- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #9.121
Evet canım nub doğru çıktı bendeCanım ya sen kendınde baktın mı nub a dogru cıkıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım nub doğru çıktı bendeCanım ya sen kendınde baktın mı nub a dogru cıkıyor mu
Pipi görünüo sanki aradanHanımlar tecrübeli anneler cinsiyet tahmini yapabilir mi acaba
Merhaba cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz acaba doktorum önce kız sonra erkek dedi Eki Görüntüle 2839553
Ben tuzlu ve tatlı istiyorum erkekHayır o tam tersiymiş ekşi tuzlu erkeğe işaretmiş
kız bebeği bu şekilde görünür mü acabaPipi görünüo sanki aradan
Maşallah canım bitanesi kesin erkek gibiKizlar banada cinsiyet yorumunda bulunur musunuz ? Ikiz benimkiler
Önce kız demiştikız bebeği bu şekilde görünür mü acaba
kız bebeği bu şekilde görünür mü acabaPipi görünüo sanki aradan
Ramzimiydi o kızdı dimi sendeEvet canım nub doğru çıktı bende
Maşallah canım bitanesi kesin erkek gibi
Banada erkek gıbı geldı cunku kordona benzemıyor :) suan kac haftalık 12. Haftalarda bu yuzden yorum yapmayan doktorlarda varkız bebeği bu şekilde görünür mü acaba
Önce kız demişti
16 haftalik once kız sonra erkek deyince acaba kız olabilirmi dedim pek tatmin olmadim konuşmasındanBanada erkek gıbı geldı cunku kordona benzemıyor :) suan kac haftalık 12. Haftalarda bu yuzden yorum yapmayan doktorlarda var
En iyisi detaylıyı beklemek 1 ay sonra girersın zaten eger gırmeyeceksende farklı doktordan gorus alırsın :)16 haftalik once kız sonra erkek deyince acaba kız olabilirmi dedim pek tatmin olmadim konuşmasından
Öyle yapicamEn iyisi detaylıyı beklemek 1 ay sonra girersın zaten eger gırmeyeceksende farklı doktordan gorus alırsın :)
Sağlıkla gelsin canım gözünüz AydınGüzel hamişler kontrolden geldim :) her şeyin yolunda olduğunu duyduk çok şükür 14+4 olmamız gerekiyordu ama 15+3 dedi doktor biraz öne geçmiş..... ikili testimiz de güzel çıktı çok şükür....
Veeee cinsiyeti de öğrendik bebişimiz erkek
tek istediğimiz sağlıklı olmasıydı ilk çocuğumuz olduğu için zaten cinsiyetin hiç hiç önemi yoktu.
Nub teorisi tuttu bu arada :)
Yaa ben de anlamiyorum ama pozu çok tatlı maşallahHanımlar tecrübeli anneler cinsiyet tahmini yapabilir mi acaba
Merhaba cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz acaba doktorum önce kız sonra erkek dedi Eki Görüntüle 2839553
Canım gozunaydinGüzel hamişler kontrolden geldim :) her şeyin yolunda olduğunu duyduk çok şükür 14+4 olmamız gerekiyordu ama 15+3 dedi doktor biraz öne geçmiş..... ikili testimiz de güzel çıktı çok şükür....
Veeee cinsiyeti de öğrendik bebişimiz erkek
tek istediğimiz sağlıklı olmasıydı ilk çocuğumuz olduğu için zaten cinsiyetin hiç hiç önemi yoktu.
Nub teorisi tuttu bu arada :)
Sağlıkla gelsinler inşallah çok tatlı ikizlere bayılıyorum ❤O arkadaş bir kız bir erkek dedi . Sizlerden de fikir almak istedim
Bende de kabızlık var dün akşam biraz zorladım kendimi şişkinlik te rahatsız ediyodu bugün ağrılarım var kasıkta belde hafiften inşallah bi sorun olmazBugün karnımdan belime vuran sancım var dünden beri de çok yoğun ve katı kıvamlı akıntım var normal midir acaba
teşekkür ederim canımmYaa ben de anlamiyorum ama pozu çok tatlı maşallah
Canım gozunaydin
Aminnn canımmSağlıkla gelsin canım gözünüz Aydın
Sağlıkla gelsinler inşallah çok tatlı ikizlere bayılıyorum ❤
Bende de kabızlık var dün akşam biraz zorladım kendimi şişkinlik te rahatsız ediyodu bugün ağrılarım var kasıkta belde hafiften inşallah bi sorun olmaz