- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Demekki herşey yolunda4+3 'te gittim. Keseyi gördük dedi onun dışında hiç bişey demedi, öylece gönderdi bizi
Daha cok erken ondan bsy dememiştir. Şu tarihte gelin demistir ama dimi?4+3 'te gittim. Keseyi gördük dedi onun dışında hiç bişey demedi, öylece gönderdi bizi
Hayırli kandillerKızlar kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşalım inşallah
Bu arada hafta hafta tesbihatlar var kızlar bol bol çekelim inşallah yavrularımız Allah’a emanetler ,birde hücurat süresi ve salatı tefriciye okuyalım bol bol Allah dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah
Amin inşallahHayırli kandillerAllah kabul etsin dualarımızı
Dedigin tesbihatlar nedir acaba ? Nasil yapabiliriz ?
Valla bende çok hafif bulantı hafif uyku dışında birşey yok o yüzden kuruyorum da kuruyorum sürekli acaba ben gebe değil miyim diyeKizlar bugün nasılsınız? Ne gibi belirtiler etkiler var? Benim 4+3 görünüyor şuan, cok çok hafif bi bulantı gibi bsy olyor, baska bsy yok, bir de regl agrisi gibi olyor arada iste. Daha erken ztn, kan vermeye son 2 gun
Sorma ben de sorguluyorum hep, halbuki sifir belirtiyle doğuran cokValla bende çok hafif bulantı hafif uyku dışında birşey yok o yüzden kuruyorum da kuruyorum sürekli acaba ben gebe değil miyim diye4. hafta içindeyken kasık ağrım vardı geçti onlar Çok çok nadir çok kısa süreli yokluyor.Allahım aklıma mukayyet ol
Cunartesi cok erken, en iyi ihtimalle, kesenin görünmesi icin Çarşamba ya da persembe gitmeniz lazim. Kese görünmesi icin 1500lu degerler daha iyi olyor.Hayırlı kandiller kızlar sabah kan verdim 157 çıktı değer. Ben tekrar kan vermektense bekleyeceğim cumartesi doktora gitmek mantıklı mı bilemedim yoksa diğer haftayı mı beklemeliyim. Kansızlık var bende Bazı tahliller yapılıyordu ilk çocuğumdan hatırladığım kadarıyla onda da erken öğrenmiştim iki gün bunda da. Bı hafta daha beklesem birşey kaybedermıyim virüs var malum korkuyorum açıkçası hastanelerden. Bu arada daha bat a 1-2 gün var
Benim de sat 2 ŞubatMerhabalar ;
öncelikle herkese güzel gebelikler diliyorum .
SAT 2 Şubat . 4 Mart bhcg degerim 240 ; 10 Mart bhcg degerim 4938 .
Sat'a göre 5+1 deyim . Sizin bu haftalarda değeriniz ne idi arkadaşlar ? Kese için de yeterli değer , değil mi ? Bu cuma dr a gitsem karından ultrasonla keseyi görebilir miyiz sizce ?
Merhaba.Sat aynı benimdeMerhabalar ;
öncelikle herkese güzel gebelikler diliyorum .
SAT 2 Şubat . 4 Mart bhcg degerim 240 ; 10 Mart bhcg degerim 4938 .
Sat'a göre 5+1 deyim . Sizin bu haftalarda değeriniz ne idi arkadaşlar ? Kese için de yeterli değer , değil mi ? Bu cuma dr a gitsem karından ultrasonla keseyi görebilir miyiz sizce ?
Canım öncelikle sakin olmaya çalış umarım hakkında hayırlısı olur gebelik testlerinden değil de kandan takip etmek daha doğru bence sen bi kan ver beta hcg artışını oradan takip et. Rabbim gönlüne göre verir inşallahSelam kızlarr bata 2 gün kaldı. gebelik testi yapmıştım ama ilk gün (bata 4 gün kala) koyu çizgi, ikinci gün (bata 3 gün kala) daha az koyu, bugün (bata 2 gün) ise ikinci günkünden daha koyu bir çizgi çıktı. ama kesinlikle en koyu ilk günküydü. o yüzden biraz endişeliyimm. umarım sağlıklı bir gebelik olur. burada benzer bir durumla karşı karşıya kalan var mı?
Bir de erken gebelik testi hatalı olabiliyor mu? Ben bununla yapmıştım testleri. Normal gebelik testinde çok daha az belirgin çıkıyove yaptığım iki test arasında daha çok fark görülüyor. Korkuyorum kızlar
Evet kan en mantıklısı ama biraz daha beklemek istiyorum. kimyasal gebelik yaşadığım için biraz korkuyorumCanım öncelikle sakin olmaya çalış umarım hakkında hayırlısı olur gebelik testlerinden değil de kandan takip etmek daha doğru bence sen bi kan ver beta hcg artışını oradan takip et. Rabbim gönlüne göre verir inşallah
Yazıyor sağ alttaki 1.21 cm o aslında mm olarak söylüyor doktorEki Görüntüle 2798574 Benim muayene kagidimda yaziyordu boyutu 12mm diye ama bu ultrason da goremedim. Kese boyutunun bir anlami var mi peki? Ben de hic bisey bilmiyorum bu konuda
O beyaz şey yolc sac dedikleri şey oluyorSelam kızlar. Bende geç yumurtlamaysa eğer 6+4 hamileyim. Bebeği ve kalp atışını duyamadık p. Tesi günü. Şu yolc sac dedikleri hakkında da bi bilgi vermedi doktor ama ekranda beyaz bişey vardı kese içinde size göndersem anlayanınız var mıdır kızlar acaba?