2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşalım inşallah
Bu arada hafta hafta tesbihatlar var kızlar bol bol çekelim inşallah yavrularımız Allah’a emanetler ,birde hücurat süresi ve salatı tefriciye okuyalım bol bol Allah dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah

Kizlar bugün nasılsınız? Ne gibi belirtiler etkiler var? Benim 4+3 görünüyor şuan, cok çok hafif bi bulantı gibi bsy olyor, baska bsy yok, bir de regl agrisi gibi olyor arada iste. Daha erken ztn, kan vermeye son 2 gun

Merhaba kızlar bende kasım annesiyim sanırım doktora gitmedim ama betaya göre hesaplayınca kasım çıkıyor bende olabildiğince az kilo ile atlatmak istiyorum ilk doğumun kilolarından daha kurtulamadım çünkü

Hayırli kandiller Allah kabul etsin dualarımızı
Dedigin tesbihatlar nedir acaba ? Nasil yapabiliriz ?

Hayırlı kandiller kızlar sabah kan verdim 157 çıktı değer. Ben tekrar kan vermektense bekleyeceğim cumartesi doktora gitmek mantıklı mı bilemedim yoksa diğer haftayı mı beklemeliyim. Kansızlık var bende Bazı tahliller yapılıyordu ilk çocuğumdan hatırladığım kadarıyla onda da erken öğrenmiştim iki gün bunda da. Bı hafta daha beklesem birşey kaybedermıyim virüs var malum korkuyorum açıkçası hastanelerden. Bu arada daha bat a 1-2 gün var

Kizlar bugün nasılsınız? Ne gibi belirtiler etkiler var? Benim 4+3 görünüyor şuan, cok çok hafif bi bulantı gibi bsy olyor, baska bsy yok, bir de regl agrisi gibi olyor arada iste. Daha erken ztn, kan vermeye son 2 gun
Valla bende çok hafif bulantı hafif uyku dışında birşey yok o yüzden kuruyorum da kuruyorum sürekli acaba ben gebe değil miyim diye 4. hafta içindeyken kasık ağrım vardı geçti onlar Çok çok nadir çok kısa süreli yokluyor.Allahım aklıma mukayyet ol

Sorma ben de sorguluyorum hep, halbuki sifir belirtiyle doğuran cok bizim de kolayimiz bulunmaz, belirti olmasa uzuluruz olsa aman gecse deriz ahshahshs

Cunartesi cok erken, en iyi ihtimalle, kesenin görünmesi icin Çarşamba ya da persembe gitmeniz lazim. Kese görünmesi icin 1500lu degerler daha iyi olyor.

Merhabalar ;
öncelikle herkese güzel gebelikler diliyorum .
SAT 2 Şubat . 4 Mart bhcg degerim 240 ; 10 Mart bhcg degerim 4938 .
Sat'a göre 5+1 deyim . Sizin bu haftalarda değeriniz ne idi arkadaşlar ? Kese için de yeterli değer , değil mi ? Bu cuma dr a gitsem karından ultrasonla keseyi görebilir miyiz sizce ?

Selam kızlarr bata 2 gün kaldı. gebelik testi yapmıştım ama ilk gün (bata 4 gün kala) koyu çizgi, ikinci gün (bata 3 gün kala) daha az koyu, bugün (bata 2 gün) ise ikinci günkünden daha koyu bir çizgi çıktı. ama kesinlikle en koyu ilk günküydü. o yüzden biraz endişeliyimm. umarım sağlıklı bir gebelik olur. burada benzer bir durumla karşı karşıya kalan var mı?

Bir de erken gebelik testi hatalı olabiliyor mu? Ben bununla yapmıştım testleri. Normal gebelik testinde çok daha az belirgin çıkıyo ve yaptığım iki test arasında daha çok fark görülüyor. Korkuyorum kızlar

Benim de sat 2 Şubat
4 Mart 287 beta hcg, dün yani 9 Mart değerin 1000den büyük olduğu yazıyordu. Bildiğim kadarıyla 1500 de falan kese görünüyor.

Merhaba.Sat aynı benimde 3 martta 280 çıkmıştı benimde,cuma günü doktora gidicem bende haber veririm size inşallah

Canım öncelikle sakin olmaya çalış umarım hakkında hayırlısı olur gebelik testlerinden değil de kandan takip etmek daha doğru bence sen bi kan ver beta hcg artışını oradan takip et. Rabbim gönlüne göre verir inşallah

Evet kan en mantıklısı ama biraz daha beklemek istiyorum. kimyasal gebelik yaşadığım için biraz korkuyorum iki gün sonra batta vermeyi düşünüyorum kan eğer gelmezse reglim. ne zormuş ya bu süreç.......

O beyaz şey yolc sac dedikleri şey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…