- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #9.101
Günaydınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da erkek gibi geldi. Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallahHanımlar tecrübeli anneler cinsiyet tahmini yapabilir mi acaba
Merhaba cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz acaba doktorum önce kız sonra erkek dedi Eki Görüntüle 2839553
Yaaa çok tatlı maşallah bencede erkek ama hiç anlamam ara boş gibi değilHanımlar tecrübeli anneler cinsiyet tahmini yapabilir mi acaba
Merhaba cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz acaba doktorum önce kız sonra erkek dedi Eki Görüntüle 2839553
Hanımlar tecrübeli anneler cinsiyet tahmini yapabilir mi acaba
Teşekkür ederimCanım çok anlamıyorum ben ama bacak arasında bişey yok gibi :)
Ooooy poza bak. Nasıl güzel
16 haftalık doktor önce kız sonra erkek dedi kafamız karıştıEy yarabbi bide arkasını dönmüş
Kaç haftalık canım ??
bence erkek bacak arasında yumurtalıkları var gibi
1 ay sonra detaylıya giricem ozman kesin belli olur heralde sağlıklı olsunda merak işteO kısım tamamen kapalı görünmüyor ki ben de hiç anlamam ama resmen suratını da dahil kapatmış baksana bıdık
İnsallh teşekkür ederim rabbim isteğen herkese nasip etsin inşallahBana da erkek gibi geldi. Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah
Yaaa çok tatlı maşallah bencede erkek ama hiç anlamam ara boş gibi değil
yarasın canım :)2 gündür erik yiyorum..
Geçen konuşulmuştu..
Fiyat hâlâ pahalı ama en azından tadı idare eder..
Zaten normalde de çok severim.. Dört gözle beklerim
Yaa maşallah size yesinler sizi iki tane olunca da bi ayrı seviliyo bal lokmaları Ikra meyra daha iyi anlar ben tam anlayamadımKizlar banada cinsiyet yorumunda bulunur musunuz ? Ikiz benimkiler
erkek gibi geldiler maşallahKizlar banada cinsiyet yorumunda bulunur musunuz ? Ikiz benimkiler
Güzel hamişler kontrolden geldim :) her şeyin yolunda olduğunu duyduk çok şükür 14+4 olmamız gerekiyordu ama 15+3 dedi doktor biraz öne geçmiş..... ikili testimiz de güzel çıktı çok şükür....
Veeee cinsiyeti de öğrendik bebişimiz erkek
tek istediğimiz sağlıklı olmasıydı ilk çocuğumuz olduğu için zaten cinsiyetin hiç hiç önemi yoktu.
Nub teorisi tuttu bu arada :)
Kizlar banada cinsiyet yorumunda bulunur musunuz ? Ikiz benimkiler
Bende tam kızlara bunu soracaktım :) nub tutan varmı diye :) saglıkla gelsin inşallahGüzel hamişler kontrolden geldim :) her şeyin yolunda olduğunu duyduk çok şükür 14+4 olmamız gerekiyordu ama 15+3 dedi doktor biraz öne geçmiş..... ikili testimiz de güzel çıktı çok şükür....
Veeee cinsiyeti de öğrendik bebişimiz erkek
tek istediğimiz sağlıklı olmasıydı ilk çocuğumuz olduğu için zaten cinsiyetin hiç hiç önemi yoktu.
Nub teorisi tuttu bu arada :)
amin canım hepimizin inşallah :)Bende tam kızlara bunu soracaktım :) nub tutan varmı diye :) saglıkla gelsin inşallah
Yaa maşallah size yesinler sizi iki tane olunca da bi ayrı seviliyo bal lokmaları Ikra meyra daha iyi anlar ben tam anlayamadım
aminnn canımm :)Sağlıkla gelsin. Gözünüzaydın
Darısı bizlere
Doktorum birini kıza benzetti . Tabi önce sağlık ama gonlumuzde geçen bir kız bir erkekerkek gibi geldiler maşallah
Cinsiyet için bişey diyemeyeceğim hiç anlamam ama iki kese Allah’ım mucize ya maşallah
kafa yapılarından öyle geldi bana.doktorunuz daha iyii bilir tabiki gönlünüzdeki sizin için hayırlısı olur inşallah sağlıcakla gelsinler :)Doktorum birini kıza benzetti . Tabi önce sağlık ama gonlumuzde geçen bir kız bir erkek
kafa yapılarından öyle geldi bana.doktorunuz daha iyii bilir tabiki gönlünüzdeki sizin için hayırlısı olur inşallah sağlıcakla gelsinler :)