- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #9.161
Olsun olsun maşallah ne güzel, nasip olmuş. Sağlıkla katılsınlar ailenize
Amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun olsun maşallah ne güzel, nasip olmuş. Sağlıkla katılsınlar ailenize
Merhabalar yeni katıldım aranıza, bende yeni öğrendim böyle bir teoriyi ama pek beceremedim galiba yani yapamadım cinsiyet tahmini. Bilenlerden yardım istesem 12+2 günlükmüs ultrason görüntüsünü de ekleyeceğim
Hosgeldın :)Merhabalar yeni katıldım aranıza, bende yeni öğrendim böyle bir teoriyi ama pek beceremedim galiba yani yapamadım cinsiyet tahmini. Bilenlerden yardım istesem 12+2 günlükmüs ultrason görüntüsünü de ekleyeceğim
Uygulamadan mı giriş yapıyorsunuz Web sayfasından mıFotoğraf ekleyemiyorum acaba neden
Web sayfasından giris yapmıştım bunları şu an uygulamadan açtım daUygulamadan mı giriş yapıyorsunuz Web sayfasından mı
Hoşbuldumm nasılsınızHosgeldın :)
Web sayfasından yükleniyo uygulamadan bende yükleyememiştim o yüzden sordum. Bu arada hoşgeldiniz sağlıklı gebeliğiniz olsunWeb sayfasından giris yapmıştım bunları şu an uygulamadan açtım da
Belli olmuyor diye biliyorum . sadece bende ye eksiyi çıkar Ayse yi ye tatlıyı çıkar Hakkı yi tuttuAyyy ne diyorsun acaba kız mı geliyo bana
Perşembeye randevu aldım inşallah kötü bişey yoktur kanaman geçti mi peki nasıl oldunBel ağrısını geçen hafta yaşadım ,ardından kanamam oldu. Lütfen ağrıyı ihmal etme seni korkutmak istemem bence kontrole git
Cok geçmiş olsun havalar gercekten cok sıcak dikkat etmek lazım. Bi zarari oldugunu sanmiyorum ama isterseniz görünün içiniz rahat olur
Cok gecmis olsun arkadasim. Bebege zarari olacagini sanmiyorum ama doktorunun telefonu varsa mesaj atip sorabilirsin. Icin rahatlar en azindan.
Benim de tansiyonum yerlerde, basim donuyor ara ara ama gozum kararmadi hic.
Cok fazla yorma kendini, sicaklarda ozellikle disari cikmamaya calis.
olabilir normal dedi artarsa haberim olsun stres yapma dedi o kadar sonrasında da artmadı çok şükür bu bahsettiğim bir kaç hafta önceydi, cinsiyetle alakası var mıdır bilmiyorum hiç böyle bir şey duymamıştımBenim de 11. Haftada başladı herkes cinsiyet ile alakalı diyor doktor bir şey yok diyor sana ne dediler ? Doktorun yani
Yaa çok üzüldüm çok geçmiş Olsun. Şimdi nasılsın? Bebeğe zararı olacağını düşünmüyorum ama için rahat etmicekse bir doktora görün istersen..,Kızlar iyi günler herkese bugün çok kötü oldum dışarı çıkmıştım markete kadar gideyim dedim gözlerim karardı yere yığıldım insanlar koştu geldi ayaklarımı havaya kaldırdılar ayran falan derken zar zor kendime geldim sabah olayı yaşadığımdan beri toparlanamadım. Zatem tansiyon düşüklüğü yaşıyordum bugün de çok sıcaktı sanırım tansiyonum düştü yine, siz hiç baş dönmesi göz kararması yaşıyor musunuz? Bebeğe bir zararı olmuş mudur? Çok korku sardı beni
Benım tuttuuCinsiyeti belli olan arkadaslar çin takvimi tutuyor mu
Cinsiyetle alakalı nasıl oluyor? Benm kız da da erkekte de kanamam lekelenmem olmadııBenim de 11. Haftada başladı herkes cinsiyet ile alakalı diyor doktor bir şey yok diyor sana ne dediler ? Doktorun yani
İyi çok sukur sen nasılsın ilk cocuk muHoşbuldumm nasılsınız