karnım lık lık die ses çıkartıyor bebek olabilir mi acaba benim deAllah korusun inşallah dikkat de ediyorum ama oğlum küçük tabi kucak istiyo illaki ilgi bekliyor
Ben hissediyorum canm 10 gün falan çok hafif arada bir hissettim geçtiğimiz 3 4 gün daha net ve gün içinde sürekli hissediyordum. Şu iki gündür hissedemediğim oluyor ya da çok hafif rahatsizimda tereddüt ettim o yüzden.(
Ses çıkarmayı bilmiyorum ama başlarda derinin altından karınca yürür gibi arada damar atması gibi başlıyor güçlendikçe çoğalıyor tabi tekmeye gecemedik dahaMaaşallah ne güzel panik yapma bence arat ara hissedilip ara ara hissetmeyebilirsin çok güzel ya darısı başımıza bende hissetmek istiyorum artık bazen karnım lık lık die ses çıkartıyor bebek olabilir mi acaba benim de
Dün verdim kanı 14 15 gün süre verdilerGünaydın kızlar
Ben de dün verdim 10 iş günü dedi hemşire. Ama bayram giriyormuş meğer araya. Ondan herhalde sana 14-15 demişler. Off nasıl geçecek 2 haftaDün verdim kanı 14 15 gün süre verdiler
İçim rahat bence bebişim çok iyi ama cinsiyet için biraz heyecanlıyım. Analık sabır işi azizimBen de dün verdim 10 iş günü dedi hemşire. Ama bayram giriyormuş meğer araya. Ondan herhalde sana 14-15 demişler. Off nasıl geçecek 2 hafta
Nasıl bir his ne hissediyorsun tam olarakAllah korusun inşallah dikkat de ediyorum ama oğlum küçük tabi kucak istiyo illaki ilgi bekliyor
Ben hissediyorum canm 10 gün falan çok hafif arada bir hissettim geçtiğimiz 3 4 gün daha net ve gün içinde sürekli hissediyordum. Şu iki gündür hissedemediğim oluyor ya da çok hafif rahatsizimda tereddüt ettim o yüzden.(
Ben de o yönden rahatım pozitifim de aynen cinsiyeti aşırı merak ediyorumİçim rahat bence bebişim çok iyi ama cinsiyet için biraz heyecanlıyım. Analık sabır işi azizim
Bişey olmamıştır canım korkma, sağlam, kat kat korumada bebeklerimizGünaydın, dün biraz oğlumda uyurken birden ayağını kalça kemiğimin yanındaki boşluğa koydu ama öyle pat diye de değil bir an korktum şükür karnıma kasığıma falan atmadı ama yinede korktum sonra geçen doktorlar yumurtalıklarımı görebilmek için bastırmıştı oda aklıma gelince rahatladım umarım bişey olmaz bayramın ikinci günü randevum